Перейти до публікації
saik

Кран печки отопителя - Что выбрать?

Рекомендовані повідомлення

Потрапила мені в руки така річ - клапан пєчки мерс 124, конструкція проста: один вхід 2 виходи на яких стоять клапана, при подачі 12в клапана відкриваються(чи закриваються не памятаю вже) в мерсі стоїть блок управління цими клапанами який організовує не повне закриття цих клапанів що дає змогу виставляти потрібну иемпературу

Думаю можна підібрати змінні(чи підстроєчні) резистори замість блоку і установити це на ваз заглушивши 1 вихід,

Електрики, що можете сказати на цю тему чи можливо резисторами замінити блок?

1542467286522_bulletin.jpgi.gif

1542467269522_bulletin.jpgi.gif

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

чи можливо резисторами замінити блок?
Там напевно реалізується щось подібне на широтноімпульсну модуляцію. Тобто якийсь час клапан відкритий, у решту часу закритий і за рахунок інерційності усереднюється подача тепла. Щоб реалізувати плавне регулювання там мав би бути кроковий двигун, а не клапан.

Поділитися повідомленням

Ясно, я думав що на клапан подається різна напруга і від того він до різної степені закривається, але думаю навіть і без регулятора корисна річ, наприклад вивести кнопку яка буде повністю його закривати і вже не потрібно відкривати капот - це особисто в моєму випадку, так як в мене стоїть сантехнічний кран під капотом

Поділитися повідомленням

у мене на бмв був кран з електромагнітною катушкою,плавне регулювання здійснювалося реостатом але чи варто заморочуватися з цим на жигулю!? може краще поставити нормальний рідний кран?

Поділитися повідомленням

В рідного крану два путі: або він потече, або заклинить

ніщо не вічне...

теж хотів вліпити кран під торпедо, навіть купив все,але коли побачив що в мене стоковий кран міняється за 15 хв(лише полочку під бардачком треба зняти и все) вирішив не колхозити, купив новий лузар.

у мого сусіда інша справа,там годинку треба погратися, якась інша конструкція, мабуть залежить від радіатора пічки,у нього мідний

Поділитися повідомленням

В нас всі ставлять сантехнічний кран під капотом літом закрив зимою відкрив, але бувало що літом в пробках приходилось виходити і відкривати кран

Поділитися повідомленням

В нас всі ставлять сантехнічний кран під капотом літом закрив зимою відкрив, але бувало що літом в пробках приходилось виходити і відкривати кран

так придумай якійсь тросік щоб з салону відкривати

Поділитися повідомленням

Думав вже не виходить, фіксацію троса потрібно на корпусі крану робити, а там не виходить, та й навантаження на трос доволі таки велике б було на відкриття думаю він просто б згинався

Поділитися повідомленням

на бмв був кран з електромагнітною катушкою,плавне регулювання здійснювалося реостатом
Не думаю, що реостат напряму керував клапаном. Скоріш за все він просто видавав порівняльний сигнал для компаратора, а вже той керував клапаном. Не знаю, як то реалізовано в бесі - робили подібні схеми для управління елеронами літаків та всяких ракет з торпедами. А от на пушці стояв сельсін, але то штука, яка працює від змінного струму - порівнює зміщення фаз із точністю до 30" і працює на всі 360 градусів.

В нас всі ставлять сантехнічний кран під капотом
Я спочатку поставив кульовий кран і повертав його тим самим тросом, але довшим - щоб дістав. Ним погано виставляти температуру - дуже круто міняється - ледь ворухнув і вже гаряче. Зараз поставив заслонку від парового котла і маю повний хід за чотири оберти крутилки, яку вивів напряму на торпеду. Зараз взагалі викинув ті важелі і там стоять кнопки відкривання вікон в дверях, управління камерою заднього виду і центральним замком.

SAM_0441_800.jpg" rel="external">Посиланняi.gif" rel="external">Посилання

Поділитися повідомленням

SAM_0441_800.jpgi.gif

Ипать капать - сэло, так а че? Нада было уже и вместо хамутов все и всюду на проволку поскручивать.

краще поставити нормальний рідний кран

Даже если хватит на два года это не проблема в его замене.

Поділитися повідомленням

покупал керамический кран Лузар. Второй год ходит, все окей (тьху-тьху).

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз