yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 yurecgod, будемо по черзі кататися))) На рахунок підігріва личинки замка, знайшов в неті--Піднявши ручку водія і утримуючи її на протязі 15 секунд буде прогріватися личинка замку, сьогодні попробує чи працює На вазе эту функцию надо было внедрять ещё в 70тых. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 главное что бы ручка не примерзла Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 VTLK, Поздравляю!!!! Отличнейший аппарат!!! Я сам фанат БМВ и Е34 - это бомбезный автомобиль, еще и за такие деньги! Удачи в эксплуатации!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 машина классная, поздравляю, когда то очень хотел себе такую. Из нюансов: - цена подозрительная, очень - м20в20 слабоват для этого кузова, жрет как старшие собратья, но так не едет - стекло ни в коем случае не полируй, только замена - что нужно будет по зч, пиши, помогу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 Если посмотреть на цены в АвтоРИА но именно проданные тачки, а не за то бабло за которое ищут лоха...то там цена так и ест 4-5 тыщ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 Дмитрий $, за 4000-4500$ можна знайти 88-90 р.в. е34. З документами в мене все в порядку, по кузову є нюанси, через це і така ціна. Якщо щось буде потрібно по з/ч то обов*язково до тебе звернуся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 Поздравляю! Отличный агрегат. Кореш такой купил за 4 куска у нас в Хмеле, правда пороги требуют ремонта а так вроде все ок. Только он проморгал натяжение ремня ГРМ и попал на капиталку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 ну в приницпе с нюансами по кузову цена еще норм, в идеале такие авто идут от 6 к и до 10, в зависимости от годов комплектации и доп опций. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 Класная машинка, поздравляю! Дай фото салона. Кожа? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 golden88, Салон не шкіряний, приведу в порядок тоді пофотографую. Взнавав за пороги, для мене ціна 1 порогу 250 грн. , так що досить нормально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koan1312 4 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 Вітаю з покупкою, хай служить вірно і надійно! Невелика ціна за поріг. Новий чи вживаний? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 koan1312, Новий, взагалі то ціна 43$ за 1шт, но мені буде за 250 грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2013 VTLK, ну да, норм цена Блин, классная машина! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gidkiy 5 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2013 Поздравляю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2013 Можливо хтось знає скільки коштує вписати газ в техпаспорт? На разі дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2013 ну надо подъехать на фирму где устанавливают ГБО купить у них сертификат от 100 до 300 грн. и с этим сертификатом делать уже регистрацию в мрео. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2013 Мені цей сертифікат дають, в МРЕО платити щось потрібно?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2013 VTLK, потрібно, вони міняють техпаспорт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2013 Я по моему нечего особо не платил мне вписание ГБО обошлась гривен в 300 большую часть суммы это по моему сам новый техпаспорт так что не думаю что ты там много потратишь. А ты гбо решил ставить перед регистрацией? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2013 треба було разом з перепискою робити, було б дешевше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2013 треба було разом з перепискою робити, було б дешевше Я так понимаю он так и хочет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2013 Завтра кладу на облік і вписую заодно газ, пізніше собі покладу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2013 VTLK, експерт може захотіти глянути на газову, яку ти ще не встановив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2013 VTLK, експерт може захотіти глянути на газову, яку ти ще не встановив Если всего боятся то и в лес лучше не ходить. Когда не знаешь оно как то проще проходит не держишь каких то мыслей дурных в голове. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2013 поздравляю с покупкой, но чет мне кажется, что дырку в твоем кармане она проест изрядную Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах