Voker 5 Скарга Опубліковано: 16 березня 2015 тепер такале з переходом на ГБО надіюсь буде більше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 16 березня 2015 Тут в принципі жирне щось треба. салідол Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 березня 2015 Voker, ну так вже перейшов, вперед Emissions, краще сало Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 16 березня 2015 Andriy1352, сало жалко, його їсти треба, а от смальцом кстаті можна) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voker 5 Скарга Опубліковано: 16 березня 2015 Voker, ну так вже перейшов, вперед Просто кожен день добиратись на роботу виходить дешевше, ніж їздити на авто)) от головна причина салідол Салідол має інше призначення Колись ще пробував натирати клики бампера і відбійники автомобільним маслом, хватало до першої пилюки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий08 67 Скарга Опубліковано: 23 березня 2015 Я раньше натирал силиконом. Понты денег стоит во флаконе. Держится долго и пыль не так прилипает. Да и не сильно блистит... И топеду хорошо натирать и весь пластик в салоне. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voker 5 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2015 (змінено) І саме основне питання. Після настройки ГБО задув 10 літр газу, проїхав 60 км (місто траса) і заводив разів 4-5 в гаражі авто. Як на мене то я замало проїхав? Чи це норма і що можна зробити щоб розхід став 10 літр на 100 км?? Змінено 13 квітня 2015 користувачем Voker Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EUGIN 8 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2015 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voker 5 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2015 Вітаю вас читачі мого бортовика!! Як і обіцяв виставляю фотозвіт установки ГБО-2. Усе було встановлено самостійно, окрім настройки. Розміщення бензинового клапану: Редуктор: Тосол завів на редуктор від підігріву колектора. Як на мене оптимально і бачив у більшості так само зроблено. Хоча мав врізки в шланги пічки. Так з'єднав газовий клапан із редуктором: Газовий клапан: Проставка в карб: Кнопка управління: Балон: ВЗУ: Магістраль від ВЗУ завів у багажник через заглушку дна, дальше провів під обшивкою, магістраль від мультиклапану до редуктора вів паралельно бензиновій, вивів через розсверлений отвір заглушки кріплення лінолеуму багажника. Чекаю критики і зауважень, а також пропозицій Також на днях заїхав на автогуртівню запчастин до авто, де придбав прозапас: Та фото для роздумів (майбутній проект ): Чекаю ваших пропозицій на рахунок цього фото. Як ви можливо помітили я стараюсь встановити на авто усі хромовані аксесуари та запчастини, які ставились на перші випуски ВАЗів. Недавно друзі зробили мені подарунок, а саме деякі "ніштяки". Хром колодці кнопок: А також хром попільнички задніх дверей: Також на днях викладу фото звіт перетяжки карт дверей та установки безшумних замків на ВАЗ 2107. Спасибі, постараюсь так регульнути Знаю про силікон, але вирішив попробувати з гліцерином. Хоча після сьогоднішньої поїздки по пилюці вона вся на колесах І на затравку фото стану авто: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2015 І саме основне питання. Після настройки ГБО задув 10 літр газу, проїхав 60 км (місто траса) і заводив разів 4-5 в гаражі авто. Як на мене то я замало проїхав? Чи це норма і що можна зробити щоб розхід став 10 літр на 100 км?? неу во первых, для точного расхода газа, вам нада задуть полный баллон, и выкатать его, и так хотя бы 2-3 раза. а от 10 литров особо расхода вы не замеряете. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voker 5 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2015 Читав про це, але не думав, що насправді так і потрібно зробити!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах