V@lik 17 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2019 Потрапила мені в руки така річ - клапан пєчки мерс 124, конструкція проста: один вхід 2 виходи на яких стоять клапана, при подачі 12в клапана відкриваються(чи закриваються не памятаю вже) в мерсі стоїть блок управління цими клапанами який організовує не повне закриття цих клапанів що дає змогу виставляти потрібну иемпературу Думаю можна підібрати змінні(чи підстроєчні) резистори замість блоку і установити це на ваз заглушивши 1 вихід, Електрики, що можете сказати на цю тему чи можливо резисторами замінити блок? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2019 чи можливо резисторами замінити блок?Там напевно реалізується щось подібне на широтноімпульсну модуляцію. Тобто якийсь час клапан відкритий, у решту часу закритий і за рахунок інерційності усереднюється подача тепла. Щоб реалізувати плавне регулювання там мав би бути кроковий двигун, а не клапан. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
V@lik 17 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2019 Ясно, я думав що на клапан подається різна напруга і від того він до різної степені закривається, але думаю навіть і без регулятора корисна річ, наприклад вивести кнопку яка буде повністю його закривати і вже не потрібно відкривати капот - це особисто в моєму випадку, так як в мене стоїть сантехнічний кран під капотом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2019 у мене на бмв був кран з електромагнітною катушкою,плавне регулювання здійснювалося реостатом але чи варто заморочуватися з цим на жигулю!? може краще поставити нормальний рідний кран? 1 denis13 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
V@lik 17 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2019 В рідного крану два путі: або він потече, або заклинить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2019 В рідного крану два путі: або він потече, або заклинить ніщо не вічне...теж хотів вліпити кран під торпедо, навіть купив все,але коли побачив що в мене стоковий кран міняється за 15 хв(лише полочку під бардачком треба зняти и все) вирішив не колхозити, купив новий лузар. у мого сусіда інша справа,там годинку треба погратися, якась інша конструкція, мабуть залежить від радіатора пічки,у нього мідний Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
V@lik 17 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2019 В нас всі ставлять сантехнічний кран під капотом літом закрив зимою відкрив, але бувало що літом в пробках приходилось виходити і відкривати кран Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2019 В нас всі ставлять сантехнічний кран під капотом літом закрив зимою відкрив, але бувало що літом в пробках приходилось виходити і відкривати крантак придумай якійсь тросік щоб з салону відкривати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
V@lik 17 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2019 Думав вже не виходить, фіксацію троса потрібно на корпусі крану робити, а там не виходить, та й навантаження на трос доволі таки велике б було на відкриття думаю він просто б згинався Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2019 на бмв був кран з електромагнітною катушкою,плавне регулювання здійснювалося реостатомНе думаю, що реостат напряму керував клапаном. Скоріш за все він просто видавав порівняльний сигнал для компаратора, а вже той керував клапаном. Не знаю, як то реалізовано в бесі - робили подібні схеми для управління елеронами літаків та всяких ракет з торпедами. А от на пушці стояв сельсін, але то штука, яка працює від змінного струму - порівнює зміщення фаз із точністю до 30" і працює на всі 360 градусів. В нас всі ставлять сантехнічний кран під капотомЯ спочатку поставив кульовий кран і повертав його тим самим тросом, але довшим - щоб дістав. Ним погано виставляти температуру - дуже круто міняється - ледь ворухнув і вже гаряче. Зараз поставив заслонку від парового котла і маю повний хід за чотири оберти крутилки, яку вивів напряму на торпеду. Зараз взагалі викинув ті важелі і там стоять кнопки відкривання вікон в дверях, управління камерою заднього виду і центральним замком." rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2019 Ипать капать - сэло, так а че? Нада было уже и вместо хамутов все и всюду на проволку поскручивать. краще поставити нормальний рідний кран Даже если хватит на два года это не проблема в его замене. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2019 всюду на проволку поскручиватьА ти зрозумів, що там дротом прихвачено? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2019 покупал керамический кран Лузар. Второй год ходит, все окей (тьху-тьху). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах