nefor 7 Скарга Опубліковано: 19 липня 2013 коротше я не знаю як я купив рено))), просто поїхав глянути що це таке, сів проїхатися і не захотів виходити.уже чуть більше тижня як я її купив, а накатав уже 1200 км., просто на ній хочеться їздити Дані авто:1996р.в. (в Україні з 2007р)двигун 1.8 газ/бензинкомплектація alize (хз що це значить )є клімат та передні елктро-склопінімачіГУРзадня підвіска торсіоннадекілька фото Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 19 липня 2013 Красивая машинка. ГБО 4 поколения? Какой расход газа? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 19 липня 2013 golden88, дякую, а то всі говорять що рено та пежо то г..но гбо 3-го покоління, коли купив брала 12л/100, але їхала не гірше ніж на бензині , трішки скрутив, через день-другий відпишу про теперішній розхід. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 19 липня 2013 трішки скрутив нельзя скручивать, нагрузка на клапана по температуре, для 2 литрового двигла 12 литров расход нормально. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 19 липня 2013 Shostak, у мене 1.8, газовщики сказали що занадто відкручено, вона на газі їхала краще ніж на бензині. її не закручували на максимальну економію,а так чуть-чуть))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 19 липня 2013 на газі їхала краще ніж на бензині та то не показатель, может насос хуже работать, форсунки подуставшие (газу пофиг) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 19 липня 2013 Shostak, не знаю, час покаже, я в газі не спеціаліст, головне що їде добре не тупить, я завжди був впевнений що авто на газі під горки мусить на 2 передачі їхати, а тут на 5-й під усі підйоми))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 19 липня 2013 так инжектор, ТРИ-дженерейшн ему пофиг газ-негаз. Машина хороша! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 19 липня 2013 я завжди був впевнений що авто на газі під горки мусить на 2 передачі їхати Я тоже так думал. Сейчас у меня ГБО 2 лвл. Динамика до 4 тысяч оборотв абсолютно не отличается от бензиновой. Тот винт, что ты крутил крутил скорее всего "винт жадности". Это равносильно, что на жигулях отключают вторую камеру. Просто на более меньших оборотах будет сдыхать мотор. Может плохо сказатся на обгоне... У меня на 2,0 карбовом расход 12 город и 10 трасса. Для газа это более чем нормально. Моя копейка когдато жрала 14 город и 12 трасса, так это при никакой динамике и моторе 1,2;). Правда сейчас редуктор томасетто, а тогда какойто беларуский стоял. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 19 липня 2013 якщо чесно, то я про газ нічого не знаю, у мене до тепер були тільки карбові авто, про те що у мене з-тє покоління мені сказав попередній власник, я навіть не знав як заправлятися на ГЗС)))), єдине що я можу сказати що у мене на редукторі пише AG mod at07 HP100 made in italy, авто завжди заводиться на бензині а потім само переключається на газ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 19 липня 2013 Красивый авто! На счет пежо, рено Г**вно то то такэ)) ах да, а Фиат их брат))) А воопше я не замарачуюсь, свой пыж я позавчера передок раскидал, ничего сложного и дебильного пока не обнаружил. Опорные подшипники Сасик по 70 грн. Я думаю и цены нормальные. Удачи с авто)) Следим. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 20 липня 2013 замінив салонний фільтр, ціна 75 грн. старий фільтр Новий на своєму місці Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 21 липня 2013 Ох я когда то на такой выехал в час дня с Борисполя и 9 вычера был дома растояние 600-700 км....скорость постоянно около 200 впечатления от машины было просто супер! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 21 липня 2013 Ох я когда то на такой выехал в час дня с Борисполяи 9 вычера был дома растояние 600-700 км....скорость постоянно около 200 впечатления от машины было просто супер! 8 часов на 600-700 км при 200 км, где соврал непойму Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 21 липня 2013 цікава річ, на дверці у мене напис alizé, спробував перекласти в гуглі, alizé - пасат)))) як я уже писав, я нічого не розумію в гбо, прошу допомогти мені визначити що у мене за обладнання, якого покоління, і чи воно взагалі щось варте... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 21 липня 2013 (змінено) У меня с виду такое же ГБО. Нах тебе знать, что за ГБО? (по хорошему, без обид!) Работет, расход в норме и ппц! Я через 2 недели после установки поехал за 1000 км на моря и меньше всего думал за ГБО. Всегда можно на бензине доехать! На ГБО намного меньше проблем, чем на бензине! Главные критерри: меняй фильтр воздушный при увеличеном расходе, едь на СТО при вони газа! Больше оно не требует обслуживания.... Змінено 21 липня 2013 користувачем golden88 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 21 липня 2013 Нах тебе знать, что за ГБО? хз звичка така все знати, я через цю звичку маю три вищі освіти)))) динаміка та розхід в нормі, проблем немає, але багато запитань від знайомих, типу "яке покоління?", "гбо італійське?" ітд. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 21 липня 2013 клапан на балоне италлия. Редуктор вроде как Tomaseeto или Elpigas. И то, и то Италия и самое лучшее из дешевых. Да и впринципе лучшее, что есть на нашем рынке. Машина заводится на бензе, тогда сама переключается на газ? Тогда ГБО 3й лвл! Вобщем говори всем что у тебя ГБО Италия! Лучше нет! 3й лвл самый стабильный! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 21 липня 2013 Машина заводится на бензе, тогда сама переключается на газ? так точно. Вобщем говори всем что у тебя ГБО Италия! Лучше нет! дякую за роз'яснення Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 22 липня 2013 8 часов на 600-700 км при 200 км, где соврал непойму Ну к сожалению всю дорогу так ехать не получится не те у нас дороги сейчас и тем более 10 лет назад. + проезжать города приходится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
srg_a 41 Скарга Опубліковано: 22 липня 2013 на блоке написано 2, у меня 4 это когда 4 газовые форсунки и автоматическое переключение бенз/газ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jemen 32 Скарга Опубліковано: 22 липня 2013 На собственном опыте убедился, Рено хают те, кто не эксплуатировал его, или эксплуатировал, но очень уношеный экземпляр. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_o 1 Скарга Опубліковано: 23 липня 2013 (змінено) На собственном опыте убедился, Рено хают те, кто не эксплуатировал его, или эксплуатировал, но очень уношеный экземпляр. точно точно, и еще те кто не умеет на них подбирать запчасти, да и запчасти не такие уж и дорогие, если брать аналоги не в коробочке от рено. Кста такие двигатели помоему шли в те времена и на вольво. не помню моделей. Змінено 23 липня 2013 користувачем Alex_o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 23 липня 2013 Французы вобщемто все не плохие. Их особенность - процесс ремонта. Так всё както через жопу придумано... Кагбудто конструктор был после литра крепленного вина с килограмом жаб Но темнеменее оно работает и вполне успешно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 23 липня 2013 У рено очень много маразмов, golden88, все правильно сказал. Как то с грузовиками у них повеселее, а легковушки это жесть какая-то. Да и ихние извращения, что некоторые детали продаются узлом, чтобы подороже впарить, или у запчасти ресурс не в дугу (те же рулевые рейки) это отворачивает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах