Бакс 256 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Нет. 100пудово. значи тточно до завтра все, а дале надо искат ьзнакомого с тоненьким паяльничком Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 ШТА?? Быть такого не может!.. еу как это, поднимаешь на подъемник, тыкаешь передачу и пошел заниматься своими делами суперклей проводит ток? нет____ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 искат ьзнакомого с тоненьким паяльничком Знаешь как я перепаивал микросхему в плеере когда-то? Нашёл медную проволоку диаметром примерно 1мм, обмотал вокруг жала паяльника, оставил кончик примерно 0,5см, самый кончик расплющил и бруском придал форму. Облудил - и паял. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 еу как это, поднимаешь на подъемник, тыкаешь передачу и пошел заниматься своими делами нет, это снимаешь приборку или определенный блок и колдуешь над ним с помощью компа. Стоит около 300 грн, какое хочешь число те там поставят. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Доречі, який клей проводить ток?-на логані клємку до заднього скла треба приклеїти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Знаешь как я перепаивал микросхему в плеере когда-то? Нашёл медную проволоку диаметром примерно 1мм, обмотал вокруг жала паяльника, оставил кончик примерно 0,5см, самый кончик расплющил и бруском придал форму. Облудил - и паял. спс, если что - возьму н авооружение, жаль у меня никакого паяльника нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Дмитрий $, а треба мати-в господарстві згодиться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Доречі, який клей проводить ток?-на логані клємку до заднього скла треба приклеїти. Є спеціальний клей для ремонту обігріву скла. Є на основі міді, і на основі срібла. Срібло набагато дорожче, але настільки ж і краще. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Andriy1352, согласен. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 (змінено) По сабжу (ну или почти) - закончил сегодня резать доски на закрытие ямы. Последнюю распускал вдоль на циркулярке (пришлось оную из небытия откопать), бо доска вышла 6,5 см шириной. Теперь (возможно завтра) собью доски в щиты по 5 шт, подправлю болгаркой один угол уголка на яме (там можно колесо порвать) - и буду праздновать новоселье в гараже. Змінено 9 грудня 2014 користувачем Николай-01 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Є спеціальний клей для ремонту обігріву скла. Є на основі міді, і на основі срібла. Срібло набагато дорожче, але настільки ж і краще. Якось питав на базарі-коштував 20$... Мо шо дешевше є¿ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 на базарі-коштував 20$... А як ти хотів? Інакше лише заміна скла, нажаль... В мене в "Шкоді" 4 чи 5 нижніх не працює - сказали на СТО - лише заміна. А в мене в знайомого на дизельній "сієррі" був єлектрообігрів лобового скла (там як павутинка) - ото вєщ!... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 В мене в "Шкоді" 4 чи 5 нижніх не працює - сказали на СТО - лише заміна. попробуй полечить пва с простым карандашом, хотя если авто не твое, а рабочее, то надо ли оно тебе? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 надо ли оно тебе Так я же на нём езжу. Хотя когда немного проедешь и салон прогреется - то и заднее размерзается полностью. Проблема ещё в том, что у меня тонировка... Но по тонировке видно конкретно место, где перегорело, зато хрен незаметно исправишь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Николай-01, в мене там груба доволі клєма. може якось паяльником акуратно спробую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 може якось паяльником акуратно спробую Щоб було зрозуміло: полоски обігріву - це те саме, що плівка аудіокасети, але без самої плівки. Якось так... Пашка обідився і ні з ким не розмовляє... Забий хер - всі заздрять, навіть я трішки. Чого "трішки"? А хіба ж я правду скажу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Забий хер - всі заздрять не все Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 не все Ну извините! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Коля, не там де тоненька плівка, а де клема підходить до скла. Там пятак з припоєм десь 1/1см Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Andriy1352, Тю, так в чому проблема? Головне взяти легкоплавкий припой, і НЕ ПЕРЕГРІТИ. Все - я спати. Надобраніч! 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Так і я про шо. Доброї ночі! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2014 Доречі, який клей проводить ток?-на логані клємку до заднього скла треба приклеїти. наверное токопроводящий?) логично же Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2014 Всім доброго ранку Emissions, збоченці... от нахіба в мерс тулить бехомотор? не простіше було зразу бехо взять... обідився та нє, прост спав вже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2014 -на логані клємку до заднього скла треба приклеїти. Еще и на таврии - оторвался обогрев Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2014 збоченці... от нахіба в мерс тулить бехомотор? не простіше було зразу бехо взятьПашка, ти чого? Значить в копійчину втулить 16-клапанник можна, а в мерс, бехомотор, ніззя? Шо за дискримінація?? )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах