Andriy_IF 13 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2009 Давление есть - попробуйте на горячую открыть крышку радиатора, фонтан кипятка выше капота получается. Если регулировать только заслонкой воздуха - как себя там будет чувствовать магнитолка, она и без печки горячая. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Abdula 1 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2009 TALLER понятно, спасибо за советик. Буду тогда че то еще думать, но родной однозначно ставить небуде! Как че нить спридумаю обязательно отпишусь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 22 червня 2011 громадяни! маю ряд питань, допоможіть! я так зрозумів, розшевелити залипший кран нереально. а якшо і розшевелю то потече. з огляду на вищенаписане є 2 варіанти заміни: 1. якийсь шаровий кран (трохи відгуків є) штатна заміна без рукоприкладства. 2. 8-чний кран (багато відгуків є) з рукоприкладством, шо мені робити не сильно хочеться, так як і без цього є з чим покохатись. більш схильний до 1-го варіанту а звідси питання - шо то за кран, чи можна якісь фото, щоб знать шо купляти? - чи обовязково знімати радіатор пічки при заміні крана? - які є нюанси при заміні крана? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R_O_M_A_N 1 Скарга Опубліковано: 22 червня 2011 (змінено) - шо то за кран, чи можна якісь фото, щоб знать шо купляти? - чи обовязково знімати радіатор пічки при заміні крана? - які є нюанси при заміні крана? DerSieger, відповіді на всі твої запитання знаходиться у >>> ЦІЙ" rel="external">Посилання <<< темі, там є і фото крана. Більш конкретніше про саму процедуру заміни (навіть з фотозвітом) писалось >>> ТУТ" rel="external">Посилання <<< Вдалої заміни! Змінено 22 червня 2011 користувачем R_O_M_A_N Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RyVOL 1 Скарга Опубліковано: 22 червня 2011 більш схильний до 1-го варіанту а звідси питання - шо то за кран, чи можна якісь фото, щоб знать шо купляти? - чи обовязково знімати радіатор пічки при заміні крана? - які є нюанси при заміні крана? 2 роки тому також поставив собі такий кран , коли потік рідний. Є пару нюансів: - при купівлі краще на місці перевірити чи тримає - довелося 2-й раз бігти, міняти - прокладку в комплекті краще також перевірити - з теперішньою якістю люблять протікати, в себе між пічкою і краніком я її викинув і поставив на герметик - ну і основне правило, сідаєш в машину - кранік хоч раз в місяць передьоргнув Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 22 червня 2011 ...- при купівлі краще на місці перевірити чи тримає - довелося 2-й раз бігти, міняти ... а як на місці перевірити? ...- ну і основне правило, сідаєш в машину - кранік хоч раз в місяць передьоргнув це я вже зрозумів по своїй ситуації. а тосол треба зливати? чи так можна замінити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RyVOL 1 Скарга Опубліковано: 22 червня 2011 (змінено) а як на місці перевірити? а тосол треба зливати? чи так можна замінити? Коли я приволік перший раз кранік до майстра - ось що він зробив, закрив пальцем один отвір відкритого краніка, а через інший ротом витягував повітря (робив вакум т.ск.) і відразу притуляв до нижньої губи - якщо приліпло і деякий час тримається - значить ніде не пропускає. Так само я перевірив в магазині другий. Перепрошую за такі інтимні подробиці. Тосол не потрібно зливати весь - просто відєднуєш під капотом патрубок що йде до пічки, і підставляєш ємність в яку зливаєш залишки що є в пічці - пошукай по форумі про заміну. Змінено 22 червня 2011 користувачем RyVOL Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R_O_M_A_N 1 Скарга Опубліковано: 22 червня 2011 DerSieger, на всякий випадок продублюю попередню відповідь: всі питання про пічку та кран обговорюються в >>> ЦІЙ" rel="external">Посилання <<< темі, там є відповіді і на твої питання про зливання тосолу. Дякую за увагу і розуміння. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 22 червня 2011 R_O_M_A_N, дуже вибачаюсь за те, що питаю про кран пічки в темі про кран пічки, яку мені видав пошук за запитом "кран пічки". якшо в цій темі постити по темі не можна, то було б логічно її закрити. ще раз приношу свої вибачення. RyVOL, дякую, брате, за підказки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 30 червня 2011 Я открывал, закрывал краник периодически-он туго ходил.А на этих выходных открыл (дождь, холод) и закрыть уже не получилось (пришлось применить плоскогубци),наверное ему каюк. Кран Лузар. Или его можно разшевелить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 17 травня 2012 Кто в теме помогите с выбором. 1. ДААЗ 2. Лузар керамический 3. Сим шаровый Разница между шаровым и керамическим какая? И еще. Сразу буду менять все патрубки трубочки прокладочки. Смотрю каталог всё мелко. Значит - 2 прокладки под кран, два патрубка, что еще? Что может не открутиться? Ах да и как тяги прикрутить? Панель 011. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy_IF 13 Скарга Опубліковано: 17 травня 2012 на первый не смотреть второй любит потечь третий любит закиснуть(нужно периодически шевелить) у меня третий. туго ходит. уже 4-ый год. Желательно антифриз. Принцип теперешних шаровых кранов - в шаре дырка. Еще помню - на коробке что-то про космические технологии было. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexandrB 55 Скарга Опубліковано: 17 травня 2012 (змінено) У меня третий - выкинул нафиг его... Он и сновья тугой, а потом хоть и шевелишь закисает так что очень быстро срываешь трос на креплении к рычажку в торпеде, а в последний раз я его еле плоскогубцами закрыл. Врагу не пожелаешь этот кран... Установил сейчас электроклапан от БМВ, и вывел кнопку на торпеду... Третий кран стоял тоже года 4, а то и больше - так все 4 года я с ним и мучился... Змінено 17 травня 2012 користувачем AlexandrB Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 17 травня 2012 У меня дааз(и че на него не смотреть?)- стоит уже 2года,работает(главное: нормальный тосол,периодически дергать туды-сюды),много подделок и некондиции. Действительно хорошего крана для жигулей- НЕ СУЩЕСТВУЕТ!!(самоподелки с инокорыт- не в счет)Реально работает- отглушение печки на лето(краны ВСЕ недозакрываются) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 17 травня 2012 Спасибо за ответы. Вот и выбираю с этих двух. Или шаровый или керамический. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 17 травня 2012 vadim, бери Лузар краны ВСЕ недозакрываются у меня на 01 и на Ниве закрываются, на 01 вообще вещь было: все затонировано, машина зашумлена хорошо, включаешь обдув и едешь и реально прохладно в салоне. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 17 травня 2012 Извиняюсь, не читал всю тему--плохая скорость, кому интересно гляньте у меня в бортовике (ссылка в подписи) и у нашего одноклубника VETERAN--варианты различаются--мож кому пригодится. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 23 травня 2012 Кто что слыша про краник САН-Д? Шаровый. Пока выбор между Лузаром керамикой и этим шаровым. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 23 травня 2012 САН-Д это рекардо в другой упаковке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Arsex 7 Скарга Опубліковано: 24 травня 2012 Тиждень тому поставив ЛУЗАР(керамічний). Шарикові залипають. Якщо радіатор латунний - краще зняти його, і кранік ставити на знятому. Товщина лузара трошки більша,тому буде проблематично при малому доступі гайки закручувати. Бери лузар, якість деталі мені сподобалась. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexandrB 55 Скарга Опубліковано: 25 травня 2012 Неделя эксплуатации лузаровского краника - это еще не срок, чтобы был сформирован объективный отзыв, о его качестве эксплуатации... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 25 травня 2012 Тем не менее взял Лузар. Плюс докупил всю мелочевку в виде хомутов, шлангов и резинки той которая под капотом. Покрутил в руках, он мне больше понравился. Да и подкупила комплектация в виде болтиков и резинок. Хотя есть и то и другое и болты буду ставить свои. Качества литья тоже не ахти, остальное норм, закрывается и не дуется. Правда проверил сразу же зажатие болтиков, один пришлось докрутить. Поставим, а там будет видно сколько отходит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Arsex 7 Скарга Опубліковано: 25 травня 2012 Неделя эксплуатации лузаровского краника - это еще не срок Цей тиждень на Тернопільщині то холодно, то жарко, я кожний день дьоргаю кранік туда-сюда, тьфу-тьфу все нормально. Ціна-якість мені сподобалась. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andryuha 29 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2012 После замены водопроводного крана на шариковый-недолго радовался жизни.Не прошло и полгода как он остался в одном положении,вскрытие показало что шарик рассыпался на три части. " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2012 Такой же шаровый отходил 2 года и заклинил, щас лузаровская керамика- время покажет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах