Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 30 червня 2018 на цвет и вкус все фломастеры разные Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 30 червня 2018 @nemez,ого, проходил там через нее с Баксом и Солексом когда-то Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 30 червня 2018 @nemez, фигасе "слепой" дождик прошёл! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 червня 2018 Зловив коротку паузу у дощі і зганяли з жінкою на базар. Попали на вдалі ціни - муніципали розганяли - тому спішили все продати і опускали ціни. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 30 червня 2018 У меня дома почти винокурня)) Урожай вишень в этом году хороший, решил вина забодяжить. Литров 55 где-то, можно и больше сделать, но тары нет. В прошлом году делал из вишни, винограда и яблок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 червня 2018 Урожай вишень в этом году хороший, решил вина забодяжить. У нас також вишень кругом повно. Продають по 15-30грн. А відро бачив за 110грн.Кісточки виколупуєш, чи полюбляєш вино "наваристе"? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 30 червня 2018 Я его сделал. мои поздравления! а как вообще-впечатления,когда он едет? Литров 55 пришлеш полтараху на пробу?-я оплачу просто у меня хобби такое-пробовать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 30 червня 2018 w-126, прикольный пит-байк! А чё на нём резина шоссейная? Нужно злую пятаками, чтобы земля клочьями летела))) По говнам я не езжу , живу в пгт с твердым покрытием , потому злая резина без нужды. мои поздравления! а как вообще-впечатления,когда он едет? Спасибо. Впечатления зависят от того , смотря с чем сравниваешь. Если сравнивать с Хондой Дио , ( а именно на ней я катал с наступлением тепла) то очень ярко. Если сравнивать со спортами (последний продал в прошлом сезоне) то очень уныло. С места рвет как подорваный , но максималка 130 и то пригнувшись. Ввиду короткой базы , на скоростях выше ста , хвост крестит. Ехать долго на скорости около ста напряжно из за надоедливой вибрации.Одностволка и без балансира. Его назначение , поездка за хлебом и внутригородское передвижение. Радует то , что при двух-ста кубиков , хавает до трех литров бенза. 1 vegas відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Земляк 167 Скарга Опубліковано: 30 червня 2018 Немец, ты меня ошарашил... Нагуглил про вас стремные фотки https://censor.net.ua/photo_news/3074101/potop_v_chernigove_zatoplennye_ulitsy_poplyvshiyi_asfalt_i_mashiny_pod_vodoyi_videofotoreportaj Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 30 червня 2018 А ведь говорили, что лето будет сухим и жарким Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 30 червня 2018 про вас стремные фотки мне "повезло" ехать через весь город как раз в это время не думал,что ланос так хорошо плавает два раза начинал "пырхать" при осадке по двери,но вырвался и доехал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 червня 2018 лето будет сухим и жарким Це в середньому по країні. На сході так тільки перший день, а ми вже давно киснемо. «Липень – найтепліший місяць року з частими грозами та зливами», – зазначають синоптики. Абсолютний максимум температури повітря 31-39° метеорологи прогнозують у Харківській, Луганській, Херсонській та Одеській областях, місцями навіть до 40-41°, в гірських районах 24-30°. Абсолютний мінімум температури до 2-11º тепла, в Карпатах 0-1º тепла. Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2018/06/30/299936-synoptyky-prognozuyut-ukrayincyam-lypni-ponad-40-gradusiv-speky У центрі Львова відзначили 77-му річницю проголошення Акту відновлення Української Державиhttps://portal.lviv.ua/news/2018/06/30/u-tsentri-lvova-77-mu-richnitsyu-progoloshennya-aktu-vidnovlennya-ukrayinskoyi-derzhavi Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 30 червня 2018 Кісточки виколупуєш, чи полюбляєш вино "наваристе"? Когда в прошлом году делал, и в том что стоит в бутыле сейчас, косточки удаляли, жена помогала . А в том что в кастрюлях стоит не стал, времени не было, да и решил попробовать не удалять. Просто размял руками вишни, косточки целые, за 3 дня брожения, никакой там из неё синильной кислоты не выйдет. А если и выйдет, то очень мизерное количество не опасное для человека. пришлеш полтараху на пробу?-я оплачу просто у меня хобби такое-пробовать Да не вопрос, напомнишь через пару месяцев)) Если конечно не боишься синильной кислоты, которую там заприметил ветеран Да он в принципе и таранку не ест, там по его мнению тоже какая-то хреновина содержится. Того и гляди сократит жизнь вся эта едьба и пойло 2 Сергей72 та vegas відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 червня 2018 Если конечно не боишься синильной кислоты, которую там заприметил ветеран Синильна кислота з'явиться тільки за кілька років - якщо буде весь цей час стояти з кісточками. Але чув, що тоді така настоянка набуває якісь протиракові властивості. А смак вишняку з кісточками і без трохи різниться. Да он в принципе и таранку не ест, там по его мнению тоже какая-то хреновина содержится. Таранька колись була моєю улюбленою рибкою, але зараз всі водойми заражені якимись глистами. Щоб вони виздихали потрібно засолювати на місяць, а перед в'яленням трошки вимочувати - щоб сіль не хрустіла на зубах. Уникаю тільки покупної в'яленої риби - дуже вже часто почали люди хапати ботулізм з цього делікатесу. У Львові під сотню цього набралися від рибки з базару. І добре було б загнутися і все - висока імовірність стати нерухомим калікою. А лікувальної сироватки зараз в Україні катма. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Земляк 167 Скарга Опубліковано: 30 червня 2018 "повезло" ехать ты не то слово взял в кавычки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Земляк 167 Скарга Опубліковано: 30 червня 2018 Абсолютний максимум температури повітря 31-39° метеорологи прогнозують у Харківській, Луганській, Херсонській та Одеській областях, місцями навіть до 40-41° Часто в детстве летом меня родители ругали, что я не возвращаюсь домой с велосипедом до 12 часов, ведь в период после 12 и до 15 температура (фактическая на термометрах, а не в сводках по телеку) часто переваливала за 40-42, и в условиях степи эти наши гонки под открытым небом были в глазах родителей убойными. А мы снимали всё кроме шорт и тапков и гоняли километрами между речками, ставками и криничками :bm: Быстрее едешь - лучше обдуваешься Деды собирались в тени деревьев рубиться в карты, так некоторые сознание от жары теряли, бывало... Переехал я потом в Киев, и местных 30-32 влажных градуса я стал переносить тяжелее, чем тамошние сухие 40-42. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 червня 2018 Переехал я потом в Киев, и местных 30-32 влажных градуса я стал переносить тяжелее, чем тамошние сухие 40-42. А як тоді у Львові? Тут ще вологіше, але 35 градусів буває рідко.Для мене шоком було 42 градуси при вологості між 90 і 100%. Коли виходив із приміщення, або автомобіля з кондиціонером, вода конденсувалася в легенях - незвичне відчуття. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 30 червня 2018 Пишут сейчас весело в Киеве после ливня) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 30 червня 2018 Встречал родственника, приехал со Львова. Сказал--прекрасный туристический город. @VETERAN, Где кровожадные бандеровцы!? Понабухались и проспали схiдняка? Ты некоторых разочаровуешь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 30 червня 2018 у нас план перехват по всій області шукають втікачів 27 червня із залу Міськрайонного суду Полтавської області втік раніше засуджений, підозрюваний у розбої та бандитизмі Віталій Суржан. Втекти йому допомогла співмешканка Марія Запорожець, яка потайки передала йому пістолет, котрий пронесла до суду у сумочці. Обоє вибігли з зали та сіли до автомобіля, який був заготований заздалегідь. Потім машину кинули у кущах 29-го їздив у Кременчук - то разів десять машину дивилися Якщо інформація допоможе затримати злочинця, поліція Полтавщини гарантує винагороду — 50000 гривень. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 червня 2018 Где кровожадные бандеровцы!? Вінават. Возив гостей по місту - не було коли східняками зайнятися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Navstar 27 Скарга Опубліковано: 30 червня 2018 У меня дома почти винокурня)) Урожай вишень в этом году хороший, решил вина забодяжить. Литров 55 где-то, можно и больше сделать, но тары нет. В прошлом году делал из вишни, винограда и яблок. Теперь когда крипта затихла время майнить винишко?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zaza 33 Скарга Опубліковано: 30 червня 2018 Про вишняк. Вишні не мну. Просто цукром пересипаю. Під весну вино зливаю, і у вишні заливаю горілку. Через кілька тижнів наливка, - мяка на смак і не міцна. Можна і третій раз залити, виходить градусів під 30. 1 vegas відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 1 липня 2018 Быстрее едешь - лучше обдуваешься Жара. Пустыня. По пустыне на верблюде медлено едет вспотевший араб.Тут араба на скорости объезжает велосипедист. А.- Стой. Ты чего это в такую жару по пустыне гонишь. В.- Ты чего, не знаешь законов физики: чем быстрее едешь, тем тебе прохладней. А.- Да ну. - араб бьет верблюда, и на скорости отрывается от велосипедиста. Через два километра велосипедист догоняет араба. Араб стоит над трупом верблюда и плачет. В.- Что случилось!? А.- Е#$л я твои законы физики, у меня верблюд замерз. ))) 3 Zir, zootechnik та Земляк відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 1 липня 2018 А ведь говорили, что лето будет сухим и жарким Я прошу прощения, а лето в этом году вообще будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах