Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 5 липня 2021 . Це у Берліні. Щоб не махатися з клунками, домовилися з польською транспортною компанією - вони все самі запакували і перевезли. Тепер ще є клопоти - купити трохи домашньої техніки та меблі. На ПМЖ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 липня 2021 На ПМЖ?Я? 8 ) Та ну що ти. Це сина там запросили на роботу - треба ж йому десь жити, а становище дозволяє і зобов'язує до відповідного статусу. Навіть в дрібницях - наприклад - бажано не винаймати житло у східних районах міста. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 5 липня 2021 На ПМЖ? Я? 8 ) Та ну що ти. Це сина там запросили на роботу - треба ж йому десь жити, а становище дозволяє і зобов'язує до відповідного статусу. Навіть в дрібницях - наприклад - бажано не винаймати житло у східних районах міста.А, то ты сына снарядил на фашистов работать. А что работы в незалежной не найти? Москалюки проклятые работать не дают и жить? ????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 липня 2021 А, то ты сына снарядил на фашистов работать. Мій син у Європі, а не у фашистській Московії. А что работы в незалежной не найти? Роботу знайти завжди можна. Син і в Україні працював з іноземними компаніями - ті поважають кваліфікованих працівників і знають ціну їх праці. А у нас навіть самі люди не мають ніякої поваги до самих себе і погоджуються з такою низькою оцінкою своїх зусиль всякими проходимцями. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 5 липня 2021 А, то ты сына снарядил на фашистов работать. А что работы в незалежной не найти? Москалюки проклятые работать не дают и жить? лучше работать у немецких фашистов чем у нашей быдлоты, если есть возможность свалить из этой страны в Европу на ПМЖ лучше не терять шанс,тут никогда ничего не будет для людей, чтобы жить нормально в Украине нужно быть депутатом, работником прокуратуры или ментом и это аксиома Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 7 липня 2021 Да всё норм в незалежной. Жизнь как у боженька за пазухой. Шутка, если что. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 липня 2021 Жизнь как у боженька за пазухой.А то... лучше работать у немецких фашистов чем у нашей быдлоты Ну ти ж хотів голосувати "па пріколу" - отримуй. А я тобі говорив...Вирішив зайнятися МІНІ і поїздив по діагностиках. В принципі діагностика не засмутила - вклався у 500грн. Запцацок замовив на 300 ойро і сподіваюся, що в цілому вкладуся у доларів 700-800. Казали, що легше за день зняти мотор і все зробити, ніж мучитися кілька днів у тих щілинах з кривою рукою і оком на палці. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 липня 2021 Ех... дивний якийсь у тут форум жигулістів - то пожежні машини обговорюють і якісь паровози, то перекинулися на гуляйноги і мотоцики. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 12 липня 2021 то перекинулися на гуляйноги і мотоцики так тут з жигулістів залишилось півтора землекопа. Решта пересіла на інші транспортні засоби. Зараз здебільшого пересуваюся велом, рідше - на електросамокаті. Це пов'язано з тим, що у нашому місті активно ремонтують дороги, і пересуватися машиною - довго. Бо затори, або перекриті дороги у самому несподіваному місці, без указання схеми об'їзду. Їдеш об'їжджати - попадаєш на чергову перекриту вулицю ))))Велом чи електросамокатом просочуєшся кругом, зрізаєш і добираєшся найшвидше. Крім того, використовую всі можливості, щоб рухатися та дихати.Навіть маючи жигуля, по такій сраці-мотиці на ньому пересуватися є форменім самогубством. Тому я цілком розумію тих, хто сезонно пересів на ровера або на мота. Це доволі логічно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 13 липня 2021 Тому я цілком розумію тих, хто сезонно пересів на ровера або на мота.Тоже не все так гладко. В летнюю жару если ехать без мотокуртки, то обгорают руки на солнце да и не безопасно. А в мотокуртке жарко. По трассе легче т.к. она продувается, а вот в городе вообще сварится можно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 13 липня 2021 В летнюю жару если ехать без мотокуртки, то обгорают руки на солнце да и не безопасно. питання не у мотоподорожах, як таких, а у тому, щоб добратися до роботи чи мотнути кудись по житєйським питанням протягом дня. Я, наприклад, здам завтра машину в сервіс, ввечері її заберу. Відповідно, я кину в багажнік електросамокат, доїду від СТО до офісу на ньому, там попрацюю, вискочу на електропрогулянку містом, яку об'єднаю з обідом, та у другій половині дня мотнусь на пляж на Десну, трошки ополоснутися та отримати порцію вітамінки Д, а ближче до вечера знову стрибну на свою електричну вундервафлю та поїду на околицю, де мене буде чекати моя обслужена шкода. Короткочасні поїздки та щоденне перебування на сонці не дасть отримати "військовий" загар. Щодо декількачасових поїзденьок на велі, ми рухалися у "змагальному" форматі - без зупинок 100 км, наприклад - це від Чернігова на Ріпки і у бік білоруського кордону, майже до Грем'яча і назад, у темпі близько 35 км/год. У загальному, це зайняло близько трьох годин інтенсивного швидкісного руху на шосейнику, о шостій вирушили, о дев'ятій скінчили велогонку. В принципі, мотоподорожі можна планувати саме так - вирушати раніше, повертатися під вечір, і не згориш точно. Принаймні, я так думаю, що доїхати за три-чотири години можна хоч до чорта лисого на кулічки на таких швидкісних мотах як у вас. А час для велопрогулянок - вечір, просто провітритися та помилуватися природою 2 dimon_21061 та golden88 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 14 липня 2021 2 nemez та dimon_21061 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 15 липня 2021 @АндрейКузьма, превосходный результат! Дальше надо было бы набрать немного мышечной, потому как вместе с жиром уходит и мускулатура. Больше силовых, добавить жира и белка в рацион, и уменьшить кардио Я не досушился до желаемой формы, выпал с тренировочного процесса. Но оставим свои амбиции до следующего сезона, спешить некуда. Успеем. Пора возвращаться и подхватывать предыдущие результаты! Главное - есть чёткое видение и понимание того, как это сделать. Витаминизируйтесь, загорайте, отдыхайте, тренируйтесь! Прогресса, здоровья, и удачи всем) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 липня 2021 Дальше надо было бы набрать немного мышечнойСтарикам не можна набирати багато м'язів - не витримають зношені інші органи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 15 липня 2021 @nemez,Силовых - три в неделю, кардио - 7 тренировок + пешком 10 км + вело - 20+км. Но я ещё не досушился до желаемого результата, и мышечную начал увеличивать. А с белком - это естественно! Протеины: сывороточный (после треньки) и казеиновый (на ночь) и аминки в виде ВСАА. Ну и питание: сейчас жиров минимум, так же, как углеводов, но максимум белка и клетчатки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 15 липня 2021 А ещё мы на днях вот тут были, правда по работе и всего один день, но зато по всем местам бурной молодости побродили: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 15 липня 2021 сейчас жиров минимум нельзя так делать. 25-50 грамм сала в день съедай как минимум. Это холестерин - он используется гипофизом для выработки тестостерона. Тест, кроме стояка, ещё отвечает за рост мускулатуры. Во время "резки" жира вырабатывается эндогенный холестерин в больших количествах, и он как раз и засоряет сосуды. Кроме того, жир - это сырьё для смазки суставов, хрящей, и т.д. Говоря языком диетологии, добавив жиры - ты переходишь с банального голодания, не дающего мышцам расти, на кетодиету Кетоз — состояние, развивающееся в результате углеводного голодания клеток, когда организм для получения энергии начинает расщеплять жир с образованием большого количества кетоновых тел. Это одна из приспособительных реакций на отсутствие углеводов в пище.[1] Эволюционный смысл кетоза — дать возможность организму выжить в условиях дефицита богатой углеводами растительной пищи, переключившись на пищу животного происхождения.[2] Более детально: https://mixsport.pro/blog/keto-dieta-cto-eto-i-komu-ona-dejstvitelno-nuznaСкажу по опыту - голодуха практична, когда нужно слиться.После этого нужно с неё спрыгивать, и переходить на другие способы питания. Я понимаю, что в таком состоянии реально классно и ресурсно, сам через эту тему проходил. Но если хочешь прогрессировать дальше и наращивать бицуху - меняй питание, иначе сольёшься дальше за счёт мышц. Да, каждый из нас - хоть немного тот бронзовый мужик. Да, это же Леопо́льд фон За́хер-Мáзoх. Его дело, т.е. мазохизм, живёт! )))) 1 АндрейКузьма відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 15 липня 2021 не можна набирати багато м'язів прєдрассудкі. Все можна, навіть потрібно. Питання у іншому - прогрес буде не наскільки швидким, як у 18, але він буде. Все залежить від комбінації харчування та фізичного навантаження. І он Кузьма є академічним прикладом. Доречі, у термінах спорту, я вже старпьор та дінозавр. У моєму віці всіх профіків уже давно як списують на сміттєзвалище історії. Хоча, в свої 44 ще й молодняку зможу в чомусь надерти сраку І ще - всі ці важі "не можна" - це та срань, яку ви самі для себе придумали. Ви живете за цим довбаним парканом, де кожна штахетина - якесь довбане "не можна" Знімайте ліміти, насолоджуйтеся життям. І не підсовуйте цих ментальних перешкод іншим 2 Cartucho та АндрейКузьма відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 15 липня 2021 25-50 грамм сала в день съедай как минимум. Обязательно!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 липня 2021 І ще - всі ці важі "не можна" - це та срань, яку ви самі для себе придумали. Все можна, якщо осторожно і на кладовище всіх приймуть. Печінка, нирки та підшлункова - не м'язи - їх не накачаєш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 15 липня 2021 І ще - всі ці важі "не можна" - це та срань, яку ви самі для себе придумали. Все можна, якщо осторожно і на кладовище всіх приймуть. Печінка, нирки та підшлункова - не м'язи - їх не накачаєш. @VETERAN, є один лайфхак від дєда Слави як відновлювати печінку Я і не переставав, але то на будні. А чистий розчинник - для оздоровлення - холестеринові бляшки з судин змивати. 16 Май 2021 - 14:33 VETERAN писал: Купив на пробу ще чекушку Української з перцем - порівняю з тим Перваком. ну так, всі ми зожніки та спортсмени - з ушатанною печінкою, а ви, відновлюєте її шляхом заглядання під кришечку, заодно й нирки прокачаєте, та й це, для підшлункової дуже корисно ) *посміхнувся* Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 липня 2021 дуже корисно )Прикинь... Якщо раз на місяць випивати 50-70 грамів горілки - промиває судини і знижує тиск крові. А це суттєво розвантажує серце і гарно для нирок. А ще у чоловіків накопичуються різні спазми, які самому розслабити практично неможливо, а та дещиця спирту прекрасно справляється. Тільки це можна робити не щодня, а не частіше разу на кілька тижнів. Це я виявив таке стосовно мого організму, і кожен повинен вирішувати сам.А ще я переконався, що якщо скидаю вагу нижче 95кг - почуваюся гірше. Тому вирішив триматися в межах 96-98кг. Зовні виглядаю не дуже захопливо, але мене то не турбує. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 15 липня 2021 А ще у чоловіків накопичуються різні спазми, які самому розслабити практично неможливо Можливо за допомогою масажу та дихальної гімнастики. При бажанні - існує альтернатива. Міорелаксанти — лікарські засоби (лат. myorelaxantia; від дав. -гр. μῦς — м'яз + relaxans, relaxantis — розслабляти, зм'якшувати), які впливають на функцію скелетних м'язів і знижують м'язовий тонус, скорочуючи рухову активність до повної нерухомості. Засоби безпечні та нетоксичні, інколи використовую для відновлення. горілки - промиває судини і знижує тиск крові. і при цьому відбувається наступне: Під час вживання алкоголю найбільше шкоди печінці завдає шкоди печінки ацетальдегід, проміжний продукт розпаду, що є так званим «печінковим отрутою». Шкідливий він тим, що провокує збій роботи нервових клітин внаслідок взаємодії з нейромедиаторами, переносниками нервових імпульсів. У результаті в організмі утворюються активні алкалоїди, які, по суті, є отрутою, викликають звикання до алкоголю і розвиток алкоголізму. Під впливом алкоголю відбувається інтоксикація печінки, стимулюється запальний процес, внаслідок якого гинуть печінкові клітини, порушується функціонування цього важливого органу Найкраща чистка сердечно - сосудистої системи - біг чи вело, та в принципі, будь-яке кардіонавантаження. Це те, що не тільки нормалізує тиск, а й дає самопочуття, й красиве тіло у якості бонуса. Бухло у будь-якій формі прояву не можна розцінювати як терапію. Ніколи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 липня 2021 Ніколи.У кожного своя правда. Я вважаю, що кілька келішків спиртного менш шкідливі. ніж хімія в пігулках,виготовлена якимись фінансово стурбованими. А біг від інфаркту до інсульту є зайвим навантаженням, яке знищує залишки ресурсу, який ще пригодиться. Звісно, що потрібно бути фізично активним, але без зайвостей. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 15 липня 2021 що кілька келішків спиртного менш шкідливі. ніж хімія в пігулках,виготовлена якимись фінансово стурбованими. А спирт это не химия? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах