Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2014 так на 8в там все намного проще Як в жигулях?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2014 Як в жигулях?) ну не настолько, конечно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 спробую підбити підсумки за 2014 рік. Лагуна проїхала 15028км Потрачено газу 1561,3 л. Потрачено бензину 160,75 Інші витрати (ремонт, розхідники, мийки і тд) 4203грн. Цього року проїздив менше ніж завжди, допоміг велосипед)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Сьогодні зустрів на трасі дику козу Результат: p.s. Коза жива Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Ого! Моцна така каза... Ото попадалово( Співчуваю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 От коза...Не приятно, но не смертельно и поправимо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Andriy1352, якщо б я прийняв її передом, то було б значно гірше, а так всі живі та здорові, а залізо ремонтується)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 та треба було козу за шкірки і в габажнік, хоч би шашликом компенсувала оце таку неприємність Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Andriy1352, якщо б я прийняв її передом, то було б значно гірше, а так всі живі та здорові, а залізо ремонтується)) Фото кози нема?) Заліза теж шкода, в наш час є куди гроші витратити. Але добре шо всі здорові Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 nefor, Коза имеется ввиду животное или женщина за рулем? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Andriy1352, Emissions, я думав що коза уже не жива, але коли почав до неї підходити, зараза, ожила))), якщо чесно то було не до фото, швидкість була 90, удар доволі сильний. Я їхав через ліс, вона дві смуги перетнула за два прижки, валила на всіх парах. golden88, козуля, дика коза - це дика тварина, водиться у нас в лісах golden88, ось така Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Гарна така коза. Ну хай живе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Авто я вже відвіз до кузовщика, обіцяв що до двох тижнів зробить. про вартість напишу тоді коли авто буде готове. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Та потягне трохи.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 обидно, как говорится, если б сам виноват то одно. А тут на ровном месте. Отец как то собаку поймал, но передом (21011). Фартук, решетка, бампер, радиатор, вентилятор - всё в утиль. Так она еще встала и удрала.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 VETALZZZ, якщо б передом я її спіймав, то вона булаб в салоні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 29 січня 2015 сьогодні заїхав глянути на свою лагуну, робота кипить, метал порівняли, задню арку заварили. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 січня 2015 Нормально. Оперативно! А задню арку я до цього не помітив.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 29 січня 2015 Andriy1352, я просто нікому не "хвалився" задньою аркою Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 січня 2015 То арка раніше постраждала? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 29 січня 2015 (змінено) Andriy1352, просто трохи була гнилувата Змінено 29 січня 2015 користувачем nefor Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 січня 2015 Під шумок вся машинка в порядку буде) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 29 січня 2015 Andriy1352, я так і просив хлопців, раз уже машина там, то нехай доведуть її до пуття, і так будуть цілу сторону малювати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 29 січня 2015 Мой папа когда то нивой дикого кабана сбил. Так только уголок возле фары загнул. Помню как было тогда обидно... Уще и кабан убежал)))) А тут целая бочина... ППЦ вобщем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 29 січня 2015 golden88, якщо чесно то мені якось не дуже обідно, зі мною було двоє пасажирів, щвидкість була високою, якщо б я не вильнув вправо, і прийняв би козу "влоб", то мене б кинуло в бік і я був би зупинився в дереві, а в машині було би 3 трупи + коза. поки лагуна не находу їзджу на мотоблоці))), я раніше писав, що заливаю замість дизеля олію, сьогодні зробив фотодоказ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах