Jet 20 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2016 откуда я знаю, это ж не моя работа - придумывать/переписывать всякую хрень, изображая бурную деятельность Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Amadei 16 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2016 (змінено) Почитайте внимательно пункт 2.2. И все вопросы по ликвидации подпункта "б" в пункте 2.14 отпадут. Там про частный транспорт идет речь. п.2.14. А пункт 2.2 разрешает любой транспорт доверять/управлять/. Значит 2.14 утратил свою силу и не нужен. Змінено 29 вересня 2016 користувачем Amadei Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2016 Ситуация: оплатили ущерб после ДТП, принесли квитанцию в исполнительную службу. А машину со штрафплощадки на отдают. Говорят что вышел новый закон, по которому машину отдадут после того как исполнительная перечислит деньги пострадавшему. Кто что об этом знает? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jet 20 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2016 скоро вот еще "усовершенствуют нормы о временном задержании транспортных средств" - http://www.unian.net/politics/1608431-v-mvd-podgotovili-kontseptsiyu-otnositelno-rasshireniya-polnomochiy-politseyskih-smi.html и не только это... а где кстати подевались все эти "активисты", которые с пеной у рта тут возмущались, например - как это так гайцы левых свидетелей вписывают в протоколы, или требуют передавать документы, а не предъявлять, как в законе написано?? уже в законе будет все это написано!) ау, ребята, которые боролись с "беспределом ментовским", где же вы теперь?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2016 @@Jet, Немало уехало потому как увидело что толку в этой стране в ближайшее время не будет, затравили их. Виталино в США сейчас. Кроме того это пока проект, когда примут вот тогда и будем обсуждать. Хотя что там обсуждать обычное завинчивание гаек, сделанное под шумок безопасности полицейских. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RoDressil 0 Скарга Опубліковано: 28 травня 2017 Кто что скажет по поводу тех осмотра принятий под шумок "РАДА" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 28 травня 2017 Кто что скажет по поводу тех осмотра принятий под шумок "РАДА" Поподробнее? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
konstruktor_V 4 Скарга Опубліковано: 29 травня 2017 присоединяюсь к вопросу что где когда и почем может кто ссылку даст Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
eks3m 79 Скарга Опубліковано: 30 травня 2017 Вот что-то нарыл: https://ru.tsn.ua/ukrayina/v-pravitelstve-reshili-izmenit-pravila-tehosmotra-avtomobiley-824600.html Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 31 травня 2017 Вот что-то нарыл: https://ru.tsn.ua/ukrayina/v-pravitelstve-reshili-izmenit-pravila-tehosmotra-avtomobiley-824600.html правильно написали, сначала дороги сделайте, а потом вводите техосмотр. а то что пишут "обещают не давать взятки если все будет правильно", то это 100% будут давать взятки и им пофик. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2017 Ну що, будемо з 2018 року слимачитися 50км/год.? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2017 Ну що, будемо з 2018 року слимачитися 50км/год.?Сомневаюсь. Пока не будет видео фиксации, никто ничего соблюдать не будет. А, ну и как тогда быть с бляхами? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2017 слимачитися 50км/год.? Це мабуть для Вас, жителiв великих мiст Для нас , периферii, там вобще нiчого нема у тому новому проэктi закону Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2017 слимачитися 50км/год.?Це мабуть для Вас, жителiв великих мiст Для нас , периферii, там вобще нiчого нема у тому новому проэктi закону Ну да, поездили бы они по нашим дорогам))) От Новоайдара до Штормове к примеру)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2017 Ну да, поездили бы они по нашим дорогам))) А у вас можна поганяти? Ну хоча б до 80 у селі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2017 Ну що, будемо з 2018 року слимачитися 50км/год.? Можно подумать, сейчас все ездят строго 60. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2017 ездят строго 60 Вони ж і ті 20км/год. анулюють. І штрафи будуть ще більші, ніж за кордоном. Навіть наші, коли пересікають кордон, стають дисциплінованішими за місцевих. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2017 ездят строго 60Вони ж і ті 20км/год. анулюють. І штрафи будуть ще більші, ніж за кордоном. Навіть наші, коли пересікають кордон, стають дисциплінованішими за місцевих. Вопрос не в сумме штрафа, а в неотвратимости наказания. У нас с этим все достаточно безопасно для нарушителя. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2017 так под это делать навешают камер, оно окупится за полгода Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2017 Ну да, поездили бы они по нашим дорогам)))А у вас можна поганяти? Ну хоча б до 80 у селі? По нашим то дорогам? Ну я когда взбесюсь, то могу и 100 по центру дать, но там дороги нет. Ям больших нет, но вся дорога как стиральная доска. В основном все 40 км/ч ездят. Вот может завтра буду дочу в школу отвозить сниму видео. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2017 Ну я когда взбесюсь, то могу и 100 по центру дать, но там дороги нет. Якщо дороги нема - я повільніше і не їду - щоб колеса не встигали падати в ями. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2017 Ну я когда взбесюсь, то могу и 100 по центру дать, но там дороги нет.Якщо дороги нема - я повільніше і не їду - щоб колеса не встигали падати в ями. И это правильно! Так можно ездить там, где знаешь дорогу. Но если яма будет очень глубокой, то на такой скорости можно ушатать шину, диск, и даже перевернуться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2017 От і дочекалися - Кабінет Міністрів України вніс зміни до Правил дорожнього руху – обмежив максимальну швидкість в населених пунктах до 50 км/год.Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2017/11/27/273665-uzhe-misyac-ukrayinci-pochnut-yizdyty-mistamy-50-kmgod Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_zp 109 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2017 А не караємий +20км/год поки що лишається? Десь писали, що заплановано змінити на +10км... але коли.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2017 Десь писали, що заплановано змінити на +10км. Я чув, що на +10% Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах