VTLK 52 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2014 nefor, Міняти масло з фільтром! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 18 травня 2014 цього тижня замінив масло, термостат, фільтр редуктора ГБО. термостат замінився досить легко, все доступно під руками, але як завжди все гладко пройти не може))), заледве розвоздушив систему, промахався десь зо 2 години тепер у мене нормальна робоча температура, раніше була на половину нижче десь через 100км після заміни термостата авто почало сіпати на газі, при скиданні газу після 2000-2500 об, холостий падав до мінімуму, авто кілька раз заглохло. замінив фільтр на редукторі поліз налаштовувати редуктор..., не допомогло. Вчора пішов у автомагазин і купив нові свічки, вибір був не великий, купив такі . і все поїхало))), чіткий холостий, нічого не сіпає. я не вірю в різні чудо свічки і тому подібні Ноу-хау, брав ці тільки тому що у них було найвище калильне число. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 19 травня 2014 А почему именно самое большое калильное число выбирал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 20 травня 2014 golden88, тому, що на газі суміш получається біднішою, значить температура горіння вища. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 31 травня 2014 Знову замінив передній ступичний підшипник, старий і 20 тис не проїхав. 540 грн. підшипник moog 70 грн. робота. прикупив б/в запчастин: моторчик склоомивача, активатор центрального замка в багажнику, газові опори кришки багажника, задні сидіння у відмінному стані, запаску-таблетку, за все 400 грн. старе сидіння продав хлопцям на копійку за 1.5л пива)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 1 червня 2014 Свечи хорошие взял, тоже на таких катаюсь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 1 червня 2014 nefor, чета подшипники ппц дорогие. Оригинал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 2 червня 2014 golden88,ні не оригінал, просто здоровенний підшипник у мене, зовнішній діаметер 84, внутрішній 40. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 2 червня 2014 nefor, там еще на цену влияет что в подшипнике магнитный сенсор под абс встроен Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zakoxanuy 3 Скарга Опубліковано: 24 червня 2014 прикупив б/в запчастин: моторчик склоомивача, активатор центрального замка в багажнику, газові опори кришки багажника, задні сидіння у відмінному стані, запаску-таблетку, за все 400 грн. старе сидіння продав хлопцям на копійку за 1.5л пива)) 400 грн?? ти що віджав це в когось а 400 грн просто так на чай залишив?)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 24 червня 2014 golden88, дякую, а то всі говорять що рено та пежо то г..но Дай бог вам не знать очень много о электрике Рено и Лагуны в частности. Иногда машины будет вас "радовать" такими уникальными поломками про которые владельцы, старых немцев и японцев даже не догадываются. Чем подкупает Рено так это, комфортная подвеска, и легкие педали, после отечественных машин тем более, ну и цена при покупке. P.S. Работал длительное время на СТО Рено фирменной, запчастями торговал. Был у меня Меган первого поколения, все было хорошо пока не начал потихоньку ломаться. Приходилось покупать либо детали оригинал, дорого (даже с учётом скидок для сотрудника) но ходит хорошо, либо неоригинал не очень дешево, и ходит по всякому. Совет по запчастям. Никогда не покупайте не оригинальные детали фирм Сасик, Оптима, и Лемфердер, в нашей стране эти бренды для французов 99% подделка, к примеру шаровых опор Сасик для Лагуны 1/2 и Мегана 1/2 не существует, но продаётся, якобы Сасик и якобы для Лагуны. В свою ставил ТРВ, так как с завода оно шло ТРВ, проблем не имел. Детали МООГ, хорошо осматривайте очень много подделок. Самое главное вам не узнать почему Рено гуавно Удачной эксплуатации. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jemen 32 Скарга Опубліковано: 25 червня 2014 Vinni86 ХЗ, что тебе в 1 лагуне там не нравится, достаточно надежный автомобиль, гемор с электрикой начался со 2 мегана, а это нормальная машина. 2 меган крутой, но очень геморный, факт, я его любил и ненавидел одновременно. Выходя из подьезда я никогда равнодушно не садился в машину, всегда окидывал его взглядом, класс. Всегда наслаждался дальними поездками, такие ощущения дарил только авто классом, а то и двумя выше. Но лять кумарило то, что каждые 20 тыс обязательно какую то мелочь нужно было поменять)))). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 25 червня 2014 Есть нюансы и много. Отработав 3 года на фирменном СТО насмотрелся вдоволь. Главное чтоб нашему соклубнику попалась машина на которой всё то что парило мозги уже было поменяно . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 25 червня 2014 скоро буде рік, як я її купив, крім ходової толком нічого не міняв), все працює. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 25 червня 2014 скоро буде рік, як я її купив, крім ходової толком нічого не міняв), все працює. Желаю и дальше такой же эксплуатации безпроблемной, значит все ОТС выполнили ещё до вас. Если хотите скиньте ВИН, могу попросить бывшего сотрудника проверить машину по вину, может что полезного найти можно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jemen 32 Скарга Опубліковано: 26 червня 2014 Можно мне напрямую))) Я то действующий сотрудник, уже лет 6 как))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 30 червня 2014 прикупив сьогодні ось такий ремкомплект редуктора Купив я його заради кришки фільтра, уже другий місяць з нею борюся, все одно травить газом. Після заміни термостата, свічок і регулювання педуктора, авто їздить зовсім інакше, середній розхід 11.2, динаміка майже як на бензині, їхати значно приємніше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 8 липня 2014 сьогодні рівно 1 рік як я купив лагуну, за цей час я проїхав 16382 км, і витратив на авто 7164 грн (витратники, резина, мийки, ремонти коротше все крім палива). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 (змінено) кілька фото із подорожі на закарпаття Змінено 4 серпня 2014 користувачем nefor Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 прикупив сьогодні ось такий ремкомплект редуктора Купив я його заради кришки фільтра, уже другий місяць з нею борюся, все одно травить газом. Після заміни термостата, свічок і регулювання педуктора, авто їздить зовсім інакше, середній розхід 11.2, динаміка майже як на бензині, їхати значно приємніше. на какой редуктор? сколько стоило? (тоже нужно перебрать) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Shostak, Tomasetto AT-07, 178 чи 179 грн. точно не пам'ятаю 1 Shostak відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2014 Сьогоднішній запис не буде стосуватися лагуни (з нею все ок). У мене є китайський важкий мотоблок (добриня 8.8 к.с). Сьогодні треба було привезти з річки гравію, солярки в баці було мало (1.5-2л), на заправку я їхати полінувався, і вирішив спробувати заправити соняшникової олії (1л.) співвідношення ~2:1 Загальні враження: 1. Дизеляка почала працювати тихше, пропав дизельний стукіт. 2. Воно реально їде! І їде значно краще як проста солярка. 3. З вихлопної справді пахне пиріжками, я колись думав що це жарт)))) 4. Заводиться нормально, якщо не краще, то так само як і на солярі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2014 Прикольно И даже чуть дешевле выходит))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2014 Shtryl, хто зна який розхід на олії вийде)), можливо і дорожче. але по солярку треба їхати на заправку, брати в каністру. А олію можна на кухні у жінки підбрити))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2014 3. З вихлопної справді пахне пиріжками, я колись думав що це жарт)))) Наш человек не победим. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах