Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

Потягом
Якось тривіально.  :multi:

Відразу до кордону, чи ще трохи потопчеш нашу бруківку?

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Був на днях в сусідніх зі Львівською областях.

IMG-20230803-181541.jpg

IMG-20230803-182159.jpg

IMG-20230803-175331.jpg

Поділитися повідомленням

Не погода, а якийсь капець - вже не піт тече, а якесь сало топиться. Ні - не для такого клімату мене робили.  :bl:

Поділитися повідомленням

о) 

невже форум ожив ?   :bm:

перевірка наявності особового складу! Хто є живий?

Поділитися повідомленням

Я живий :) Сьогоні отримав навіть претензію від свинособак.

Направляется уведомление о внесении в «Единый реестр доменных имен, указателей страниц сайтов в сети «Интернет» и сетевых адресов, позволяющих идентифицировать сайты в сети «Интернет», содержащие информацию, распространение которой в Российской Федерации запрещено» следующего(их) указателя (указателей) страницы (страниц) сайта в сети «Интернет»: http://vaz2101.com/index.php?/topic/547-anekdotetc-mlin/page-116 .

В случае непринятия провайдером хостинга и (или) владельцем сайта мер по удалению запрещенной информации и (или) ограничению доступа к сайту в сети «Интернет», будет принято решение о включении в единый реестр сетевого адреса, позволяющего идентифицировать сайт в сети «Интернет», содержащий информацию, распространение которой в Российской Федерации запрещено, а доступ к нему будет ограничен.

Сведения о включении доменных имен, указателей страниц сайтов сети «Интернет» и сетевых адресов доступны круглосуточно в сети «Интернет» по адресу http://eais.rkn.gov.ru .

С уважением,
ФЕДЕРАЛЬНАЯ СЛУЖБА ПО НАДЗОРУ В СФЕРЕ СВЯЗИ, ИНФОРМАЦИОННЫХ ТЕХНОЛОГИЙ И МАССОВЫХ КОММУНИКАЦИЙ.

написай ім, що 

Добрий день.

Для мене фантазії дегенератів роспоживнагляду мають таке ж значення, як і фантазії співробітників міністерства вирощування кактусів Демократичної Республіки Конго.
На деградантів терористичної тимчасово існуючої такзваної раиси не звертаю уваги. Смокчіть х*й на своїх болотах еб*ні дегенерати. Хто ви такі? Отримаю від вас ще одного листа - на кожній з 44000 сторінок ресурсу напишу "Путін ***". Дебіли *** (С) Лавров - міністр закордонних справ свинорусья.

Поділитися повідомленням

Не погода, а якийсь капець -
Хє! погодка в серпні не подобалась! Зараз ваще ульот :ay: . Шифер в хаті поздувало і поліває кожен день, треба чимось позатикати на вихідних,типу времянку зробити до весни, а то вже по стінам тече. :bw: 

Поділитися повідомленням

Шифер в хаті поздувало і поліває кожен день
Обіцяють ще кілька серій - хтось раніше попросив каміння з неба.

Поділитися повідомленням

Всех с наступающим новым годом! Желаю чтобы в новом году бункерный дед стал скоропостижным и его в перед ногами на лафете у белых тапках на 2 метра в землю. 

Поділитися повідомленням

Привіт. То добре, що хоч хтось є.

Привіт. Дивлюся, Ботів більше, ніж самих одноклубників... Сам дуже рідко заходжу.

Поділитися повідомленням

Мої вітання! 

Не багато наших заходять - хтось під окупацією і може навіть влилися в ряди тих "братів", а хтось перекинувся на землі нациків і там долає їх.  :multi:

Поділитися повідомленням

Ага, є таке.

А по темі - сьогодні поїду до молдована в гараж - треба масло в машині поміняти, фільтра і задні диски з колодками (передні вже поміняли). Автівка - Форд фокус універсал 2009 року.

Поділитися повідомленням

Я поміняв амортизатори в Міні, але далі щось постукує. Завтра збираюся поміняти гумки стабілізатора. То все ззаду.

Задовбала та Міні - не можу знайти, чого на лампочках фар всього 10,6 вольт. Там стоїть дурацький блок ФРМ, який ШИМом регулює напругу на кожній лампочці окремо. Знайшов зайві фари, яких не має бути - типу протитуманки з лампами на 50вт, але нема вимикача для них - дріт прив'язаний до дірки в лонжероні. Подав +12 - світять. Тепер думаю, як провести дріт в салон і куди втикнути вимикач.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз