ajm 379 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2011 (змінено) АнтохА, осенью будет традиционный автопробег "Зося", подтягивайтесь [MOD="R_O_M_A_N">Подробная информация и обсуждение в ЭТОЙ ТЕМЕ" rel="external">Посилання[/MOD] Змінено 26 серпня 2011 користувачем R_O_M_A_N Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2011 ясно.будем думать.что когда и как! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DarHelen 14 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2011 Я правильно понимаю -следующая встреча в среду 31го возле ЗАГСа? кто будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Toshi 16 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2011 На встречу можно приезжать без авто/приходить на своих двух?)) Я ещё не справлюсь за рулем доехать к месту. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slavik2101 2 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2011 Toshi,Я думаю что ДА, на встречу же не едут машинами похвастаться, а пообщаться...Я постараюсь тоже быть... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
foton 85 1 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2011 Toshi,как угодно главное встреча а машинку можно показать и на пробеге в октябре Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kontinental 174 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2011 Я тоже постараюсь быть! С машинками встречатся интиресней!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БлОндинкА 1 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2011 Буду в среду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emigrant 1 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2011 Буду ... ато как-то давно не заезжал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZluiSobaka 30 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2011 или тарелку покидаем)) бей посуду я плачу? планирую быть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slavik2101 2 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2011 Да действительно. народу не мало собирается, главное чтобы все приехали.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valek 2 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2011 Если все будет нормально, то тоже планирую быть. Если ни кто не против Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slavik2101 2 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2011 Valek,Я думаю никто не будет против....Приезжай!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DarHelen 14 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2011 Чем больше народу - тем веселей мы всем семейством будем. Cypuk_UA можем и тарелку взять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Toshi 16 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2011 ...а я один буду... Если у тебя нет компании, то подкинь меня к месту встречи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2011 Постараюсь с работы раньше уехать. ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2011 Постараюсь с работы раньше уехать. ))) Если можно упаду на хвост,постараюсь бить на тазике(Непокрашена мордочка...)Автозаводская 24/2(Рядом находимся...) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valek 2 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2011 Yurec77, я на Куреневской работаю, могу забрать в 6 часов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2011 буду сто пудов. работаю на Лукьяше, там пёхом пройтись пол часа. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KAFA 4 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2011 И я тоже буду. Ехать буду с Печерка, подвезу желающих... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2011 Автозаводская то я там ночую. А с работы буду с Лыбедской ехать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kontinental 174 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2011 Будем тремя машинами ехать с Лесного, можем взять желающих! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2011 Планируется грандиозная встреча!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CrazyVano 1 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2011 Юрка я походу тож с либедской буду ехать))) планирую покрайне мере))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2011 я походу тож с либедской фа-фа тебе во вторник(прошлый) на Кудри в районе инст.Патона))) созвонимся, может мини-колоной поедем ( может ещё кого прихватим))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах