Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 Как буд то бы собрался с трамплина прыгать не хватало мне еще такого Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 Menor, при правильном подходе.. в Віходніе тожє спокойно кататся можем. ПРИ ВСТРЕЧЕ могу обьяснить)) Creativ4eg, можно на группі разбить.... например в Стоке --- все зависит не от двига.. а от прокладки ))) так что не увалиш апарат никак Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 можно на группі разбить.... например в Стоке тогда меня в группу "первыйразничегонепонимать":multi: когда планируете вообще? в воскресенье как бы норм вариант, а тока гиде?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 Creativ4eg,х.з.. пака чисто народ писюкает) и усьо...... можно 1ого в Воскр. или для начала встретится обговорить.... а потом развивать) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 Bes, тогда подтуливай на сходку нашей ветки в воскресенье))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 Creativ4eg, так нада и Веталя тогда.. и остальных)... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 а тока гиде?) мест для гонки достаточно, тут писать не будем. Я предлагаю в четверг ночью, вы как? Ну а дальше нужны номера телефонов всех желающих и потом смс о месте встрече, что бы тут не трепать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 Bes, ну как бы обсуждаем этот вопрос. нужно просто передавать инфу. ибо не все читают темы встреч. наша ветка будет точно, сколько людей будет, не в курсе, но те кто постоянно бывает, будут точно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 Menor,давай в Воскресенье перетрем ?.. как раз кофе посербаем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 потом смс о месте встрече, что бы тут не трепать у Besa мой номер есть. если что, смс жду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 Creativ4eg, те щас скинуть?))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 Bes, в воскресенья где и во сколько? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 те щас скинуть?))))) можешь мне пожелать спокойной ночи а серьезно, когда будет точное место день и вермя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 Menor,я то и щас могу)).... но давай что б не напрягатцо.. в Воскресенье. на встрече. Creativ4eg,на встрече все перетрем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 Bes, ну так а где встреча и во сколько? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 Menor,Креативчек и Юсср вкурсе.... я х.з. еси честно) куда скажут то туды и подьеду)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 Ну будем ждать когда объявят место встречи... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 Теска подберет меня тогда :D буду штурманом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 Теска подберет меня тогда :D буду штурманом а че на своей не поедешь? на 400 метров без штурмана ну никак не выйти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 Menor, без такой штуковины никак=\ на 400 метров без штурмана ну никак не выйти воообще никак Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
malij 2 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 И я хочу.8 067 665 49 41...буду ждать SMSки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 Emissions, понятно malij, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 Menor, хотя, мне очень интересно как твой крейсер с 10-м двигателем с задним приводом против 11-й) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 Emissions, Ну так давай проверим Попроси кого нить с правами твою машинку пригнать на место и попробуем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2013 Menor, у меня тогда сотрудника не станет )))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах