denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2017 Підтримую! Але я роблю для свого задоволення не за ради користі, а все одно отримую прибутки. Тож я митець з инженерним нахилом Четвертий вид. Возможно, Вы тот малый % людей которые нашли себя, нашли свое место и уравновесили свое Я с тем что ВЫ на самом деле. Ведь очень большая проблема понять: кто ты есть, что на самом деле из себя представляешь. У нас чаще, что не Гражданин то все вАкруг ему должны и должны из его видинья ситуации Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tymothy 149 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2017 @БАККАРА, негарно знущатися з нещасних. Кстати, по этому посту, кому не свезло найти нормально оплачиваемую работу - несчастные? В этом есть горький смысл..... p.s. На новую почту ещё не добрался..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2017 . У меня своё дело. Это хорошо. Но не все же от природы хотят или могут быть предпринимателями. В моєму розумінні, підприємець - це той, хто організовує роботу інших людей - придумує напрямок, обладнує, набирає та готує персонал. А якщо сам щось робиш - яка різниця - платять прямо тобі, чи через когось? Це якщо не враховувати звітування і податків. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2017 Там либо прямо от вокзала, но с пересадкой, либо нужно пешочком пройтись до остановки Пешком 5,2км, это впринципе не проблемма, часа полтора нешпешным шагом - по запасу есть три часа, так что думаю успею, заодно не киевлянок поглазею Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tymothy 149 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2017 Пешком 5,2км, это впринципе не проблемма, В горку топать будешь , а когда собрался приезжать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2017 Кстати, по этому посту, кому не свезло найти нормально оплачиваемую работу - несчастные? Я не це мав на увазі - просто якщо у людини вже нема за що їсти - їй не до еміграції. До еміграції слід наперед готуватися - ознайомитися з умовами, вивчати мову і т.п. Хоча і щасливими назвати тих, хто не може знайти роботу також важко. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2017 В горку топать будешь О_о, шагали и больше в Пятницу в 11:15 поезд приезжает и на 14:00 нужно документы сдать по вул.Народного ополчення, 9 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tymothy 149 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2017 До еміграції слід наперед готуватися - ознайомитися з умовами, вивчати мову і т.п. Тут согласен, но........зачем же? (с). Т.е.из страны сейчас уезжают не потому что хотят, а для того, чтобы выжить......грустная история, не так ли? С такими темпами "развития" страну просто уничтожают..... в Пятницу в 11:15 поезд приезжает и на 14:00 нужно документы сдать по вул.Народного ополчення, 9 Печалька, буду на работе, освобождаюсь в 15. а так, мог бы и подвезти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2017 С такими темпами "развития" страну просто уничтожают..... Интересно Ваш ответ-мнение. Польша уже уничтожена? ДА/Нет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tymothy 149 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2017 Интересно Ваш ответ-мнение. Польша уже уничтожена? ДА/Нет? Встречный вопрос, а у нас что-то создаётся? Я имею ввиду рабочие места? Исхожу из тенденции в металлообработке. Т.к. сам металлообработчик, и довелось поработать на разных заводах, то вижу только одно - тенденцию к разрухе и обнищанию предприятий. Т.к. по прежнему вращаюсь в этой сфере - слышу от других, с кем по долгу "службы" общаюсь....... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2017 Таки сначала паспорт, с Одесской пропиской, а потом уже метод "вопросом на вопрос" )))) Я за Польшу спросил не для того чтобы сравнить их и нас. Если интересно, то все таки жду ответа. Если нет, значит так и будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tymothy 149 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2017 @djurka, В таком случае, прошу разъяснить мне, при чём тут Польша, таки для разобраться..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2017 Польша уже уничтожена? Не коректно орієнтуватися на цю країну. З самого початку (80-ті роки) їй практично простив усі борги СРСР - хотів утримати в своїй орбіті. Пізніше в Польщу влили десятки мільярдів доларів країни заходу і пробачили той борг. І при вступі в ЄС Польща отримала громадну підтримку на перебудову всієї інфраструктури. Хотіли зробити з Польщі зразок європейського життя. Але, не зважаючи на це, поляки масово емігрували. Тепер там купа грошей і гостра нестача робочих рук. Вони вже зараз готові прийняти мільйон українців, бо вважають нас меншим злом, ніж сирійці та африканці. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2017 Ну узнаешь, йокэлэмэнэ )))) По поводу у нас что-то создаётся? НАвскидук http://businessviews.com.ua/ru/business/id/10-ukrainskih-zavodov-kotorym-esche-ne-ispolnilsja-god-1134/ Не коректно орієнтуватися на цю країну. Я не орієнтуюся. Але людина не хоче дати відповідь на питання, шоб хоча б дізнатся нащо я його задав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tymothy 149 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2017 @djurka, Кроме Биофарма - всё остальное аграрное, т.е. как машиностроительная страна канем в небытиё. В космос не летаем, свои машины-трактора не строим.....или ещё удивишь? Вдруг что прошляпил? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2017 поляки масово емігрували. ооооооот. Саме про це я і хотів наголосити. Наче і реформи проели, і борги всі пробачили, і куча робочих місць. але наскільки я знаю не поспішають поляки назад повертатися. Більш того, і зараз значна кількість трудоспособної молоді поляндії думають як би їм звалити до тих же німців чи ще куди.До чого я веду. Не дивлячись ні на що, люди, по крайнй мірі ті які знають собі ціну, будуть вести себе як риби, а от інші будуть шукати причину, чому кисню в воді так мало, чому течія не така стрімка як хочеться, чому температура води зависока, занизька і т.д. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2017 А мы сели такие на иранский ковер рукой махнули: А ну ка удивляйте меня А я буду удивляться или отвечать шо тракторы *** то не строим Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2017 всё остальное аграрное Це погано? Та з нашою землею і правильним підходом поляки і фіни до нас би на клубнику та малину їздили В космос не летаем http://korrespondent.net/tech/space/3784602-startuem-s-kem-ukrayna-letaet-v-kosmos Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tymothy 149 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2017 @djurka, Печалька, что таки НАСТОЯЩИХ ПАТРИОТОВ в Украине всё меньше....а если я не хочу эмигрировать? А если мне хочется чтобы Украина была сильной космической державой? А если мне хочется чтобы люди в стране были счастливыми? Как же с этим быть? Или забей, и вали где лучше? ........ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2017 Це погано? Та з нашою землею і правильним підходом поляки і фіни до нас би на клубнику та малину їздили Фігня ця аграрка. Вот траХтери це круто. Хоча під аграрку та й трахТери сбирати непогано біло б, але ж ті трактори які по ЖєПєсу врожай збирати можуть, та вираховувати оптимальний маршрут сбирання. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tymothy 149 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2017 @djurka, Я работал на Артёма, и поверь, точно знаю что мы можем изготавливать, а что нет........ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2017 а если я не хочу эмигрировать? А что ты хочешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tymothy 149 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2017 @djurka, Там же написано........как-то выборочно ты читаешь.... @denis13, А трахтор - это должно быть как здрасте, а не как подвиг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2017 Ты про это? @djurka, Печалька, что таки НАСТОЯЩИХ ПАТРИОТОВ в Украине всё меньше....а если я не хочу эмигрировать? А если мне хочется чтобы Украина была сильной космической державой? А если мне хочется чтобы люди в стране были счастливыми? Как же с этим быть? Или забей, и вали где лучше? ........Так делай для этого что то. Это же так просто. Берись и делай (с)Я спрашивал конкретно о тебе, чем ты хочешь заниматься? А абстрактное за мир во всём мире, всеобщее изобилие, счастье и благодать, так это утопия не было такого никогда и не будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tymothy 149 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2017 @djurka, Я как раз всю жизнь и стараюсь это делать, создавать-созидать-помогать. Я пишу от себя и про себя. И все мои посты - ИМХО. А по поводу всеобщего изобилия....я пока говорю про Украину. И высказываю своё видение. Что пока у нас полная ж....и улучшений лично я не наблюдаю. Всё. Диспут окончили, пусть каждый останется при своём. P.S. Занимаюсь я как раз таки тем, что мне нравится, и мой труд оценивают по достоинству. Но....."за державу обидно"(с) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах