Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2014 Пашка, ти чого? Значить в копійчину втулить 16-клапанник можна, а в мерс, бехомотор, ніззя? Шо за дискримінація?? )))) давай начнем с самого малого, например установка майонеза в жигуль Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2014 в копійчину втулить 16-клапанник це нічого собі тюнінг в мерс, бехомотор а це шило на мило - гемор з установкою і перереєстрацією движка для того щоб втулити двигун того ж класу? як на мене це все рівно що в Москвич ставити Жиго-двигун або навпаки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2014 установка майонеза в жигуль ????что? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2014 Shtryl, ти що не в курсі? це ж самий поширений тюнінг - майонез поставить...я собі теж майонез впихнув в копійку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2014 PavelV, это про коробку, что ли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2014 Shtryl, ну да Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2014 PavelV, на пыжевском клубе уже зарегался?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2014 PavelV,То Виталька завидует прост. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2014 Emissions, ага)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2014 PavelV, тепер по трьом клубам будеш бігати?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2014 Emissions, ага для повного щастя ще треба доробити копу і купити беху Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2014 Emissions, ага для повного щастя ще треба доробити копу і купити беху мдемс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2014 Люди, вопрос. есть ли у кого то знакомые, торгующие офисной техникой (принтеры,компы, мониторы, комплектующие)? и обязательно должны работать по безналичке (гос. учреждение) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2014 мы покупали в розетке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2014 на 08 форуме нашел диски 15-е, 4х98, ЕТ30, короче на жигуля без проблем) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2014 Emissions,Дай ссылку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2014 Emissions,Дай ссылку 2100 даже, с резиной) Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2014 под заказ у профессиональных маляров особым красным цветом с добавлением ксералика, под 4 слоями лака Особым красным цветом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2014 Stalker-3, я даже не знаю что это такое за ксералик. но красные не оч, вот сами спицы белым или серебрянным, а остальное черным, круто было бы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2014 Особым красным цветом Причем один диск был покрашен прозрачным цветом, а один в форме котенка )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2014 djurka, под 4 слоями лака - чтобы котенок не смог выбраться) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2014 я даже не знаю что это такое за ксералик. Да ну ты шо??? Не пугай меня так! Должон знать! <iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/j30-THTMoLU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/pOnpRFXqu4I" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2014 Николай-01, Привет Машину в гараж уже загнал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2014 Автонаездник, Привет! Машину в гараж уже загнал? Нет ещё. Там мелочь работы осталось - доски в щиты сбить, и потом уже опилки подмести с пола - и всё. Но то я на работе, то света нет... А вот сегодня вечером не выключили - но я уже не пойду, облом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2014 Там мелочь работы осталось - доски в щиты сбить, и потом уже опилки подмести с пола - и всё Перед тем, как загнать - помой машину Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах