Tihiy 1 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2011 Машина просто улетная молодчага!!!!!!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
knyaz 13 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2011 Диски загляденье, впрочем как и авто. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BAHO 29 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2011 Нема слов, просто круто Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Александрр 14 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2011 Выглядит супер, а диски вообще бомба... Тем же сегодня занимался! Я себе тоже хромированные присмотрел на будущее. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kontinental 174 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2011 Класно вышло, чем так диски наджигонил? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жека91 2 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 Davyd Авто СУПЕР! Смотритца ШИК! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZRACER 2 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 Даааааа!!!! Вид машики оправдывает затраты на неё!!!!!!!!!!!! Класс!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 Сегодня на пробеге провел фотосесию совмесно с Александрр" rel="external">Посилання. Несколько наших фоток:" rel="external">Посилання Ну и я сам: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kontinental 174 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 Сегодня видел ету автошку на Лесном проспекте, так чуть шею не свернул, машина в реале обалденная!!!!!!! Опусти только чуть! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 Сегодня видел ету автошку на Лесном проспекте, так чуть шею не свернул, машина в реале обалденная!!!!!!!Опусти только чуть! Спасибо. Опустить не получиться, так как машина семейная и время от времени приходиться ее загружать, а тогда она черкает об подкрылки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SToRM-21013 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 Davyd - хорошее авто у тебя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Александрр 14 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2011 На фотках Твоя как то стройнее выглядит!!! Прикольно когда за нами вся движуха поехала... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2011 Прикольно когда за нами вся движуха поехала... Мы же с тобой символизируем Украину. Сине-желтые автомобили! Вот за нами и поехали все! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Александрр 14 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2011 100% Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2011 Вопрос ко всем, кто знает где можно купить или заказать светодиодные задние фонари? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
}I{eka 1 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2011 Davyd, вроде TheForester делает по заказу:http://www.vaz2101.org/showthread.php?t=11983&page=16" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DRiV3R 3 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2011 Davyd, зачотная 011-я... родной молдинг на порог поставить не думал? ЗЫ: дефлекторы на задних стойках переверни. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2011 О порогах я и сейчас думаю, только вот их нужно найти в идеальном состоянии. А это проблема! Один господин обещал в средине мая новые подогнать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2011 Обновил немного бортовичек и исправил первый пост. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Александрр 14 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2011 Жирная фотка, фотографу респект... :ay::ay: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2011 Мне тоже нравиться. Вот здесь их побольше: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2011 Успешно съездил в Житомирскую область и обратно. Машинка не подвела. На трассе даже 160 ехала. За что я ее твердым воском и покрыл. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koc9999 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2011 Успешно съездил в Житомирскую область и обратно. Машинка не подвела. На трассе даже 160 ехала. За что я ее твердым воском и покрыл. Экстремал)))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dron1200 27 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2011 Файна машинка и хазяин каскадер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koc9999 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2011 Файна машинка и хазяин каскадер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах