German 2 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2010 жениться или нет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2010 если возник такой вопрос, то однозначно нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valdos 5 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2010 жениться или нет? Вряд ли на форуме ты сможешь найти однозначный ответ на этот вопрос...Успехов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2010 да хули тебе 21 год какие нафиг женится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Navstar 27 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2010 на Крупской? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shaman 7 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2010 неженись, гиблое это дело)))) хотя можешь попробывать))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rezvan 1 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2010 ____ !!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2010 а женись! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Navstar 27 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2010 не женись!!! иначе машине станешь меньше уделять денег и врамени Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Smer4 1 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2010 Двое влюбленных сидят на берегу реки на звезды любуются Она: - Вась, а ты хочеш женится на мне? он: - хочу! ........ она: - Вась, чего ты молчиш? Он: - я уже и так лишнего сболтнул! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Валера Мурманский 1 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2010 жениться или нет? Если на Вере Брежневой - то да , женись ! А так это большая ошибка ! Не зря невеста в белом на свадьбе , а жених в черном ! Жених попал , все ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2010 Валера Мурманский, кросавчеГ 5 балофф ))) ахахахаа ))) поставлю твою фразу се в статус ))) ахахаха Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valek-Yalta 3 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2010 не стоит, лучше еще погуляй Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jammm 113 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2010 рано еще... не стоит портить жизнь одной девушке. Лучше порть по чуть чуть много девушек Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ssman 1 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2010 Грустно там С Уважением. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2010 не женись!!! иначе машине станешь меньше уделять денег и врамени Спорный вопрос, лично я с женой и тормоза на машинке прокачивал, и КПП б/у перед установкой от грязи отчищали, и еще много чего с машиной делали.если возник такой вопрос, то однозначно нет ИМХО. Самый правильный совет. Если появились малейшие сомнения, то думаю не нужно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BAXTEP 1 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2010 Не женись,пока не почувствуеш,что 100% пора. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2010 djurka, +100 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pim 1 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2010 Любишь? Вот народ пиво любит- так что жениться)))? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BAXTEP 1 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2010 пиво я люблю ПИТЬ,а жену-просто люблю.Есть такой шутошный диалог- -ты апельсины любиш? -кушать-да,а так воще-нет... Каждый понимает по-своему. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
magentis 2 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2010 І чого це 21 зарано?! Я в 20 женився і ше нірау не пожалів про це, так шо думай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Anatoliy_Nik 3 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2010 Это верно. Вспоминаются строки из Кулинарной Поэмы: ...А жениться на х_у_й надо! Можно, *** и так е_б_а_т_Ься! А орава всяких тестей, Шуринов и прочей хрени, С дачами и гаражами, С вечно сломанной машиной, Со шкафами к переезду По полтонны весом каждый Пусть пиздует на х_у_й строем!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jemen 32 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2010 Дядь, вот честно, если тебе действительно 21 год, то погуляй еще, пошорхай девочек. Ну а после, придет момент, когда ты ни у кого спрашивать не будешь, кроме нее. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2010 Anatoliy_Nik, Грубо! Да и не верно! Хотя раз кто-то такое написал, наверно с таким столкнулся... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2010 ну так что, женился? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах