GIMLI 12 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2014 Вечная память! Жизневский был моим знакомым... Героям Вечная Память! 1 KO3AK відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2014 Все эти жертвы - бессмысленны, но почему-то ряды убитых и раненых в подобных событиях пополняют хорошие люди. Светлая память героям, ибо нет больше той любви, как если кто положит душу свою за друзей своих. 1 AlexandrB відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kvvrullezz 2 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2014 Вічна пам'ять Герою України!!! 1 yurecgod відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mad_dog 112 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2014 Помню как мы с дедушкой ходили в гараж, когда я маленький был, дедушка мне всегда его в пример ставил, вот смотри они с отцом мотоцикл разбирают-собирают, потом москвич 412 у них был, тоже они его крутили. Потом эту тройку он где-то купил. А дедушка мне не разрешал ничего в копейке крутить, пока я не прочитаю инструкцию. Уже когда не стало дедушки моего, и сейчас когда я построил жигули и сам слежу за 124, всегда подшучивал над ним, как он ее до блеска натирает, говорю ему а вот тут ты что-то плохо протер...он так смешно воспринимал, мол да, конечно, сейчас исправим... На той неделе общались. Еще сохранился рисунок мелом на его воротах гаража - младшей дочки - домик, солнце, деревцо и надпись МАМА+ПАПА+Я. Только ПАПЫ уже нет................. 9 Klyaksa, Afft, Finansist та 6 інших відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2014 Mad_dog, Смерть друга это очень больно. Мне тоже довелось такое пережить хоть и не при таких драматических обстоятельствах. Держись. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2014 Каким героям вечная память?! Люди погибли из-за мудаков!!!! Надо кричать "мудакам - пооклятье!". Не мне судить чего люди погибли, но сами виноваты. За страну могут погибнуть только военные или военнообязаные. Можете банить и удалять сколь влезеит, но мое мнеине - это мое мнение! Я его ни кому не навязываю! Но!!!! Раз тут начинают героев поминать - то и я молчать не буду. Погибшему парню - вечная память! Я даже приблизительно не могу представить, на сколько тяжело его семье, да и семьям всех погибших на этой площади и разборках, связанной с ней. Кпждый сам выбирает свой путь. Одному Богу известно, что его убедило отстаивать свое мнение таким образом, но это его выбор и не нам его судить. Терпения и здоровья его семье! Светлая память! 4 MihAn, alexdoc, AlexandrB та 1 інший відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2014 Погибшему парню - вечная память! Терпения и здоровья его семье! Светлая память! Я почистил эмоции сейчас не к чему. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
копьёныш 14 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2014 Светлая память Героям. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Саша_ 2 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2014 ГЕРОЯМ СЛАВА!!!!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2014 who i?, Серёга, боюсь, что в этом случае удалят тебя!!! Кто бы на каком берегу не стоял, но все живые люди и эта тема не для политических дебатов и того, что ты хочешь сделать, а для памяти погибшего человека, не смотря на его, твои или чьи-либо мировоззрения!!! 4 GIMLI, HDRinge, yurecgod та 1 інший відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
foxxx 0 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2014 вічна пам'ять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2014 who i?, Один вчера насрал, ты тоже штаны не снимай. Тут люди скорбят о погибшем друге, есть в голове что-нибудь хоть писать такое? 2 HDRinge та yurecgod відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dil_v 59 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2014 Вічна пам*ять!!!!!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2014 удалите эту тему а то щас начну срать! who i?, ты уже начал срать. И в теме, и в душу людям, у которых погибли друзья, родные и близкие. Ты так до сих пор и не понял, что национальная трагедия - это трагедия каждого. А не повод поржать. Предлагаю тебя забанить. 3 GIMLI, Тофик та werty відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2014 Вічна пам'ять Героя України!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2014 Все эти жертвы - бессмысленны, Бессмысленно умереть под колесами трамвая. Эти люди отдали жизнь за свободу нашего государства .ЭТО - надо понимать. 15 Iari, Николай-01, АндрейКузьма та 12 інших відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2014 Бессмысленно умереть под колесами трамвая. Эти люди отдали жизнь за свободу нашего государства .ЭТО - надо понимать. Поддерживаю на все 100! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2014 (змінено) Dizeli$t це все трагічно..... Хочу хлопаки щоб ви прочитали цей вірш, нас з Ксю заділо до глубини душі.... ДВОЄ НА МАЙДАНІ... (вірш--А.Матвійчука) Не шукайте таємного змісту, Просто доля, мов карта лягла: Двоє хлопців зібралися в місто, Двоє хлопців з одного села. Незіпсовані, сильні, красиві, Їм обом ще нема й двадцяти, Їхні мами ще зовсім не сиві. Їх просили себе берегти… І шляхи їх згубились в тумані, Різні долі, як різні пісні… Хто ж міг думати, що – на Майдані, Знов зустрінуться раптом вони. Як від повені вруниться річка, Так зіткнулись – очима й чолом. Та в одного в руках єврострічка, А на іншому – чорний шолом. Двоє хлопців спізнались одразу І від подиву вклякли немов. Перший знав тільки волю наказу, Другий з власної волі прийшов. І дивились – не те щоб привітно, Але злоби не знала душа, Та між ними в ту мить непомітно, Вже лягла неприступна межа… І запахло в повітрі війною, І накрила Хрещатик імла. Та між тою й цією стіною - Двоє хлопців з одного села! І у темному мороці ночі Ніби промінь з небес зазорів, - Їм згадалися мамині очі І прощальні слова матерів: "Там іконка в кишені сорочки, Матір Божа на щастя лежить... Бережіть себе в світі, синочки І Вкраїну свою бережіть! І ніколи нікому не дайте, Щоб земля наша кров'ю спливла, Пам'ятайте про це, пам'ятайте!!! Ви ж бо хлопці з одного села!" Змінено 22 лютого 2014 користувачем werty 21 w-126, Zir, yurecgod та 18 інших відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2014 Уже не бессмысленна. Победа Небесной сотни тут ключевая! Слава Героям! 6 GIMLI, VETERAN, копьёныш та 3 інших відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2014 Героям слава! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
intenso 2 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2014 Мои искренние соболезнования !! Царство небесное- хорошим людям. Для семьи, вообще, не могу найти слов утешения. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nick_zp 17 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2014 Искренние соболезнования родным и близким героев майдана. Героям - слава! Бандитам - тюрьмы! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Саша_ 2 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2014 Самые страшные люди, это безразличные .Им все равно к чужой трагедии или радости. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2014 Слава героям! И не забудут! Их смерть не напрастна! 1 KO3AK відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Klyaksa 26 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2014 Мои искрение соболезнования !!! Все это очень прискорбно! И только черствый, безразличный человек может не сопереживать тому что творится...лично у меня уже неделю руки не стоят ни к какой работе...думаю о происходящем...Слава Украине !!! Слава павшим Героям !!! Слава Украинскому вольному народу !!! 3 копьёныш, HDRinge та werty відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах