АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2007 Посовещавшись с Администрацией, решили: Ближайшая встреча будет проведена в субботу, 29 декабря 2007 года, в ТЦ "Променада", начало встречи в 19.00!!! Последняя встреча в уходящем году!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy 4 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2007 План мероприятий на субботнюю встречу: " rel="external">Посилання,а в конце и :cccc7: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2007 УРА!!! едридь-колотидь маи валенги! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
OlegSh 1 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2007 Я буду, быстрее всего без машинки :beer: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy 4 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2007 Я буду, быстрее всего без машинки :beer: Эта мудрая мысль. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jemen 32 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2007 OlegSh И йа)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MadPes 3 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2007 Я буду, быстрее всего без машинки :beer: Таким образом ты будешь медленнее... Но вернее! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2007 Буду 99% один процент на то что я умру. Скорей всего без машины. Ланжерон когдатож надо сделать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jemen 32 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2007 Короче судя по контингенту без машин, упьемся вусмерть)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MadPes 3 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2007 Прям "Клуб любителей спортивной ходьбы" :D А я буду на машине! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jemen 32 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2007 MadPes Пляць уполс пацтул.... Айлллл би бэк Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2007 MadPes А я могу быть за рулём твоей машины и упейся на здоровье :beer: :tsr: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy 4 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2007 MadPes "Так это столько бензина ...." АндрейКузьма Вы же соседи, вместе и на маршруточке . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2007 На встрече будут наклейки у МадПеса, уже готовы. Вспоминаем, кому нужны и на встрече в субботу наклеиваем!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pika4y 2 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2007 млять ,не буду у меня коропоратиФФная вечеринка :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MadPes 3 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2007 pika4y У меня тоже, но к встрече я свалю оттуда Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2007 ггг, смеху то буит если я на машине приеду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2007 Пётр приползеш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Philosophy 1 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2007 пивам сина не ужрьомсо... придьоцо пройавидь смэкалку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CrazyVano 1 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2007 а чо не завтро? незнаю думаю приеду на машинке попью безалкоголки :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pika4y 2 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2007 буду, корпоратифф у меня завтра! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2007 CrazyVano Давай, Ваня, давно тя не видали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2007 Philosophy Ага буттылёк коньяка в рукаве не помешает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2007 Jemen Я так понял тя седня не будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jogger 1 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2007 Добавлено: Сб Dec 29, 2007 4:46 am Заголовок сообщения: Jemen Я так понял тя седня не будет. Саша, а ты будешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах