Взводный 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2011 +1 Поддерживаю!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Soldatkin 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2011 knyaz, Я сам хоть и не из Сум, но организовать встречу одноклубников г. Сумы и области поддерживаю. Просто мало тут нас земляков и те кто есть, видимо редко посещают данный ресурс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
knyaz 13 Скарга Опубліковано: 21 січня 2011 knyaz, Просто мало тут нас земляков и те кто есть, видимо редко посещают данный ресурс Думаю человек десять должно бы быть. Будем ждать!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
leonid 1 Скарга Опубліковано: 23 січня 2011 я из Белополья, знаете где это совсем совсем рядом!!! Ваз 2101 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
knyaz 13 Скарга Опубліковано: 23 січня 2011 leonid, здорова!!! Чё нового в Белополье? Давай осваивайся на сайте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
leonid 1 Скарга Опубліковано: 23 січня 2011 пока на месте! заходи на чат пообщаемся, там счас никого. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Infernal 1 Скарга Опубліковано: 10 березня 2011 Превед Народ)))))))))))))) Сумской автоклуб ВАЗ 2101-07 с вами)))))))))))))))))) Посилання Група Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
knyaz 13 Скарга Опубліковано: 10 березня 2011 Infernal, давайте и сюда подтягивайтесь!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Infernal 1 Скарга Опубліковано: 11 березня 2011 Да вот щас решаем клубом!!))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Infernal 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2011 Сумская область г. Сумы Сумской Автоклуб ВАЗ 2101-07 Администрацыя Александр 066-920-971-2 Алексей 099-466-21-64 Посилання Група наша здесь Посилання и здеся тоже мы есть)))))))) Кстате народ кто желает вступить в нашы ряды звоним нестесняемся)))))У нас 10 апреля будет 1 год как создан клуб наш))Ждём всех желающих)))))))))Собираемся ехать на природу,присоединяйтесь))))))))))))))))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
S.D.V. 1 Скарга Опубліковано: 12 травня 2011 Я то в Сумах но машинка не здесь ( ВАЗ 21011) Она в пгт. Липова Долина Сумская обл.Вот так. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
knyaz 13 Скарга Опубліковано: 12 травня 2011 О Липовая Долина!!! Была у меня когда то девушка с тех краев. А ты сам коренной сумчанин иль тоже с Долины? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
S.D.V. 1 Скарга Опубліковано: 12 травня 2011 Я учусь в Сумах. Сам с Л-Долины Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
knyaz 13 Скарга Опубліковано: 12 травня 2011 Ясно. А где учишься? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
S.D.V. 1 Скарга Опубліковано: 12 травня 2011 СТХП НУХТ электронщик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вова! 1 Скарга Опубліковано: 12 травня 2011 Приглашаються все желающие посетить драгрейсин на Конотопском аэродроме! Подробнее здесь - Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Krol' 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2011 Сумы-Харьков Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
4ydo 3 Скарга Опубліковано: 6 червня 2011 чет мало вас)))) а мы планируем ехать на драгрейсинг 11го числа в суммы))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Krol' 1 Скарга Опубліковано: 6 червня 2011 4ydo, смотрите не потеряйтесь когда будете ехать в СуММЫ Если что, буду ждать вас в СуМах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
4ydo 3 Скарга Опубліковано: 6 червня 2011 машинально написал)))) не заблудимся))) надеюсь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Krol' 1 Скарга Опубліковано: 6 червня 2011 а тепернь о драге поподробнее. ато я буду в среду-четверг выезжать в Сумы тормоза на своей менять может с папиком съездим посмотрим можно было бы конечно и на даче у меня трошки зависеть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
S.D.V. 1 Скарга Опубліковано: 6 червня 2011 Эх, хотел бы попасть на драг, но у меня соревнование . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Krol' 1 Скарга Опубліковано: 6 червня 2011 какие в субботу соревнования? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
S.D.V. 1 Скарга Опубліковано: 6 червня 2011 Дзюдо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Krol' 1 Скарга Опубліковано: 6 червня 2011 круто выбей там из них всю дурь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах