alexeyka 1 Скарга Опубліковано: 9 липня 2008 начнем с того что рейки есть разные Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 9 липня 2008 для уменьшения количества оборотом нуно резать сошку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexeyka 1 Скарга Опубліковано: 9 липня 2008 только что звонил, рейка саровская с насосом, рулевым валом шлангами высокого давления короче в сборе БУ стоит 1200 грн (это в киеве у вас) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 9 липня 2008 alexeyka и куда ты звониш? Валми, укравто, еще куда? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexeyka 1 Скарга Опубліковано: 9 липня 2008 знакомому с фордклуба Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 9 липня 2008 не заметил что б.у. Я так понял за 1200 грн получаешь рейку с ГУРом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexeyka 1 Скарга Опубліковано: 9 липня 2008 да в сборе, если интересно (я не знаю дорого это или нет) могу дать координаты Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
smirnoff 1 Скарга Опубліковано: 9 липня 2008 только что звонил, рейка саровская с насосом, рулевым валом шлангами высокого давления короче в сборе БУ стоит 1200 грн (это в киеве у вас) интересно, фольксовская рейка - 500..600 грн, ГУР - 250 грн. .., а тут 1200!!! , такое может быть только на Перова, только там лохоразборки :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexeyka 1 Скарга Опубліковано: 9 липня 2008 не ну что за люди кто кого разводит я не продавец и не покупатель кому интересно пишите в личку дам координаты а кому нет так почему бы не пофлудить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MasterGray 1 Скарга Опубліковано: 22 липня 2008 Вот смотрите Посилання Фотки взяты с ваз2101.ру с разрешения автора. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 22 липня 2008 фоток по ссылке не видно :poz: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MasterGray 1 Скарга Опубліковано: 24 липня 2008 Чета не робит ага. Надо у админа спросить че такое, а если не в терпеж то смотрите на ваз2101.ру в Пантерре клуба. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexeyka 1 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2008 нашел Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sanych 1 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2008 А как они (рейки) по длине отличаються от трапеции? На российсом форуме видал тему про рейку, так там резали и переваривали поворотные кулаки со всеми вытекающими последствиями... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2008 Sanych кулаки переваривали что бы меньше оборотов руля было Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexeyka 1 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2008 впрос может ли кто спросить если не переваривать кулаки количество оборотов такое же как на колонке или больше меньше? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sanych 1 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2008 А кто вообще ставил себе Рейку с ГУРом? Чтоб мог подробно рассказать об установке... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexeyka 1 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2008 так там по фоткам все ясно головняка много, я как поставлю отпишу, ставить буду не раньше зимы, денег нифатает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
walodia 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2008 А кто нибудь знает подробное описание как ейо установить?Пускай с какой бы она машины не была? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zero 1 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2009 ну и как? кто-то ставил? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valek-Yalta 3 Скарга Опубліковано: 5 травня 2009 чет тема заглохла Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість nazgul Скарга Опубліковано: 5 травня 2009 угу, смотрю ставится рейка (варятся крепления к балке) состыковывается со стандартными рулевыми наконечниками с этим все понятно, вот только как там вал через кузов идет и надо ли другую рулевую колонку ставить хз как я понял от этого девайся + это ресурсоемкость и то что на него мона присобачить ГУР Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Oleeeg 1 Скарга Опубліковано: 12 травня 2009 ГУР там нафиг не нужен. Руль и так будет граздо легче. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TauRus_85 1 Скарга Опубліковано: 2 липня 2009 выход на много проще есть ЭУР это просто супер. Ездил на Ниве с такой приблудой СУПЕР тут есть что почитать Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Al12 1 Скарга Опубліковано: 10 липня 2009 Посилання - Где можно приобрести такой комплект и сколько он стоит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах