Бакс 256 Скарга Опубліковано: 2 січня 2014 ajm, заводские вины тебе дадут е28 в седане из всех тюнинг ателье по БМВ отдельную базу винов имеет только альпина, все остальное даст тебе инфу о доноре и все. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 2 січня 2014 Дмитрий $, по вин-коду в базе данных можно узнать историю машины, в том числе про все серьезные переделки - нужно только ввести ключевые слова. И не только по вин-коду, немцы народ педантичный. Моя тройка приехала из Германии, так в базе данных была отметка о том, что передняя решетка заменена с троечной на шестерочную. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 2 січня 2014 ajm, это если у тя есть вин, а если от обратного узнать, то есть от производителя о количестве выпущенных и тд, там уже болт с левой резьбой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
semdj 84 Скарга Опубліковано: 4 січня 2014 Интересно фотошоп или нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 4 січня 2014 Интересно фотошоп или нет... Блін, попалив тему. Хотів написати після святок. Це легенда, в певних колах, читати тут - Посилання Фото постановочне, авто - реальне. І зроблене на дуже високому рівні, як про мене. 1 semdj відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
semdj 84 Скарга Опубліковано: 4 січня 2014 Zhelezovski,прикольно.у меня сосед по гаражу тоже строит но правда не в этом стиле Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 4 січня 2014 ухтыыы, я бы на таком покатался Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
semdj 84 Скарга Опубліковано: 4 січня 2014 Emissions,на каком? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 4 січня 2014 semdj, ну ты фотки выложил, багги, или что оно там) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
semdj 84 Скарга Опубліковано: 4 січня 2014 Emissions,авто будет потом выглядеть вот так и двигатель 2.0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 4 січня 2014 ясно, жужа на раму посадит) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 4 січня 2014 Где то я его уже видел в интернете..))) Но идея хорошая, нравится мне такое. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
semdj 84 Скарга Опубліковано: 4 січня 2014 Shtryl, Посилання .(Прошу модеров не пинать сильно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 4 січня 2014 Еще один экземпляр от той же конторы Посилання Двигатель и ходовая от уаза, внешний вид-полная копия мерседес G класса.двигатель и ходовая в идеальном состоянии. ... Полная шумоизоляция и теплоизоляция. Стёкла бронированны специальной плёнкой. Корпус выполнен из стекловолокна на жесткой раме. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
semdj 84 Скарга Опубліковано: 4 січня 2014 ajm, симпатично сделано Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 4 січня 2014 semdj, верхний имхо симпатичнее новых патритотов, и классические черты уазика просматриваются Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 4 січня 2014 верхний имхо симпатичнее новых патритотов, и классические черты уазика просматриваются а как по мне то такое это просто колхоз, это из разряда когда морды под мустанги делают и тд, или делать до конца, как во втором случае, или делать какой то свой дизайн, а на полпути это не то. Вот внешняя реплика кубика это очень интересно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 6 січня 2014 Не зовсім авто, але однозначно цікаво. Автор - Юрій Шиф, Бєларусь. The Machine: Півтора літри (два движка від К-750), компресор. Як про мене - шедевер. Посилання Zhelezovski,прикольно.у меня сосед по гаражу тоже строит... Цікавий проект. Спостерігай за ним, ділись інфою. Чи може він десь бортовик веде? 1 Jet відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 7 січня 2014 " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 7 січня 2014 ... Щодо "Волги"-пікапа, доповню - Посилання На мій погляд форма дверей не зовсім вдала, виникають асоціації з ГАЗ-51. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 7 січня 2014 кто его идел ,то газ 51:),чтоб возникли асоциации? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 7 січня 2014 кто его идел ,то газ 51:),чтоб возникли асоциации? Не знаю як хто, а я на ньому перші метри за кермом проїхав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 7 січня 2014 насчет дверей газа-51 согласен, а вообще автор получал вдохновение от эль камино Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
semdj 84 Скарга Опубліковано: 7 січня 2014 из 51 газ тоже делают не плохие хот роды Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 7 січня 2014 (змінено) Гранд-Гаражовці як на мене дивні хлопці. Столярка, фрезерування, макетування, автотема. Основна проблема ex-USSR хотродерів - відсутність відчуття стилю. За що платять, те й лабають. Хоча в фінансовому ключі це вірно, на мистецтві довго не витягнеш. Кругле хромоване дзеркальце у модельки, як і "геліковські" фари, шини і відсутність замків капота ...розчаровують, чи що. На попередній сторінці було фото Айронхеда на базі 157-го зіла. Навіть незавершений він виглядає так, що око само біжить по авто, вишукуючи детальки і пробуючи на смак контури. Не даром американці таки признали, що і у нас можуть робити стильні, тру проекти саме після його виходу в світ. Добавлено через 7 минут Чесно кажучи я до сих пір не впевнений, чи в "Колхоз" чи сюди постити це фото. Вирішуйте: Це у нас коло центрального ринку таке чудо побачив. Не фотошоп. P.S. "Мухобойка" на фольцові як брюки від костюма заправлені в носки. Змінено 7 січня 2014 користувачем Zhelezovski Правлю стилістичні помилки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах