Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 [quote Він самогоним Алеж не признавався)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Andriy1352, Я варить могу и на СТО, так зрения нет.. уже как крот скоро буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 уже как крот скоро буду Ото, блін.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Ото, блін.. эге ж блин а по бортовику, у Andriy1352, впервые вижу 09 бампера на класике.. Век живи, век учись 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Автонаездник, і давно в тебе так? Без окулярів їздиш? Чи в тебе лінзи? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Andriy1352, яке в тебе опалення в гаражі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 baycer, якщо невеликий мороз то тепло йде через суміжного приміщення від грубки, а якщо бере мороз то щей буржуйку в гаражі пропалюю. Тепло постійно бо ми тут працюємо. В планах центральне опаленн, батареї є тіки труби попаяти(паяльник теж є) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 і давно в тебе так? Без окулярів їздиш? Чи в тебе лінзи? Астигматизм (искривление хруталика, глаза быстро устают). Где то с 20 (Приобретенная болезнь, наверно изза удара по затылку). Езжу без очков. Есть и плюс, ночью меня не слепят встречные. Когда варю, сильно устают глаза.. эффект зайцев, даже в маске. В последние время начало падать потехоньку зрение, наверно старость буржуйку в гаражі пропалюю У меня дома стоит буржуйка, а на СТО булерьян. А вобще, лучше наверно плита с грубой, с батареями и насосом.. И залить в батареи тосол б.у. на сервисе полно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 Автонаездник, в мене піч якраз з плитою-від неї добрий дух іде. Планую в неї заінсталити бак(котел), після того насос і батареї. Мені піде і вода бо палимо щодня з ранку до вечора-тепло любим тай для малярки тепло треба. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 Планую в неї заінсталити бак(котел), після того насос і батареї. То буде дуже файно, щеб вугілля - було б супер і залити тосол або дегу.. щоб не замерзла вода, коли не працюєшь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 Яке вугілля?)-тут не Донбас. Палимо відходами від виробництва і дровами після розчистки своїх дерев. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pant 6 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 Поздравляю с открытием бортовика!Машинка понравилась,удачи с ней!Интересно как она поедет) 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 Дякую! Самому цікаво. Зараз займусь встановленням сидіння щоб можна було нормально виїхати і налаштувати все бо на табуретці кожен поворот проблєма) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pant 6 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 Дякую! Самому цікаво. Зараз займусь встановленням сидіння щоб можна було нормально виїхати і налаштувати все бо на табуретці кожен поворот проблєма) А мотор 1,5? Насчет табуретки - это да,сам две недели назад свою вез на буксире к сварщику на табуретке,10 раз пожалел,что кресло не оставил) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 Pant, так, поки 1,5. Доб'ю цю поршнєву а потім буде коліно 2130 і може блрк 213-й. В мене є зроблений стандартний блок (2121), але там побачим який буде геморой з оформленням. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 Привіт, одноклубники! довго рився в своїх речах в пошуках старих фотографій, але після зміни трьох жінок і їхніх зачисток після попередниць знайшов лише одне аналогове фото. Тут перший ремонт машинки. а моцний дядько-то тато, а моцний пес-то Рембо) бампера тут ше голі, малював їх сам. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 Анрюха класно получилось а в верху основа тоже своя или семерки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 DiKing, ти про шо?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2014 Andriy1352, про бампер... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2014 DiKing, )), бамбер 2108. Правда страждає часто на риболовлях, постійно ремонтую, але тепер машина буде вища може менше буде страждати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2014 після зміни трьох жінок і їхніх зачисток після попередниць Мне это знакомо - я четвёртый раз женат (и это только официально). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2014 Мне это знакомо - я четвёртый раз женат (и это только официально). Колєга)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 Колєга)) Я дважды Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 Я дважды Дважды коллега? 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 Ну шо тут скажеш...тіки класика незмінна)-не зрадить і відповість взаємністю. 3 Николай-01, Igorweber та DiKing відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах