nemez 757 Скарга Опубліковано: 7 березня 2015 Каким способом в понедельник будут мерять компрессию?Ты на этой процедуре присуцтвуеш? Каким способом в понедельник будут мерять компрессию? Ты на этой процедуре присуцтвуеш? а что сложного - нужен стартер, толстые провода и очень заряженный аккумулятор, компрессометр. Ну или пускозарядное вместо аккума. Двиг пирдит, компрессометр меряет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wild 108 Скарга Опубліковано: 7 березня 2015 nemez, а прогреть двиг? что он на сухую то покажет???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 7 березня 2015 Wild, так компрессия на холодную меряется ж?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БУЛЬ 3 Скарга Опубліковано: 7 березня 2015 (змінено) Wild, Покажет и на сухую, главное не само значение, по нем сложно делать какие то выводи, а от по разнице на цилиндрах можно. Желательно делать несколько замеров (закрытой и открытой заслонкой), и следить за самой динамикой набора давления, при подозрение на кольца замерять с добавлением масла (если разница значительна - кольца, нет - клапана или другие утечки) Змінено 7 березня 2015 користувачем БУЛЬ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PJR 75 Скарга Опубліковано: 8 березня 2015 Мотор лотерея, надо снимать со свежепригнаного донора на котором можно послушать мотор и провести с ним все манипуляции по диагностике, нормальные продавцы так и работают. Кто знает, нечистый на руку продавец мог уже давно залить в цилиндры масла и ждать доверчивого покупателя. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 8 березня 2015 Либо нужно обговаривать гарантию - чтобы мотор масло не много жрал, не дымел и не стучал! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PJR 75 Скарга Опубліковано: 8 березня 2015 Вот почитать можно про контрактные двигатели,http://bmwservice.livejournal.com/19062.html" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 9 березня 2015 Компресія є, сьогодні заміряли. На днях будуть класти мотор з коробкою, з проводкою буду сам розбиратися і ше з одним товаришем. До кінця наступного тижня планую виїхати, ще треба купити стартер (мій не підходить) і комп*ютер. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 9 березня 2015 С проводкой удачи тебе. 1 VTLK відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 9 березня 2015 С проводкой удачи тебе. Дякую, думаю проблем не буде великих 1 yurecgod відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 9 березня 2015 До Апреля просто ОБЯЗАН сделать ) 1 VTLK відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 9 березня 2015 Проводку только моторную менять будешь? Просто с братом растягивали проводку салонную на е34 Пустого гаража мало было, но и проводка была фул. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 9 березня 2015 VTLK,Да уж,это не жигули,мотор вкинул,и поехал.Сколько всего нужно при смене мотора поменять!Удачи в установке! 1 VTLK відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 9 березня 2015 До Апреля просто ОБЯЗАН сделать ) Зроблю Проводку только моторную менять будешь? Просто с братом растягивали проводку салонную на е34 Пустого гаража мало было, но и проводка была фул. Так тільки моторну косу буду міняти, но ще є нюанси з абс і цей донор був з клімат-контролем, там дротів більше ніж в мене VTLK,Да уж,это не жигули,мотор вкинул,и поехал.Сколько всего нужно при смене мотора поменять!Удачи в установке! Дякую, удача не помішає Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mad_dog 112 Скарга Опубліковано: 10 березня 2015 VTLK, насчет стартера - глянь, мой знакомый продает http://www.bmwclub.ua/threads/142045-%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%BC-%D0%90%D0%9A%D0%9F%D0%9F-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B5%D1%80-%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80-%D0%9C20" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 10 березня 2015 VTLK, насчет стартера - глянь, мой знакомый продает http://www.bmwclub.ua/threads/142045-%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%BC-%D0%90%D0%9A%D0%9F%D0%9F-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B5%D1%80-%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80-%D0%9C20" rel="external">Посилання Дякую, стартер товариш продає від м20 такий як в мене, він не підходить. Стартер знайшов -- завтра маю забрати 700 грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 10 березня 2015 Стартер знайшов -- завтра маю забрати 700 грностанется компъютер купить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 11 березня 2015 останется компъютер купить? Комп*ютер і ще росходомір повітря (він не робочий здається) Мотор і коробка вже на машині, но кардан мій не підходить, завтра буду знімати з донора кардан з підвісними Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 11 березня 2015 VTLK,Ну хоть двигатель с коробкой уже стоит.А с карданом печаль.Попутно к двигу ещё чуть не пол машины покупать надо.Даст бог,всё соберётся,и будет машинка только радовать! 1 VTLK відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 12 березня 2015 (змінено) VTLK,Ну хоть двигатель с коробкой уже стоит.А с карданом печаль.Попутно к двигу ещё чуть не пол машины покупать надо.Даст бог,всё соберётся,и будет машинка только радовать! Дякую, та все зробиться, кардан думав сьогодні знімати, но в нас дощ сильний падає і яма зайнята, на завтра перенесли.. Купляю по трохи розхідники: 1. Масло 7л Gulf Tec Plus 10w-40 2. Фільтр масла Knecht 3. Рідину ГУР Febi 4. Прокладка клапанної кришки Febi Змінено 12 березня 2015 користувачем VTLK Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 12 березня 2015 VTLK, а почему масло повеселее не возьмешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PJR 75 Скарга Опубліковано: 12 березня 2015 Дмитрий $,я бы промыл для начало мотор недорогим маслом и посмотрел на его аппетит мало ли литр на 1000:bk: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 12 березня 2015 VTLK, а почему масло повеселее не возьмешь? та брав раніше motul 4100 10w-40, зараз трохи подорожало і ше крім масла потрібно багато, в майбутньому буду лити motul, тому взяв gulf по хорошій ціні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 12 березня 2015 я бы промыл для начало мотор недорогим маслом и посмотрел на его аппетит мало ли литр на 1000 PJR,Я тоже так думаю. та брав раніше motul 4100 10w-40, зараз трохи подорожало і ше крім масла потрібно багато, в майбутньому буду лити motul, тому взяв gulf по хорошій цініДа,сейчас главное всё собрать до кучи,поездить,а потом уже если всё в порядке залить хорошее масло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 14 березня 2015 Обновим: кардан з донора вже на машині, шланги ГУР також були взяті з донора бо мої короткі, система охолодження підключена (мій дифузор на радіатор не встає--вирішу з часом). Зараз ще потрібно першу частину глушника зняти з донора бо моя не встає до випускних колекторів. А ще забув додати, в мене тепер демферне зчеплення. Думаю в понеділок машину заберу і буду проводку підключати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах