SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 1 липня 2018 Про вишняк. Вишні не мну. Просто цукром пересипаю. Під весну вино зливаю Всё это время вино с бродит с цельными вишнями? А как же синильная кислота из косточек? У меня с жомом бродит 2-3 дня, затем отжимается и в бутыль под гидрозатвор или перчатку. вино зливаю, і у вишні заливаю горілку. Через кілька тижнів наливка, - мяка на смак і не міцна. Можна і третій раз залити, виходить градусів під 30. Я делаю наливку по другому. Удаляю косточки из вишни и заливаю водкой, стоит около 10 дней, затем процеживаю, сахар по вкусу. Теперь когда крипта затихла время майнить винишко?) Винишко всегда ликвидно Все заняты виноделием, вот и не кому на биржах гонять крипту Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 1 липня 2018 парочка роликов для любителей морской и авиационной тематики- Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zaza 33 Скарга Опубліковано: 1 липня 2018 @SPASATEL, мабуть, Ветеран правий, сінільна кислота наситить через кілька років. Смаку кісточки не відчувається. Кум розказував, що його бабуся розказувала, як дід після війни отруївся з кумом вишняком, який ще до війни був зроблений. А в наливку цукру не добавляю, в вишнях залишається достатньо, може через те наливка солодка, що на бутиль вишень лию до 1,5л. горілки. Ато й менше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 липня 2018 Насолоджувався вечерею - тушені білі гриби з картопелькою. У нас грибочки повалили - вчора на базарі купили білих і лисичок. Кілька кіло білих заморозимо на Різдво, а ще трохи білих і лисички - зараз з'їмо. Якщо буде прогнозована спека, більше таких дешевих не буде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 1 липня 2018 У нас лисички тоже есть. Но цена в 150 грн кило не радует хай сами их жрут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 липня 2018 @quitka, ми купили білі по 100грн./кг, а лисички по 30. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 1 липня 2018 Это хорошая идея, у нас дощики были, надо проверить може тоже наросли. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 2 липня 2018 @quitka, ми купили білі по 100грн./кг, а лисички по 30.А у нас лисички по 150. ((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 2 липня 2018 лисички по 150 не может быть-ты просто недосмотрела Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 2 липня 2018 @quitka, ми купили білі по 100грн./кг, а лисички по 30.А у нас лисички по 150. ((( На Бесарабке? Так там и клубника по 300)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 2 липня 2018 @quitka, ми купили білі по 100грн./кг, а лисички по 30.А у нас лисички по 150. (((На Бесарабке? Так там и клубника по 300))Если бы... На оболони Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 2 липня 2018 Дай номер мобилы,планирую в первых числах быть во Львове,если че-от не убудет по бакальчику пиввассика с клубнем,Моббилу кидай сюда или ко мне в продайку или в л.с. А ти ж казав - "VETERAN,У тебя закуси нет,а если и есть то вся на нитратах" - вирішив не закусувати? А зря ты не дал номер мобилы,можно было-бы вчера пиввасика попить (я вчера провел большую половину дня во Львове),тарань у меня с собой была, семь дней замачивал в соли и семь чассов вымачивал ддабы ухандокать всю нечесть бутулизма.Вылез на башню и такт говорю-блин вот здесьбы бухнуть,столики поставить,но както туристы на меня скоса посмотрели. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 2 липня 2018 но както туристы на меня скоса посмотрели. Наверное не часто встретишь мечтательного бухаря Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 липня 2018 я вчера Я вчора не зміг би зустрітися. Та і погодка була не туристична. Не змокли на башті? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 2 липня 2018 Всем привет. Есть 13 разварки на жигуля - два диска - продам недорого... Фото в Вайбер могу кинуть Всем привет. Есть 13 разварки на жигуля - два диска - продам недорого... Фото в Вайбер могу кинуть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 2 липня 2018 @Автонаездник,Привет,а обычных 13-х нет случаем не дорого? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 липня 2018 Маю забаву дурну - хотів зняти електровентилятор радіатора для профілактики - всі болти приржавіли до втулок у пластмасі і прокручуються. Прийдеться знімати радіатор, а ліньки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 липня 2018 Да он в принципе и таранку не ест, там по его мнению тоже какая-то хреновина содержится. Тепер можна вже менше боятися - є шанс, що відкачають - В Україну привезли канадську вакцину проти ботулізму. Де її отримати?Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2018/07/02/300148-ukrayinu-pryvezly-kanadsku-vakcynu-proty-botulizmu-otrymaty Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 2 липня 2018 @VETERAN,Дядя не сцы,у нас свой натурпродукт. Это страшно забугорным которые сидят на химле (разве,что окромя Чесского пиввасика с пивоварни - это уже так образно) и намже это химло навязывают. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 липня 2018 VETERAN,Дядя не сцы От дякую - аж від серця відлягло. А то спереживався в кінець. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 2 липня 2018 После вчерашнего ливня,у нас прохлада,наконец то,за месяц.Но судя по прогнозу,не надолго((Опять жара будет(( 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 2 липня 2018 а у нас дождя считай и не было, так слегонца пару раз. но хоть похолодало чуть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 2 липня 2018 @Лукаш1,Вчера не было?Вроде со стороны Донецка сунуло к нам,такое,что прям страшно аж стало),но обошло,меньшее зацепило,но не плохо так. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 2 липня 2018 Эх,а меня сейчас жена припахала занимаемся консервацыей кабачков и огурчиков (корнишончики). 1 Djely відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 2 липня 2018 @Сергей72,У нас огурчики только начались,всё ещё впереди)) 1 Djely відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах