Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Voker, ну так вже перейшов, вперед:)

Просто кожен день добиратись на роботу виходить дешевше, ніж їздити на авто)) от головна причина :bk:

салідол:bm:

Салідол має інше призначення:multi: Колись ще пробував натирати клики бампера і відбійники автомобільним маслом, хватало до першої пилюки:multi:

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Я раньше натирал силиконом. Понты денег стоит во флаконе. Держится долго и пыль не так прилипает. Да и не сильно блистит... И топеду хорошо натирать и весь пластик в салоне.

Поділитися повідомленням

І саме основне питання. Після настройки ГБО задув 10 літр газу, проїхав 60 км (місто траса) і заводив разів 4-5 в гаражі авто. Як на мене то я замало проїхав? Чи це норма і що можна зробити щоб розхід став 10 літр на 100 км?? Змінено користувачем Voker

Поділитися повідомленням

Вітаю вас читачі мого бортовика!!

Як і обіцяв виставляю фотозвіт установки ГБО-2. Усе було встановлено самостійно, окрім настройки. Розміщення бензинового клапану:

Зображення

Редуктор:

Зображення

Тосол завів на редуктор від підігріву колектора. Як на мене оптимально і бачив у більшості так само зроблено. Хоча мав врізки в шланги пічки.

Так з'єднав газовий клапан із редуктором:

Зображення

Газовий клапан:

Зображення

Проставка в карб:

Зображення

Кнопка управління:

Зображення

Балон:

Зображення

ВЗУ:

Зображення

Магістраль від ВЗУ завів у багажник через заглушку дна, дальше провів під обшивкою, магістраль від мультиклапану до редуктора вів паралельно бензиновій, вивів через розсверлений отвір заглушки кріплення лінолеуму багажника.

Чекаю критики і зауважень, а також пропозицій:az:

Також на днях заїхав на автогуртівню запчастин до авто, де придбав прозапас:

Зображення

Зображення

Та фото для роздумів (майбутній проект :multi:):

Зображення

Чекаю ваших пропозицій на рахунок цього фото.

Як ви можливо помітили я стараюсь встановити на авто усі хромовані аксесуари та запчастини, які ставились на перші випуски ВАЗів. Недавно друзі зробили мені подарунок, а саме деякі "ніштяки". Хром колодці кнопок:

Зображення

А також хром попільнички задніх дверей:

Зображення

Також на днях викладу фото звіт перетяжки карт дверей та установки безшумних замків на ВАЗ 2107.

Спасибі, постараюсь так регульнути:az:

Знаю про силікон, але вирішив попробувати з гліцерином. Хоча після сьогоднішньої поїздки по пилюці вона вся на колесах:az:

І на затравку фото стану авто:Зображення

Поділитися повідомленням

І саме основне питання. Після настройки ГБО задув 10 літр газу, проїхав 60 км (місто траса) і заводив разів 4-5 в гаражі авто. Як на мене то я замало проїхав? Чи це норма і що можна зробити щоб розхід став 10 літр на 100 км??

неу во первых, для точного расхода газа, вам нада задуть полный баллон, и выкатать его, и так хотя бы 2-3 раза. а от 10 литров особо расхода вы не замеряете.

Поділитися повідомленням

Читав про це, але не думав, що насправді так і потрібно зробити!!!:)

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз