Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

а то друга встретил по пути на работу, а у него опору вырвало. Будем к-т менять. TRW почти в ту же цену идут, lemforder чуть дороже...

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Посоветуйте что сейчас из шаровых опор на классику взять комплектом?

https://detali.zp.ua/catalog/58257-palec_sharovoj_2101_trek__TRS__komplekt_4sht/

Стоит на 2-х машинах, пока не вырывало, на одной пробег чуть больше 10-ти тысяч, на прошлой неделе менял поворотные кулаки на подшипник 08, так вот шаровые живы, но крутятся от руки и притом довольно легко. Перед этим стояли СЕВИ, проехал на нижних 35 тысяч, при снятии они крутились намного туже чем эти после 10 тысяч. 

Поділитися повідомленням

смешно, в 9-м семействе четкая кулиса, если вам попадался говенный владелец, то не стоит судить все семейство

Наверное у каждого свои субъективные ощущения "чёткой кулисы". Я ездил на разных ПП ВАЗах, и на новых в том числе. И вот у всех, абсолюбно у всех я не ощущал чёткой работы селектора КПП, это такая особенность ВАЗовских переднеприводных КПП. Это с завода так. Говорят короткоходная кулиса и карданчик от Калины вроде решают эту проблему.

Поділитися повідомленням

смешно, в 9-м семействе четкая кулиса, если вам попадался говенный владелец, то не стоит судить все семейство

Наверное у каждого свои субъективные ощущения "чёткой кулисы". Я ездил на разных ПП ВАЗах, и на новых в том числе. И вот у всех, абсолюбно у всех я не ощущал чёткой работы селектора КПП, это такая особенность ВАЗовских переднеприводных КПП. Это с завода так. Говорят короткоходная кулиса и карданчик от Калины вроде решают эту проблему.

у меня на 08 на стоке все гуд

на десятом семействе мне не понравилось да, вкинули 8й выбор, и реактивную палку выкинули, теперь збс стало

Поділитися повідомленням

Повернувся із шиномонтажа - вже на зимових шипованих колесах. 

Такі колеса куплені за 14000+224грн.

54856SAM_0969_800.jpgi.gif

За 500грн. знайомий власник СТО встановив їх на машину.

SAM_0972_800.jpgi.gif

Чекаю снігу.  :multi:

Поділитися повідомленням

Для жигулика спаяв блочок живлення всякої електроніки - 3 гнізда прикурювача по 20 ампер кожен + фільтрація живлення радіо на 30 ампер + 3 подвійних USB, розраховані на 5 ампер, але з можливістю видачі до 10 ампер. То все можна або вимкнути, або постійно бути увімкнутим, або працювати разом із запаленням - вибір для кожного гнізда індивідуально.

Тепер ті ШИМи не будуть вже глушити все довкола - усе тільки аналогове.

Поділитися повідомленням

Представляєте - жінка помітила мокру плямку на кухні.

Виявив, що в осмотичному фільтрі штуцер краплини пропускає. Розібрав - підмотав фумки. Включаю - струменить вода. Корпус картриджа тріснув. Поміняв той мінералізатор і вугільний заодно.

Все клас, але чую, що десь тече. Довго не шукав - потекло з-під мийки. Виявив, що витягаючи той осмос потягнув за трубку і обламав штуцер в каналізацію..

Прийшлося розібрати всю шафку мийки - там полиці на хитрих направляючих і заповнені всякою жінчиною кухонною трахомудією. Заліз туди, склавшись учетверо - не можу поміняти, бо заважає підключення посудомийки. Там всяких вентилів ціла купа - насос і гідрофор з автоматикою, 2 хонівели, регулятор тиску, підключення бойлера... І ще ж розділення холодної-гарячої води. Та ще я втиснув у вільне місце балон структуризації води.

Відключив посудомийку, поставив новий штуцер осмосу, включив воду - потекла каналізація подвійної мийки. ...

Розібрав усю каналізаційну систему - помив усі ті сифони, коліна, згони і т.д. - тепер все як новеньке, хоча ставив усе це я ще в 2003 році.

Щойно все позбирав до купи і кругом сухо. Деньок не так планувався. Бліннн.

Ще зроблю аналіз води, щоб переконатися, що все функціонує нормально.

Поділитися повідомленням

Ще зроблю аналіз води, щоб переконатися, що все функціонує нормально.
Все класно - вода як дистильована - 6мг газів на літр води і більше нічого. І мінералізатор попався класний - смачна водичка.

Пока новое собрать, а потом только тронь
Та той осмос вже 15 років трудиться. У поляків купив комплектуючі і сам зібрав та підключив. Кожен рік картриджі міняю. То просто такий картридж попався - я його ще в липні мав поміняти, але все лінувався.

Поділитися повідомленням

ох и тихо тут, повымирали...

С Днём Автомобилиста!!!!!

Поділитися повідомленням

С Днём Автомобилиста!!!!!

Я еще в пятницу отметил,все по старой схеме в хламье,вчера чюток похмэлылысь,жена ножкой тупнула и сказала харош бухать.

Поділитися повідомленням

Так как телевизор я не смотрю вообще решил покопаться в fm станциях на муз. центре, нашёл одну станцию которую в принципе можно слушать, задумался о покупке антенны в машину чтобы эту же станцию слушать, нужно выбрать что-то по мощнее, дешёвая антенна вряд ли эту станцию поймает без помех

Поділитися повідомленням

Приложение установи на смарт и никаких антенн,в магнитоле аукс есть?

есть,и аукс,и USB,и приложение в смартфоне, иногда просто лень постоянно подключать кабель, хочется просто магнитолу включить и слушать)

Поділитися повідомленням

хочется просто магнитолу включить и слушать)
Моя дочка в Міні, перед тим як рушити, зо п'ять хвилин підключає всякі зарядки, налаштовує зв'язок і всяке інше.  :multi:

Але по телефону відповідає не відволікаючись - так, ніби абонент сидить з нею в машині.

Я того всього не вмикаю - не подобаються мені ті смартафони і лабуда, прив'язана до них.  :bk:

А найкраща антена - довгий прут на крилі, або два дротики, приклеєні по периметру лобового. Всі ті активні мініантенки у нас в місті страждають від затухань сигналу - всякі радіотіні, інтерференції та дифракції хвиль.

Поділитися повідомленням

для мене п'ять хвилин-ціла вічність)))
А для мене встав, поснідав - миттєво вечеря і спати.  :bk:

Поділитися повідомленням

кстати цена такого 2 200 000 грн) для интереса глянул тот же пазик, самый дешевый 1 795 000, так это у рублях а в гривнах 671 728,12, ну с дизельным двиглом будет на 300к рублей дороже например, а облагороженный паз вектор еще на 300-400к рублей дороже, удлиненный еще 300-400к, все равно дешевле получается, но у нас же заград пошлины поэтому брать наверно не особо выгодно. Хотя вот начал видеть у нас ладу весту

У нас будут везти все, что буде выгодно, но не бюджету, а тем, кто везет. Для остальных сделают пошлины и т.д. и будут кричать "мы патриоты" тихонько толкая рошен и прочее в рашку.

Поділитися повідомленням

тихонько толкая рошен и прочее в рашку.

Та нехай толкають, а то тягнуть всяких мертветчуків і рабовічєй сюди.

Поділитися повідомленням

ностальгия)))
Перейди на заводний патєфон. Я колись бавився з таким - кожні кілька пластинок стальну голку міняв. А моя дочка балдіє від вінілу - подарував їй ще совєцьку Вегу. Тепер вона звідусіль стягує дорогущі грампластинки - всякі оригінали Бітлів і т.п. Зараз пробую підключити до гарної акустики.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз