Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Привезли мій центральний замок Doberman LY-200. Ціна питання 270 грн. Проводку розкинув, встиг навіть підключити передні двері, Залишилось лише підключити задні та багажник. Але виникло одне питання, на схемі вказано, що можна підключити повороти, щоб вони мигали при закритті та відкриванні дверей (ідуть два дроти на правий і лівий борт), але куди їх підключати до реле поворотів, чи до аварійки????

Зображення

Зображення

Зображення

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
але куди їх підключати до реле поворотів, чи до аварійки????

к предам поворотников.

Поділитися повідомленням

Всім привіт, виникло тут одне питаннячко на рахунок управління електрозамком багажника з пульта!!! Підключав по даній схемі:

Зображення

але чомусь кнопка працює, а коли стараюсь відкрити з пульта то поворотники мигають, а сигнал не йде. В чому може бути загвоздка????

Також ще використовував таку схемку, але по ній не спрацьовує ні кнопка, ні пуль центрального замка!!!!

Зображення

Можливо у когось є нормальна схема підключення???? :az:

Поділитися повідомленням

Можливо у когось є нормальна схема підключення????

разве в комплекте с ЦЗ схема не давалась?

Поділитися повідомленням

Провода для поворотов подключаются к фишке трехрычажника за торпедой.Там голубой и голубой с белым провода.

А по багажнику.Провод от канала ЦЗ подключи к той клемме на кнопке,куда идет провод от активатора.

Поділитися повідомленням

Из ЦЗ на управление реле идет плюс или минус?,по схеме нужен минус ,для срабатывания силового реле.

Поділитися повідомленням

Провода для поворотов подключаются к фишке трехрычажника за торпедой.Там голубой и голубой с белым провода.

А по багажнику.Провод от канала ЦЗ подключи к той клемме на кнопке,куда идет провод от активатора.

Типу так:

Зображення

разве в комплекте с ЦЗ схема не давалась?

Схема підключення в пості 51. Але мене таке не влаштовує, хочу, щоб можна було і кнопкою з салону і з брелка ЦЗ відкривати багажник!!!!

Поділитися повідомленням

Типу так:

Зображення

Схема підключення в пості 51. Але мене таке не влаштовує, хочу, щоб можна було і кнопкою з салону і з брелка ЦЗ відкривати багажник!!!!

Если там изображение нарисовано-то я его не вижу:)

Поділитися повідомленням

Из ЦЗ на управление реле идет плюс или минус?,по схеме нужен минус ,для срабатывания силового реле.

Але йде, чомусь плюс.

Поділитися повідомленням

Voker, В настройках сигнализации возможно меняеться и следует изменить сигнал канала открытия багажника.или просто канал бросить на провод активатора.в сигналке свое реле уже встроенно

Поділитися повідомленням

Всім привіт, виникло тут одне питаннячко на рахунок управління електрозамком багажника з пульта!!! Підключав по даній схемі:

Зображення

але чомусь кнопка працює, а коли стараюсь відкрити з пульта то поворотники мигають, а сигнал не йде. В чому може бути загвоздка????

Також ще використовував таку схемку, але по ній не спрацьовує ні кнопка, ні пуль центрального замка!!!!

Зображення

Можливо у когось є нормальна схема підключення???? :az:

Схемы как по мне, то не правильные.

Опишу как делал я:

Через кнопку 1 и 2 контакт проходит "+" на актуатор багажника. Без всяких реле. От кнопки работает все на ура. Далее вывод из блока сигнализации (в твоем случае ЦЗ) на активацию актуатора багажника провод и пускаешь на 85 контакт реле, на контакты 87 и 86 пускаешь "+" , а с 30 контакта пускаешь провод и врезаешь его в провод выходящий из кнопки на сам замок багажника.

Должно все у тебя заработать. Если не выйдет, маякни - я тебе еще пару вариантов схем накалякаю...

[spoiler="пример">Как то так, только вместо желто-черного у тебя выходит розовый

Зображення

Ну или такой вариант

Зображення

На сколько я понял, у тебя выходит "+" с блока, а схемы, которые ты привел - под "-" выход из блока

Знакомый подключал таким способом :

Зображення

Зображення

Так же все работает

Змінено користувачем Дмитрий08

Поділитися повідомленням

Нарешті все осилив і встановив, залишилось лише проводку від кнопки відкривання багажника окультурити в салоні. Скажу одне воно того стоїло :ay:Спасибі усім за підказки, які надавали!!!!:az: Далі в планах заміна заготовки під ключ на пульті. Уже сьогодні зробив копію ключа запалювання для експерементів:bw:

Змінено користувачем Voker

Поділитися повідомленням

Voker, по какой схеме получилось?

Схеми майже всі робочі (що стосується підключення кнопки багажника), а що стосується підключення каналу ЦЗ, то я їх усі разом сумістив і воно запрацювало!!!! Але от цікавить питання навіщо на схемі, яка йде разом із ЦЗ виводять даний канал через пред??? Це якщо я правильно зрозумів якщо напряму підключати до активатора багажника. Але на даний момент я напевно використаю одну із схем підключення, яку ти мені скинув:az:

Поділитися повідомленням

із ЦЗ виводять даний канал через пред

правильно, примерно на 10А. Скажем так, от перенагрузки сгорит пред, а все что после него останется в строю. Пред дешевле заменить...

Поділитися повідомленням

Voker

Хорошая машинка у тебя. Мой любимый цвет зеленый =) По поводу сигнализации надеюсь и я смогу поставить как и ты не прибегая к помощи со стороны. У меня конечно еще опыта мало.

Поділитися повідомленням

Voker

Хорошая машинка у тебя. Мой любимый цвет зеленый =) По поводу сигнализации надеюсь и я смогу поставить как и ты не прибегая к помощи со стороны. У меня конечно еще опыта мало.

Дякую, мені приємно, стараюсь:)

Добавлено через 3 минуты

правильно, примерно на 10А. Скажем так, от перенагрузки сгорит пред, а все что после него останется в строю. Пред дешевле заменить...

Та я це я поняв!!! Але от сталась невдача, згорів активатор в багажнику;(і сам не знаю чого, все вроді по схемі було:bw:

І ще одне питання!!! В одній дверці активатор або закриє і не може відкрити або відкриє, але не може закрити, в чому причина?? Він іде останній у розводці проводів!!!! Таке враження, ніби йому не хватає сили!!! Варіант замінити на 7 кг???

Змінено користувачем Voker

Поділитися повідомленням

Сгорел, потому как мог замкнуть.

Плохо работает на передней пасажирской?

Ні, на задній, передні норм працюють!!! А від чого замкнув????

Поділитися повідомленням

По поводу задних дверей - нужно снять пружинку с тяжки, которая отвечает за блокировку двери. Она находится в месте, где тяжка прикручена к двери.

Как ты понял, что актуатор сгорел?

Поділитися повідомленням

По поводу задних дверей - нужно снять пружинку с тяжки, которая отвечает за блокировку двери. Она находится в месте, где тяжка прикручена к двери.

Как ты понял, что актуатор сгорел?

Пружина знята!!! Він розплавився!!! Плюс до всього коли включав по схемі (ставив клему на акумулятор), то замок включався, а коли знімав то теж, але кнопка і пульт не працювали!!!:bw:

Поділитися повідомленням

включав по схемі (ставив клему на акумулятор), то замок включався, а коли знімав то теж, але кнопка і пульт не працювали!!!

не правильно подключал. по какой схеме делал?

Поділитися повідомленням

не правильно подключал. по какой схеме делал?

Робив по останній, яку ти скинув (кольорова)

Поділитися повідомленням

Попробуй подключи все без реле.

А кнопку на пульте ты просто нажимал или удерживал?(на всякий случай спрошу)

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз