Masterio 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2011 LordMarko, Алік кідай пити)))))))))))))Шо ти з себе робиш а?????Візьмись за голову дитино..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 28 січня 2011 Masterio, життя довело Кстаті, якщо Я в неділю поїду на гонку, добре було б 1 машину від клубу на тех допомогу, є варіант що машина сама до Львова не вернеться, прийдеться тягнути. Прост там купа всього храмає, якщо добью тоді тєгнути прийдеться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 28 січня 2011 Друзі, що ви думаєте робити на цьогорічний дн копійки? Як вам варіант поїздки в Луцьк? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 28 січня 2011 запрошуєте? кіко то по КМ? ідея заманлива, але в нас майже самі студенти, судячи з попередніх вилазок - навряд назбираємо щось путнє... хоча, думаю, ми з ветераном могли б приїхати, але знову ж - треба комусь і тут щось робити.... наразі чекаю що скажуть інші наші клубники.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 28 січня 2011 LordMarko, Думаю шо буду як ніяких ЧП не буде ! Заодно візьму пасажирів ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 28 січня 2011 с датой нужно определиться? Ибо 19 вторник, а уже 24 Пасха, если 22 или 23 в Луцке, то возможно присоеденюсь(планирую на волынь ехать) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 28 січня 2011 Чесно кажучи Я напевно буду ЗА! У Львові навряд чи хтось зможе замутити пробіг + релакс, а той хто б зміг навряд чи захоче... А Луцьк, не кепський варіант, а то Львів Львів)) Завалитись до вас у гості, відпочити, нічьо імхо так ідейка) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 28 січня 2011 LordMarko, а мне что через Луцк, что через Червоноград, почти одинаково, так, что я ,возможно, на Луцк. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 28 січня 2011 Fani, я до тебе пасажиром, в суботу попередньо задзвоньо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 29 січня 2011 будемо десь збиратись? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2011 Я щас рулю до машини, трохи покатаюсь, побачимо що вона може, а завтра хз, думаю на 10 сбор буде норм, а де, виберайте самі.Я можу вас чекати на ВОГ біля МЕТРО Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 29 січня 2011 Минулого року поїздка у Львів для мене вийшла рівно 400 км Зустріч на 23 недоцільно організовувати. багато кому потрібно буде бути вдома. Думаю буде краще на 16-17 квітня. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 29 січня 2011 Facktor, заранее нельзя праздновать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2011 Величезне ДЯКУЮ ФАНІ!!!! за тех допомогу, з мене дуже велике пиво завтра) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 січня 2011 а що сталось? я не їду - був вчора цілийдень на роботі - а сьогодні треба щось трохи вдома зробити... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 січня 2011 ну що там було? розказуйте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2011 Було мега , просто розрив . Купа позитиву і емоцій ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 31 січня 2011 шкода що не поїхав, та я з бабою в лікарні сидів цілий день.... хоч фотки робили? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 31 січня 2011 vedmid, Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 31 січня 2011 помилка доступу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 31 січня 2011 Посилання Посилання Посилання Посилання Посилання Посилання Посилання Посилання Посилання Посилання Посилання Посилання Посилання Посилання Посилання Посилання Посилання то тойота супра Посилання Посилання Посилання Ну треба бути в друзях в Легенди щоб втикати, тому маєте вибіркові фото Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 31 січня 2011 А ось і початок процесу переробки мого автомобіля!!!!! Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 31 січня 2011 О! Доречі Мастеріо, як ти там в четвер добрався???? Завівся чи дотягнули? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 січня 2011 vazik_lv, як я тобі співчуваю!!! Дай Боже, щоб не тягнулось, як у мене. Сьогодні перетягнув машину додому - в рідний гараж. По правді кажучи - розстроєний. Багато всяких дефектів - один косо поварив, інші не домалювали, а той перший ще й пообдирав і вмятин наробив. Буду вертатись на підмальовування. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 31 січня 2011 VETERAN, Треба було з малюванням в Білий Камінь їхати.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах