PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2014 Всім привіт ІМХО - лазячи під машиною поодинокі дошки спідручніше виймати ніж щит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2014 Всім привітІМХО - лазячи під машиною поодинокі дошки спідручніше виймати ніж щит Привіт! Згоден. З поодинокими зручніше. Тай діти їх легше. Тим паче що Колі не кожен день їх знімати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2014 Всім привітІМХО - лазячи під машиною поодинокі дошки спідручніше виймати ніж щит ну шо, коли копійчину продавати будеш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2014 коли копійчину продавати будеш? ти а чом? поки не планую продавати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2014 ти а чом? поки не планую продавати ти наче засвітився з новим жоповозом, шо ж ти так?( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2014 Emissions, фігасє... ше не встиг купить, тіки подумав а вже чуть не "дай пакататься"... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2014 Emissions, фігасє... ше не встиг купить, тіки подумав а вже чуть не "дай пакататься"... Шо купив?!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2014 Andriy1352, та нічого ше не купив ну йомойо... якщо форс-мажорів ніяких не буде то завтра оформлятиму Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2014 Andriy1352, та нічого ше не купив ну йомойо... якщо форс-мажорів ніяких не буде то завтра оформлятиму То поділись. Чи боїшся зурочити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2014 Чи боїшся зурочити? ога скажу тільки що машина агонь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2014 ога скажу тільки що машина агонь ну все, пропав козак, от так і меншає наш клуб=\ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2014 ога скажу тільки що машина агонь Заінтригував. ну все, пропав козак, от так і меншає наш клуб=\ Наскіки знаю з копійки буде бойовий корч Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2014 Наскіки знаю з копійки буде бойовий корч ага, щось тепер не віриться=\ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2014 меншає наш клуб Копійку продавати не планую щось тепер не віриться навпаки буде стояти, спокійно можна робити, тим паче в батьків і зварко холявне є та й взагалі ще млін нічого й не купив, ну йомайо... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2014 ага, щось тепер не віриться=\ Нє правда-мені телефоном казав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2014 Нє правда-мені телефоном казав казати по телефону і я можу багато чого) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2014 Emissions, так шо там? карбєшнік ннада? а то в мене вже черга на нього Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2014 казати по телефону і я можу багато чого) Та чого ти?-Паша ж не балабол Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2014 можно даже сесть на ступеньку изаработать геморой, в прямом смысле этого слова )))) 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2014 Привет всем. Кофейку не желаете ? (отправлю Новой почтой) PavelV, Привет. Ждем фото новой машины Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2014 Emissions, так шо там? карбєшнік ннада? а то в мене вже черга на нього попросил что бы Жека с тобой связался) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2014 Emissions, поки не звязувався... ну як 08 заберуть то 83-62 в звичайний перероблю Автонаездник, здоровенькі були :0 ну як все буде гуд то мо й бортовичок заведу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2014 PavelV, та це я йому тільки що написав, шоб він тобі написав)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2014 Emissions, пока тіки з Одеси писали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2014 Привет всем.Кофейку не желаете ? : Привіт! Давай поп'єм)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах