Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Если так разобратся то каждый день какое то свято

В нас, на Заході, це велике свято.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Если так разобратся то каждый день какое то свято

В нас, на Заході, це велике свято.

Да между прочим свято. 

Поділитися повідомленням

Пішло діло потихеньку

9d147560a3887d6c5896b7fc5e677fb7.jpg

86d43b3c5515114bb631c029bba6fb1e.jpg

Задні сайленти балки без проблем до поперечини прихватив. А для передніх треба варити кронштейни..

Поділитися повідомленням

Что то ооочень низко подрамник, я бы пилил кузов и поднимал выше, я понимаю что у тебя высокая машина, но мне кажется что даже не на столько все равно

* *

Поділитися повідомленням

Але є ще можливість на сантиметрів 5 підняти. Тіки кардан тоді під самим кузовом буде.

Може труби чіпляти

Поділитися повідомленням

Поднимай, а то это реально низко... у меня сейчас редуктор на чулке наверное выше чем в этом подрамнике будет, но на чулке он играет, а подрамник жестко на кузове, по этому и говорю что низко выходит

* *

Поділитися повідомленням

То выше чем у тебя был твой, у тебя ж джип)

Просто на подрамнике редуктор должен быть выше, он же не играет вместе с рычагами и полуосями

* *

Поділитися повідомленням

То выше чем у тебя был твой, у тебя ж джип)

Просто на подрамнике редуктор должен быть выше, он же не играет вместе с рычагами и полуосями

* *

Зад в мене був на стандартних пружинах.

Але спробую, як воно вище буде. Опустити встигну.

Поділитися повідомленням

Ну и главный вопрос - что бы рычаги не уперлись в лонжероны при ходе подвески

* *

Ну да. Але місця вистачає.

Поділитися повідомленням

Кардан ровный? Ровный. Значит ОК. 

Если получиться заделать регулируемую высоту подрамника ОК. На время установки что бы выше ниже. 

У меня кардан ровный, посадку машины ты видел. 

Поділитися повідомленням

Підняв вище підрамник(зрізав кронштейн відбійника моста)-по виступаючій різьбі видно наскільки. Вище нізя, бо над карданом пару см лишилось. Тепер, поки передні сайлєнти не закріплені, певно накину підвіску для прикидки.

c790b4195baf5525e6596025475b4bcb.jpg

c74c374cccdb4ad84aee175d71eacdeb.jpg

Поділитися повідомленням

Прикрутив редуктор і одну сторону підвіски. Дещо прояснилось.

Треба забирати солдата, бо аморту заважатиме. В арку колесо нормально стало, трохи назад, що дещо збільшує колісну базу, а розширеною аркою зроблю симетрію.

Пружина проситься бехівська. З амортом поки не ясно.

Арки треба розширювати, як спереду.

З приємного-ніби кардан по довжині підходить.

85685ab23c34429269f3d18bde0092bc.jpg

9132ef1b458365179cfc83a73557ef3a.jpg

e10186485fdf987130aafbd70cf1b259.jpg

2b1162c0c0f15aaabd742463fbd871fb.jpg

Поділитися повідомленням

Мля а куда выхлоп вести?  :bn:

Ставь на хотя бы пружины. Там больше проясниться. И окончательно не проваривай, ну если чего что бы потолочные швы не резать :) А капля сварки на отрыв 100кг :) 

Поділитися повідомленням

@denis13,спробую потім зверху може протиснутися з вихлопом. А так то звісно проварюввти не буду, поки не перевірю все.

Поділитися повідомленням

Ооо! ... Мої вам вітання, та усіх гараздів. А я, щоб не дуже сильно залежати від конструкції жигуля  вирішив повністю змінити місце кріплення. Зберу окремо потім в варю замість. Що до моєї творчості, деякі лонжерони перекочують в салон. Лонжерони підуть в напуск. І потім конструктивно міст бехі захищено від усяких глюків на дорозі типу гілляк, камені і таке різне. У БМВ це бак після дна яке таке яке є. 

Поділитися повідомленням

Выставил бы колесо по центру арки. Красота спасет МИР :)

Та прикручу продольний важіль і опущу на пружину тоді і видно буде.

Поділитися повідомленням

Ооо! ... Мої вам вітання, та усіх гараздів. А я, щоб не дуже сильно залежати від конструкції жигуля вирішив повністю змінити місце кріплення. Зберу окремо потім в варю замість. Що до моєї творчості, деякі лонжерони перекочують в салон. Лонжерони підуть в напуск. І потім конструктивно міст бехі захищено від усяких глюків на дорозі типу гілляк, камені і таке різне. У БМВ це бак після дна яке таке яке є.

Фото давай[emoji4]

Поділитися повідомленням

Ооо! ... Мої вам вітання, та усіх гараздів. А я, щоб не дуже сильно залежати від конструкції жигуля  вирішив повністю змінити місце кріплення. Зберу окремо потім в варю замість. Що до моєї творчості, деякі лонжерони перекочують в салон. Лонжерони підуть в напуск. І потім конструктивно міст бехі захищено від усяких глюків на дорозі типу гілляк, камені і таке різне. У БМВ це бак після дна яке таке яке є. 

О ще один намалювався  :multi:

Фото давай. 

Поділитися повідомленням

Та я би радий але зробив фільмік ніби не зовсім про то, і відразу зламалася болгарка потім ще пару життєво не обхідних речей. Як простіше то на словах. Болт яким стягується рамка мосту до кузова довгий тому йому потрібно кріпити так щоби він був на двох опорах, ніби так як ро профільної труби посвердленої наскрізь. Тут в принципі видно що не до тонкої бляхи. Я через то просто зберу раму з профілю і адаптую по містумімісту99a3f8b145f2.jpg

О ще один намалювався  :multi:

Фото давай. 

Я можу тільки намалювати!

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз