Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 родственный с нами мерс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Emissions, Ты серьёзно?? 8 )8 ) Знаю что от "газели" 16-клапанной ставят, но от жиги........ "...И вместо сердца - пламенный жигуль!" (с) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Emissions, Ты серьёзно?? 8 )8 )Знаю что от "газели" 16-клапанной ставят, но от жиги........ "...И вместо сердца - пламенный жигуль!" (с) да норм че, зато +135 к простоте обслуги Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Диверсант 23 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Emissions, что тут удивительного, с годами любой автомобиль превращается в отечественный. Этому ещё повезло, мог бы и в москуич превратиться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 зато +135 к простоте обслуги Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Zir, Говорить могут одно а на деле совсем будет другое, или может чтобы сильно не пугать людей, или просто чтобы "новичков" в мясо не бросать. При нехватке кадров, я думаю пошлют куда хочешь. Да и патрули тоже нужны, чтобы не отвлекать более опытных. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Хтось!))) Подзвонив по вказапному Мною Телефону! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Не везучий у меня задний бампер, писец...наверное с битой машины Добавлено через 5 минут Выезжаю, блин, раз в неделю, и тут в дтп попал Машина цела(добили то, что и так было подбито), я тоже. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 В мене удар через через лiву нижню лицьову частину бронежилету. Больно, але не пеоеживайте! Нiчого-просвистiв *що небудь* Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Shtryl, Что случилось? Целый сам,машина? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Yurec77,Таксист меня трохи в зад догнал. Целый сам,машина? Да, все норм, удар не сильный был. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Shtryl, ох эти таксёры. Хде и как ...? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Хде и как ...? На героев сталинграда, я на светофоре остановился на мигающий зеленый бо впереди маршрутка была на остановке, а слева камаз, я ехал в крайнем правом, а он, по ходу, на летней, бо занесло его не хило, и левой стороной мне четко по центру бампера, нормальный парень, попробовал бузить, не вышло, у него фара, бампер, решетка. Разошлись мирно, я себе на бензин заработал. Машине особо ничего, так, догнул бампер и заднюю панель. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Shtryl, Слушай ты как этот как его подставляла. Ну бампер надо выровнять. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 фоты давай.... бедный бампер... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Валера -Вышибало о Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Жена ушла. Остались коменр Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Диверсант 23 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 фоты давай.... бедный бампер... Реставрируешь бампера по фотографии? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 ????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Всім привіт! А в нас сніжок пішов. Вже пару см насипав. Рука так і потягнулась до ручніка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Shtryl, да че ты паришься, таксер тебе бабла привез Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Реставрируешь бампера по фотографии? И покрытие хромом по смс. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 нет. по вайфаю) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 по вайфаю) По вайфаю пескоструйка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Николай-01, бабло скинь по имейлу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах