Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2019 Бачив? http://e36club.com.ua/forum/viewtopic.php?f=28&t=51677 офигеть! Вот это то что нужно! Обалденные диски.@Andriy1352, Неее. Просто культовые для некоторых.таки да!Як їх побачив, то тебе першим ділом згадав[emoji4]Треба було ронали в мене забрати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2019 Та хоч шось робити треба. С этим печаль Андрей. Шо то я старею. Уже второй год печку ставлю. И изза отсутствии печки не могу взять жигу на пару дней покататься. С утра еще холодно. Корочь замкнутый круг. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2019 Та хоч шось робити треба. С этим печаль Андрей. Шо то я старею. Уже второй год печку ставлю. И изза отсутствии печки не могу взять жигу на пару дней покататься. С утра еще холодно. Корочь замкнутый круг. то у тебя желания нет, хотел бы сделал. 2 Andriy1352 та denis13 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2019 <p>@denis13, я жигуля мав наувазі)))</p> <p>А що до коні стояло?</p> @denis13, старіє він)) от доживеш до моїх років Маєш вихідні. Та шо там вихідні. Пригнав на базу і крути гайки, там і допомогти є кому. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2019 @Andriy1352, Еще не менял. Так что не знаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2019 @denis13, не викидай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2019 @Andriy1352, Так посмотрим на них. Может они в хламе. От эти туры с их заменой задних аммортов. Так глянуть: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2019 @denis13, ну тиж якось їздиш?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2019 По тємі. Розвал поправив. Довго грався бо задній болт прокручувався. Пару днів вже так катаю. Але ще трохи хочу розвалити. То таке. От чую кошику звірок прийшов жига зараз добре валить, от я його і добив... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2019 @denis13, шото не то відео Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2019 Де це наша пропажа?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2019 Де це наша пропажа?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2019 @Andriy1352, Андрей шо там тем 900кг копейке надо? Поставил ГП 4,4 и давай вдавливаться в кресло и рыгать А 540 е39 обычно все на каленах, бо в м60/м62 800баксов это только клапанные крышки открутить и уже попал Так что прав Веттель. СТО пудов прав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2019 Нема кому какахами сторінки позакидати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2019 @Andriy1352, Поменял я амморты на бмв и поставил пружины б/у. Бляц по ходу у меня по заду не было ходовки Сейчас настолько собрано стало шо я таки Алень что ездил на старых аммортах и лопнувшей пружине. Поставил новые амморты Кони гражданские и б/у пружины одно толстые по витку, а не с переменной толщиной витка. Аморты/пружины оставил у хлопца в гараже. В одном шток уже ржой побило. Да и после новых аммортов, я понял что старые хлам. Старые Бильштайн гражданский был. Купил на них. Сейчас у меня по переду Сакс/зад Кони. Жаль что когда менял перед про Кони не вспомнил. Машина жоппу подняло на 1см. То шо мне надо было. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2019 Ну молодчик! А чо вживані пружини? Взяв би нову каябу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2019 Взяв би нову каябу. Каяба пружины как и амморты идут лесом Б/у. Да х.з. у хлопца заехал тур е46 с Германии целка. Вот с них пружину и купил. 700грн пара. Не торговался. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2019 То на жигу каяба як і шарова лємф)) А брав на Логана задні, то стало всьо пазаводу і не жостко. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2019 @Andriy1352, Для бмв есть выбор и без каябы. Так шо каяба лесом. Задняя пружина с переменной толщиной прутка прикольная. Правда со временем отламывается. А новая блин не гуманная по деньгам НищебродЪ владелец старого бмв О блин. А каяба RJ6201как раз с Пружина с не постоянным диаметром. Ну ни че. Картоху буду возить. Тур епт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2019 Тур вєсчь![emoji106] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 травня 2019 Добре, що пружини від тура і колеса в арки мають куди ховатись. Повний багажнік дсп. Ще стільниця і фурнітура в салоні і гут. Плавний хід 1 spiker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 3 травня 2019 я как то кафель вез... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 травня 2019 я как то кафель вез...Співчуваю) Теж, що тіки не віз. Цемент дуже важкий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 3 травня 2019 я как то кафель вез...Співчуваю) Теж, що тіки не віз. Цемент дуже важкий ага , когда говорят чуток привези... по итогу там почти тонна... точно не помню но было овер дофига. Чуть ли не на кафеле сидели. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 травня 2019 @VETALZZZ, а як з села шось мама просить привезти.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах