Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2014 але по солярку треба їхати на заправку, брати в каністру. А олію можна на кухні у жінки підбрити))) Жена потом уши накрутит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2014 Ахах, тоже ржал про пирожки)))) А олия потом не закиснет в ТНВД? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2014 golden88, не закисне, там топливна дуже примітивна, один плунжер, одна форсунка. Олію лив чисту, рафіновану. Знаю що люди використовують олію б/в, фільтруючи її. Я маю можливість брати пережарену олію, тільки не придумав як її фільтрувати. Вперше про те що можна їздити на олії я прочитав тут http://autobild.by/index.php?id=1902" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GIMLI 12 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2014 nefor, А який об"єм можеш брати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2014 GIMLI, ~10 л в місяць, більше я не використовую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GIMLI 12 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2014 А є можливість брати більше? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2014 я думаю добрині така консестенція сподобалась )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2014 Сьогодні замінив правий наконечник та стойки стабілізатора рахунок: наконечник TRW - 270 стойки стаба пара (no name) - 250 робота - 120 розвал-сходження - 80 залишилось замінити сайлент задньої балки і з ходовою все буде ок. Rassel, сподобалось, їзджу так і дальше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2014 Після мийки)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2014 как с автосалона... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2014 golden88, з жуком на задній арці, та кривими дисками Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2014 nefor, Мій знайомий буде розбирати лагуну,якщо щось потрібно набери його -0677931656 Василь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2014 Замінив масло в коробці. Залив ELF 75W80. Нічого не змінилося, як погано включалася друга після 35 км/год так і залишилося. Напевно синхронізатор доживає свого віку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2014 nefor, а новые есть в продаже? Сколько стоят? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jemen 32 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2014 Есть конечно, это ж распространенный коробас. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2014 Jemen, а цены как на французов? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2014 з коробкою не все так критично, ще трохи поїздить. У випадку чого заміню коробку на б/в, на шротах є достатньо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jemen 32 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2014 golden88 все относительно, ждать от рено цены фолькса безсмысленно, хоть и печально непонятно)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2014 Замінив масло в коробці. Залив ELF 75W80.Нічого не змінилося, як погано включалася друга після 35 км/год так і залишилося. Напевно синхронізатор доживає свого віку. забираю свої слова назад, через 150-200 км, все запрацювало, коробка стала тихою. Ніколи б не повірив, що заміна масла може дати такі результати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2014 забираю свої слова назад, через 150-200 км, все запрацювало, коробка стала тихою. Ніколи б не повірив, що заміна масла може дати такі результати. у меня у соседа в гараже Рено клио, в панике пришел ко мне грит коробка зашумела, расстроеный был жесть. Говорю масло менял хоть раз (она у него с салона). Ответ был отрицательный. На вопрос о пробеге прозвучал ответ в 130к. Я его поздравил уже с двойным ресурсом. Посоветовал ему поменять масло, а тогда уже панику бить. Назавтра сменили ему масло и он поехал на работу (за город, 50 км в одну сторону). На следующий раз когда его увидел в гаражах он доволен был как слон, еще и на полянку меня пригласил. Так что коробки действительно не стоит хоронить раньше времени Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2014 Сьогодні у реношці з'явився новий звук під капотом, зашумів дядя гена). Полетів задній підшипник генератора, я не став чекати поки його розвалить повністю, вирішив замінити самостійно. зняти генератор дуже просто, а от з розборкою виникли деякі труднощі. У мене генератор Valeo 110A, щоб його розколоти, необхідно розпаювати діодний міст. Підшипник 202-й, зйомник мій не взяв, прийшлося знімати вандальними методами)). Новий взяв в автомагазині, якийсь ZKL, це найдорожчий що у них був, аж 29 грн. Потрачено: 26грн на підшипник, 1см припою, 1кг нервів). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2014 аж 29 грн. А Потрачено:26грн на підшипник, 3 грн где то пропали.. Мистика Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2014 А 3 грн где то пропали.. Мистика То для жінки 29))) Сьогодні у реношці з'явився новий звук під капотом, зашумів дядя гена).Полетів задній підшипник генератора, я не став чекати поки його розвалить повністю, вирішив замінити самостійно. зняти генератор дуже просто, а от з розборкою виникли деякі труднощі. У мене генератор Valeo 110A, щоб його розколоти, необхідно розпаювати діодний міст. Підшипник 202-й, зйомник мій не взяв, прийшлося знімати вандальними методами)). Новий взяв в автомагазині, якийсь ZKL, це найдорожчий що у них був, аж 29 грн. Потрачено: 26грн на підшипник, 1см припою, 1кг нервів). Доречі, брав на е34 підшипник. Теж задній полетів(хоча навантаження малоб бути більше біля шківа), то розпаювати не прийшлось-так ротор виходить. Підшипник 32 грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2014 3 грн где то пропали.. Мистика у мене просто є бухгалтерська освіта. <style type="text/css">p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }</style> Минулого тижня, Лагуна вирішила мене заморозити. На дисплеї клімата вибило повідомлення “Сервіс”, і пічка перестала працювати. Зняв моторчик а на ньому фішка повністю сплавилася. <style type="text/css">p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }</style> Зробив “Їжачка”, <style type="text/css">p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }</style> поставив на машину, а клімат всеодно каже “Сервіс”. <style type="text/css">p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }</style> Зняв бардачок, знайшов реле моторчика, воно клацає продзвонив тестером все ок. Знайшов всі маси в авто, все є. <style type="text/css">p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }</style> Купив б/у моторчик, і знову “Сервіс”. І так 3 дні. А потім дійшло... нема плюса на вході в реле. Підплавився конектор в косі на блоці запобіжників. Взяв 1м. Проводу, з'єднав плюс на вході в реле та на виході після запобіжника і все запрацювало. 3 дні я потратив на те щоб покласти 1 м. проводки))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Зато теперь у тебя два моторчика) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах