Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Возможно, забиты каналы ГДС. Может и уровень маловат.

А может, просто рано перехвалил карб :)

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Возможно, забиты каналы ГДС. Может и уровень маловат.

А может, просто рано перехвалил карб :)

Як продував, то зі всіх дірок і з місць, де стоять жикльори, булькало в ванну з бензином. Буду рівень ще пробувати. А карб не може бути гіршим вазівського. Ти знаєш)

*

Поділитися повідомленням

На драйві є статті про карби, я тобі колись кидав ссилку в пп, почни з їх прочитання. ИМХО жикльори замалі, в делорто спочатку їде до певних оборотів на одних жикльорах а потім на інших. Ти взяв карб який розрахований приблизно на половину твого об'єму і так його нагрузив.

по друге не пам'ятаю що з бензонасосом в тебе? в мене не хватало стандартного. За хвилину бензонасос має качати десь більше 1 літри бензи. коли давав газ в пол то бензина просто закінчувалася в поплавковій камері. Колись в неті були таблички підбору жикльорів по об'єму і приблизній потужності двигуна для базової настройки від якої можна відштовхуватись, пошукай.

Поділитися повідомленням

На драйві є статті про карби, я тобі колись кидав ссилку в пп, почни з їх прочитання. ИМХО жикльори замалі, в делорто спочатку їде до певних оборотів на одних жикльорах а потім на інших. Ти взяв карб який розрахований приблизно на половину твого об'єму і так його нагрузив.

по друге не пам'ятаю що з бензонасосом в тебе? в мене не хватало стандартного. За хвилину бензонасос має качати десь більше 1 літри бензи. коли давав газ в пол то бензина просто закінчувалася в поплавковій камері. Колись в неті були таблички підбору жикльорів по об'єму і приблизній потужності двигуна для базової настройки від якої можна відштовхуватись, пошукай.

Насос електро-для двох горизонталок вистачало.Може бути, що мало бєнзи. Може без обратки спробувати?

*

Якщо допоможе, то можна на обратці жикльор зливу зменьшити.

*

Поділитися повідомленням

пробуй без обратки

Обов'язково!

Дякую, що заглянув. Хоч нормальне щось порадив

*

Поділитися повідомленням

Але от думаю. Що буде на малих обертах і холостому без обратки?... насос не гавкне?

*

Поділитися повідомленням

в делорто спочатку їде до певних оборотів на одних жикльорах а потім на інших.

Так все карбюраторы работают.

На малом открытии заслонки топливо идет через жиклеры ХХ, а потом уже через ГДС.

Але от думаю. Що буде на малих обертах і холостому без обратки?... насос не гавкне?

У меня стоит электронасос и обратки нет, пока все в порядке. Проехал я с ним тысяч 7 наверное, в том числе много ездил в городе где мотор работал на малых нагрузках.

Поділитися повідомленням

насос не гавкне?
Насос не гавкне - продавить голку і поплавка, якщо це інжекторний. Якщо карбовий - просто перестане качати.

Поділитися повідомленням

насос не гавкне?

Насос не гавкне - продавить голку і поплавка, якщо це інжекторний. Якщо карбовий - просто перестане качати.
Карбюраторний.

Що значить перестане качати?

*

Може всетаки на обратці якись мінімальний жигльор зробити? Там зараз 190

*

Поділитися повідомленням

Аналогічно, як і стоковий - качає собі, але вищий тиск створити не може. Значить протоку бензину не буде - підтримуватиме постійно максимальний свій тиск.

Поділитися повідомленням

Аналогічно, як і стоковий - качає собі, але вищий тиск створити не може. Значить протоку бензину не буде - підтримуватиме постійно максимальний свій тиск.
Аоед це якесь навантаження всетаки

*

Поділитися повідомленням

@Andriy1352, це не навантаження, а звичайна його робота. Продуктивність насоса більша, ніж потреба карба - із запасом зроблено. Значить по нормі він більше тримає тиск, ніж качає.

Поділитися повідомленням

@Andriy1352, це не навантаження, а звичайна його робота. Продуктивність насоса більша, ніж потреба карба - із запасом зроблено. Значить по нормі він більше тримає тиск, ніж качає.

Ну спробую

*

Поділитися повідомленням

Стартує потім давиться...., А як що повільно розігнатися без,підриву, тональність звуку мотору однакова просто наростає, чи  змінюється на глуху?

Поділитися повідомленням

Стартує потім давиться...., А як що повільно розігнатися без,підриву, тональність звуку мотору однакова просто наростає, чи змінюється на глуху?

Таке не пригадаю...

*

Поділитися повідомленням

Стартує потім давиться...., А як що повільно розігнатися без,підриву, тональність звуку мотору однакова просто наростає, чи  змінюється на глуху?

Эй, математик! Как там твои вычисления? :multi:

Поділитися повідомленням

Стартує потім давиться...., А як що повільно розігнатися без,підриву, тональність звуку мотору однакова просто наростає, чи змінюється на глуху?

Таке не пригадаю...

*

У мене була така сама реакція на газ коли я пробував відразу їздити на одночасно двох відкритих камерах, Але давилося відразу. То була не хватка пального у суміші, зміна тональності звуку з умовного високого на низький. через недостатнє розрідження повітря. Можливо як вже писали вище палива не вистачає в твоєму випадку на більших обертах, Або УОЗ не зовсім коректний, 5 градусів у мене так само викликало зміну тональності звуку. А взагалі потрібен ДК буде набагато простіше.

Поділитися повідомленням

Таке не пригадаю...

*

У мене була така сама реакція на газ коли я пробував відразу їздити на одночасно двох відкритих камерах, Але давилося відразу. То була не хватка пального у суміші, зміна тональності звуку з умовного високого на низький. через недостатнє розрідження повітря. Можливо як вже писали вище палива не вистачає в твоєму випадку на більших обертах, Або УОЗ не зовсім коректний, 5 градусів у мене так само викликало зміну тональності звуку. А взагалі потрібен ДК буде набагато простіше.
Ну те, що пального не вистачає вже визначили. Трампльор ставив по різному-та сама ситуація. Буду збільшуввти подачу палива.

*

Поділитися повідомленням

Збільшив рівень-майже не допомогло.

Потім перекрив обратку і ніби вже краще. Поки тік в дворі туди-сюди по десять метрів. На дорогу не поїду сьоні бо вже кухоль пива бахнув. І як просто сидю в машині і газую то більш менш тримає оберти на 5000

*

Поділитися повідомленням

Ну спробую

*

у меня в обратку сначала 150 был, сейчас 190. Боялся за клапан. В работе ничего не поменялось.

Поділитися повідомленням

То була не хватка пального у суміші, зміна тональності звуку з умовного високого на низький.

всякое видел, но что бы определяли состав смеси на слух - такого еще не видел))

всегда думал для этого ШДК нужен :)

а теперь к сути - Андрюха, вот ты потратил все лето на настройку того что по сути уже выбросил, почему ты не направишь эти силы на зарабатывание денег и на покупку уже нового мотора? свапнул бы уже и ковырялся с нормальным мотором, а не тратил силы на этот

Поділитися повідомленням

То була не хватка пального у суміші, зміна тональності звуку з умовного високого на низький.

всякое видел, но что бы определяли состав смеси на слух - такого еще не видел))

всегда думал для этого ШДК нужен :)

а теперь к сути - Андрюха, вот ты потратил все лето на настройку того что по сути уже выбросил, почему ты не направишь эти силы на зарабатывание денег и на покупку уже нового мотора? свапнул бы уже и ковырялся с нормальным мотором, а не тратил силы на этот

На роботі працюю і не прогулюю. Свап на зиму буде. А поки хотів більш-меньш пересуватися. І цікаво такий карб потестити. Може комусь це згодиться.

*

Он Тімоха на одній горизонталці за 8 сєк сотню розмінював. Значить і з вертикалкою шось можливо.

*

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз