VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2010 А какое вино? Молдавський сухарик "Каберне-Совіньон" в ящику з краником. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2010 Хто їде на драг ? Я планую їхати , може хто учяствувати буде візьму прапор . MaRk може катнемось ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2010 Fani, Наша мама на роботе, я сегодня смотрящий папа, точно нет. Следующее сообщение у тебя 1000, с тебя пиво Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2010 Fani, точно! 999+пиво)) А де драг? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2010 guf ,сьоня на Північній був. Доречі класний получився, давно такого не було у Львові Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2010 LordMarko, мля навіть не знав.... так би може поїхав.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2010 LordMarko, Хтось паходу був нарубаний ))))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2010 Masterio,ой і кажи,зря чьота Я стільки випив,4 бакал що поставив Демедж точно зайвий був)))))))))))))))))) Зранку головка бо бо) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2010 LordMarko, Треба було ше один випити і тоді всьо би було чікі пікі)))))))))))))Там вже би небуло чому боліти)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2010 що там в четвер? де збираємось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2010 я пасс, в школе на собрании. + машину разобрал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2010 Пропоную окружну , ви давайте свої пропозиції . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2010 Fani, тогда 86 школа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2010 Bratik, ух))) 2 метра мне туда ити))) Пропоную брюховичі, я би сів пасажиром на чорновола. Моя на ремонті ходової. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2010 і що там вчора було? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2010 vedmid, судя по количеству ответов НЕЧЕГО. Кстате а где все?????????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2010 Я тууут. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2010 Та було нормально народу... я підїхав під кінець... було десь 7-8 чел.. точно не помню.... багато кого бачив вперше ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2010 (змінено) Вибачаюсь шановне панство за Четверг, не зміг приїхати, роботи було дуже багато на цьому тижні+ особисте. 3-4 Жовтня в Києві будуть Фінал Субару Опен Кап+Фінал Д1УДФ, Я дуже хотів попасти на перші як учасник, але прикинувши фінанси+не загорами розборки с двіглом+коробкою, тому рішив забити, але думаю поїхати як глядач,хтось ще бажає подивитись Дріфт і раллі?) Там 29 вересня ще є варіант що може поїду в Камянець, на Слалом як учасник, за компану с Фікусом, але то чисто теоретично, якщо розберусь з лінцензією ФАСУ+гідрак доставлю нарешті епт) Можно було б зібратись в неділю в бєсєдке біля складів на Скнилові, в царстві Братіка, попити пиво) Змінено 24 вересня 2010 користувачем LordMarko Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2010 LordMarko, если сегодня соберу своё творения автоваза и оно ещо заведётся и поедет, то можно. Только я тогда буду с малыми ибо наша мама на роботе, хотя может и со всем семейством. Там будет видно. Но зборы возле АШАНА (если конечно что то надумаем) Только не склады, а гаражи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2010 Не проти зібратися , можна і в ENDI пивка попити . Де всі пропали , шо за тишина ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2010 Тіко приїхав с Валині))) Так чьо, рішайте куда, Гаражі-Енді гараж-Брюхи(чуть побісимось а потім чебуреки) , мені любий варіант канає, я палюбаху за рульом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2010 Бачу шо так ні до чого не дойдем . Відпишіться хто за пиво і посидіти в гаражі чи в бесідці Bratikа , або в брюхи погасати і на чебуреки ! По результптам оприділимося з місцем ! , Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2010 я уже хлебнул яду (ибо не кто не писал про планы на завтра.) Сижу с детьми, если кто заберёт, то буду рад присоединиться. Кто заберёт??? Марк. Волынь, а не валынь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2010 а все молчат....гггг))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах