Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2017 Що, ніхто нічого не підкаже??? Я от думаю рівень збільшити. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2017 Возможно, забиты каналы ГДС. Может и уровень маловат. А может, просто рано перехвалил карб Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2017 Возможно, забиты каналы ГДС. Может и уровень маловат. А может, просто рано перехвалил карб Як продував, то зі всіх дірок і з місць, де стоять жикльори, булькало в ванну з бензином. Буду рівень ще пробувати. А карб не може бути гіршим вазівського. Ти знаєш) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZTVR 26 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2017 На драйві є статті про карби, я тобі колись кидав ссилку в пп, почни з їх прочитання. ИМХО жикльори замалі, в делорто спочатку їде до певних оборотів на одних жикльорах а потім на інших. Ти взяв карб який розрахований приблизно на половину твого об'єму і так його нагрузив. по друге не пам'ятаю що з бензонасосом в тебе? в мене не хватало стандартного. За хвилину бензонасос має качати десь більше 1 літри бензи. коли давав газ в пол то бензина просто закінчувалася в поплавковій камері. Колись в неті були таблички підбору жикльорів по об'єму і приблизній потужності двигуна для базової настройки від якої можна відштовхуватись, пошукай. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2017 На драйві є статті про карби, я тобі колись кидав ссилку в пп, почни з їх прочитання. ИМХО жикльори замалі, в делорто спочатку їде до певних оборотів на одних жикльорах а потім на інших. Ти взяв карб який розрахований приблизно на половину твого об'єму і так його нагрузив. по друге не пам'ятаю що з бензонасосом в тебе? в мене не хватало стандартного. За хвилину бензонасос має качати десь більше 1 літри бензи. коли давав газ в пол то бензина просто закінчувалася в поплавковій камері. Колись в неті були таблички підбору жикльорів по об'єму і приблизній потужності двигуна для базової настройки від якої можна відштовхуватись, пошукай. Насос електро-для двох горизонталок вистачало.Може бути, що мало бєнзи. Може без обратки спробувати? * Якщо допоможе, то можна на обратці жикльор зливу зменьшити. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZTVR 26 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2017 пробуй без обратки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2017 пробуй без обраткиОбов'язково!Дякую, що заглянув. Хоч нормальне щось порадив * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2017 Але от думаю. Що буде на малих обертах і холостому без обратки?... насос не гавкне? * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2017 в делорто спочатку їде до певних оборотів на одних жикльорах а потім на інших. Так все карбюраторы работают. На малом открытии заслонки топливо идет через жиклеры ХХ, а потом уже через ГДС. Але от думаю. Що буде на малих обертах і холостому без обратки?... насос не гавкне? У меня стоит электронасос и обратки нет, пока все в порядке. Проехал я с ним тысяч 7 наверное, в том числе много ездил в городе где мотор работал на малых нагрузках. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2017 насос не гавкне? Насос не гавкне - продавить голку і поплавка, якщо це інжекторний. Якщо карбовий - просто перестане качати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2017 насос не гавкне? Насос не гавкне - продавить голку і поплавка, якщо це інжекторний. Якщо карбовий - просто перестане качати.Карбюраторний.Що значить перестане качати? * Може всетаки на обратці якись мінімальний жигльор зробити? Там зараз 190 * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2017 Що значить перестане качати? Аналогічно, як і стоковий - качає собі, але вищий тиск створити не може. Значить протоку бензину не буде - підтримуватиме постійно максимальний свій тиск. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2017 Що значить перестане качати? Аналогічно, як і стоковий - качає собі, але вищий тиск створити не може. Значить протоку бензину не буде - підтримуватиме постійно максимальний свій тиск.Аоед це якесь навантаження всетаки * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2017 @Andriy1352, це не навантаження, а звичайна його робота. Продуктивність насоса більша, ніж потреба карба - із запасом зроблено. Значить по нормі він більше тримає тиск, ніж качає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2017 @Andriy1352, це не навантаження, а звичайна його робота. Продуктивність насоса більша, ніж потреба карба - із запасом зроблено. Значить по нормі він більше тримає тиск, ніж качає.Ну спробую * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2017 Стартує потім давиться...., А як що повільно розігнатися без,підриву, тональність звуку мотору однакова просто наростає, чи змінюється на глуху? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2017 Стартує потім давиться...., А як що повільно розігнатися без,підриву, тональність звуку мотору однакова просто наростає, чи змінюється на глуху?Таке не пригадаю... * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2017 Стартує потім давиться...., А як що повільно розігнатися без,підриву, тональність звуку мотору однакова просто наростає, чи змінюється на глуху? Эй, математик! Как там твои вычисления? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2017 Стартує потім давиться...., А як що повільно розігнатися без,підриву, тональність звуку мотору однакова просто наростає, чи змінюється на глуху?Таке не пригадаю... * У мене була така сама реакція на газ коли я пробував відразу їздити на одночасно двох відкритих камерах, Але давилося відразу. То була не хватка пального у суміші, зміна тональності звуку з умовного високого на низький. через недостатнє розрідження повітря. Можливо як вже писали вище палива не вистачає в твоєму випадку на більших обертах, Або УОЗ не зовсім коректний, 5 градусів у мене так само викликало зміну тональності звуку. А взагалі потрібен ДК буде набагато простіше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2017 Стартує потім давиться...., А як що повільно розігнатися без,підриву, тональність звуку мотору однакова просто наростає, чи змінюється на глуху?Таке не пригадаю... * У мене була така сама реакція на газ коли я пробував відразу їздити на одночасно двох відкритих камерах, Але давилося відразу. То була не хватка пального у суміші, зміна тональності звуку з умовного високого на низький. через недостатнє розрідження повітря. Можливо як вже писали вище палива не вистачає в твоєму випадку на більших обертах, Або УОЗ не зовсім коректний, 5 градусів у мене так само викликало зміну тональності звуку. А взагалі потрібен ДК буде набагато простіше.Ну те, що пального не вистачає вже визначили. Трампльор ставив по різному-та сама ситуація. Буду збільшуввти подачу палива. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2017 Збільшив рівень-майже не допомогло. Потім перекрив обратку і ніби вже краще. Поки тік в дворі туди-сюди по десять метрів. На дорогу не поїду сьоні бо вже кухоль пива бахнув. І як просто сидю в машині і газую то більш менш тримає оберти на 5000 * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2017 @Andriy1352, це не навантаження, а звичайна його робота. Продуктивність насоса більша, ніж потреба карба - із запасом зроблено. Значить по нормі він більше тримає тиск, ніж качає.Ну спробую * у меня в обратку сначала 150 был, сейчас 190. Боялся за клапан. В работе ничего не поменялось. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2017 @VETALZZZ,який клапан? Обратний? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2017 То була не хватка пального у суміші, зміна тональності звуку з умовного високого на низький. всякое видел, но что бы определяли состав смеси на слух - такого еще не видел)) всегда думал для этого ШДК нужен а теперь к сути - Андрюха, вот ты потратил все лето на настройку того что по сути уже выбросил, почему ты не направишь эти силы на зарабатывание денег и на покупку уже нового мотора? свапнул бы уже и ковырялся с нормальным мотором, а не тратил силы на этот Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2017 То була не хватка пального у суміші, зміна тональності звуку з умовного високого на низький. всякое видел, но что бы определяли состав смеси на слух - такого еще не видел)) всегда думал для этого ШДК нужен а теперь к сути - Андрюха, вот ты потратил все лето на настройку того что по сути уже выбросил, почему ты не направишь эти силы на зарабатывание денег и на покупку уже нового мотора? свапнул бы уже и ковырялся с нормальным мотором, а не тратил силы на этот На роботі працюю і не прогулюю. Свап на зиму буде. А поки хотів більш-меньш пересуватися. І цікаво такий карб потестити. Може комусь це згодиться. * Он Тімоха на одній горизонталці за 8 сєк сотню розмінював. Значить і з вертикалкою шось можливо. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах