Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 червня 2019 Раніше масивні речі паяв за допомогою будівельного фену і паяльника 40 ват, потім обзавівся пропаново кисневою горєлкою. можна прогріти за допомогою балончика для розпалювання багать, продаються на базарі. Кришка наче як є, але мені чомусь пам'ятається, що вона крива, завтра зможи глянути і сфотографувати.Нічого з того не маю. Треба поповнювати запаси інструменту якось. Лиш звичайний паяльник.А ввечері їздили в поля пса вигуляти. Через лісіпідістів не мав змого нормально розігнатись, бо дуже пил здіймався, лиш пару раз до 80 1 spiker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 19 червня 2019 Посади на эпоксидку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 червня 2019 Ну поки зварка є, а там може кришка буде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 19 червня 2019 Ты шо не плавил свинец по детству? А по теме не устану повторять: не тем занимаешься. Теряешь время. Если свап отменился, так и скажи. Устал. Я тебя поддержу в этом. Нах тот жигули. Продавай какому то молодому сракеру. Хай оно голову себе сушит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 червня 2019 Свинець плавив, тіки не кастєти))), а якоря для вітрильників(про хобі дитинства розказував) А так то не втомився і не здався, просто фінансів не вистачає. То будівництво, то бумєр то життєві потреби. Головне, що жигулик на ходу. І я його нікому не віддам. 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 19 червня 2019 @Andriy1352, Денег всегда не хватает Хоть я люблю холодную сварку, но был трабл у нее. На высокую температуру и воздействие нефте продуктов, она размягчалась и теряла свои свойства. Как температура уйдет и уйдет воздействие нефте продуктов, так опять застывала. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 червня 2019 Так я колєктор впускний ліпив з неї. Без проблєм півтора року тримала. Там і бізін і температура. Мо вже властивості втратила?...., хоча не задубіла. З баком поки порядок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 19 червня 2019 В коллекторе есть температура, но нет такого воздействия бензина. Бак без температуры. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 червня 2019 Вчора як приїхали з полів то як відкрив ворота щоб заїхати в двір авто не заводилось. Акум сів чось. Клєми окислені і сам він мокрий. Зараз підзаряджається. Потім перевірю зарядку від гени. Може вже заколєбався 13 років служити.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 19 червня 2019 Подбери или выточи штуцер с резьбой, нарежь резьбу в карбе и просто вкрути. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 червня 2019 Подбери или выточи штуцер с резьбой, нарежь резьбу в карбе и просто вкрути.Ну це ще треба мати метрічєскі мітчики(в мене звичайні). як всьо купляти то немає сенсу. Хіба кришка не знайдеться... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 19 червня 2019 Ну це ще треба мати метрічєскі мітчики(в мене звичайні).А у тебя что, дюймовые? Метрические и есть обычные. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 червня 2019 Ну це ще треба мати метрічєскі мітчики(в мене звичайні).А у тебя что, дюймовые? Метрические и есть обычные.Мо й так. Троха переплутавНу ти мене зрозумів)) В принципі можна буде і токарям дати щоб виточили і нарізали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergg 30 Скарга Опубліковано: 19 червня 2019 В пошуках верхньої кришки для вебера чи озона ваз. Може в когось валяється? Десь валяється в гаражі, можу глянути, але можливо крива. Я б штуцер напаяв звичайним припоєм, і на гарячу попробував би запресувати, он люди так на ютубі посадочне під підшипники в коробці ремонтують, а тут невеличкий штуцер. а дайте будь ласка, посилання на ютуб. Є бажання переглянути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 19 червня 2019 Посилання не знайду, але по пам'яті там мужик ремонтує коробки на Газелі, точно пам'ятаю, що 4 частина фільму, а от назва - чи то ремонт, чи то переборка КПП газелі, щось таке. Складного там нічого не має, він за допомогою травленої соляної кислоти і звичайного припою лудить зовнішню обойму підшипника і потім його запресовує в кришку КПП, припой м'який, все що лишнє зрізається при запресовці і підшипник нормально сидить в свому посадочному місці. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 червня 2019 Зарядив акуму. Завів, немає зарчдки. Це я вчора все на акумі катався. Добре що в полі не став. Лампошка тухне. При ввімкненні запалення на збудження гени поступає 1.5в... Пробував інше релє-той самий результат. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergg 30 Скарга Опубліковано: 19 червня 2019 Посилання не знайду, але по пам'яті там мужик ремонтує коробки на Газелі, точно пам'ятаю, що 4 частина фільму, а от назва - чи то ремонт, чи то переборка КПП газелі, щось таке. Складного там нічого не має, він за допомогою травленої соляної кислоти і звичайного припою лудить зовнішню обойму підшипника і потім його запресовує в кришку КПП, припой м'який, все що лишнє зрізається при запресовці і підшипник нормально сидить в свому посадочному місці. за рахунок кислоти припой липне до підшипника? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 19 червня 2019 Мо й так. Троха переплутав Ну ти мене зрозумів))В принципі можна буде і токарям дати щоб виточили і нарізали. Я когда-то так уже делал. Штуцер подвернулся уже готовый, резьба, насколько помню, была М10Х1. Ходило потом без проблем. Сама трубка там вроде 8 мм, так что в идеале сделать резьбу типа М9Х1, тогда и корпус рассверливать не надо. Только метчик такой надо поискать, это не стандартная резьба, хотя они ещё встречаются из старых запасов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 19 червня 2019 Процес пайки - це процес поверхневого змочування поверхні, а для нормального змочування потрібно щоб поверхня металу була чиста від окислів, от флюс цю операцію і виконує, замість кислоти можна використати каніфоль, таблетку аспірину, готовий флюс марки Ф3, Ф6 і т.д. 1 sergg відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 19 червня 2019 Посилання не знайду, але по пам'яті там мужик ремонтує коробки на Газелі, точно пам'ятаю, що 4 частина фільму, а от назва - чи то ремонт, чи то переборка КПП газелі, щось таке. Складного там нічого не має, він за допомогою травленої соляної кислоти і звичайного припою лудить зовнішню обойму підшипника і потім його запресовує в кришку КПП, припой м'який, все що лишнє зрізається при запресовці і підшипник нормально сидить в свому посадочному місці. Я лично когда то это делал (не сам придумал, меня научили) Подшипник в алюминиевое гнездо. Даже специальную горелку для этого дела изготовил, даже помню шо она лежит на чердаке и даже когда если когда то это кого то заинтересует смогу найти и по тел (не хочется писать много букв( смогу рассказать технологию. Посилання не знайду, але по пам'яті там мужик ремонтує коробки на Газелі, точно пам'ятаю, що 4 частина фільму, а от назва - чи то ремонт, чи то переборка КПП газелі, щось таке. Складного там нічого не має, він за допомогою травленої соляної кислоти і звичайного припою лудить зовнішню обойму підшипника і потім його запресовує в кришку КПП, припой м'який, все що лишнє зрізається при запресовці і підшипник нормально сидить в свому посадочному місці. Я лично когда то это делал (не сам придумал, меня научили) Подшипник в алюминиевое гнездо. Даже специальную горелку для этого дела изготовил, даже помню шо она лежит на чердаке и даже когда если когда то это кого то заинтересует смогу найти и по тел (не хочется писать много букв( смогу рассказать технологию. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 червня 2019 Доброго ранку шановні підписники та гостю клюбу! Розібрався з відсутністю заряду. Зняв "шоколадку" і був вражений станом щіток-зносились якось кривобоко. Щоб вияснити причину зняв гену. Виявилось щітки не навпроти колектора. Отакий от аналог. Навіть розібрав половинки гени бо думав що колись підшипник не до кінця посадив, але там все гут. І вже була мисля ставити гену що лежить для М44:) Обкурив то діло і допиляв як то кажуть напилком-посадив нижче тобто навпроти. Щітки поправив на наждаку легенько. Ще виступають 8мм-вистачить на довго. Спочатку думав на столі зібрати "стенд для перевірки", як колись, але був впевнений в успіху і одразу поставив на авто. І не прогадав[emoji41] https://youtu.be/3UYCGdrjegI Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 23 червня 2019 Потрібно було нульвкою зачистити коллектор, бо на вигляд він ніби трішки загорівший, решта все чудово,ще попрацює. був вчора у гаражі, знайшов 2 верхніх кришки від карбюратора Озон, як я і говорив раніше - трішки деформовані і без шпильок, зате штуцер в обох сидить мертво, чи може проблему штуцера вирішив і вже не актуально. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 23 червня 2019 трішки деформовані .а якось нарівняти їх не вийде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 червня 2019 Потрібно було нульвкою зачистити коллектор, бо на вигляд він ніби трішки загорівший, решта все чудово,ще попрацює. був вчора у гаражі, знайшов 2 верхніх кришки від карбюратора Озон, як я і говорив раніше - трішки деформовані і без шпильок, зате штуцер в обох сидить мертво, чи може проблему штуцера вирішив і вже не актуально. Колектор провтикав чухнути. Ну самоочиститься)Сфоткай ті кришки як не важко. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 23 червня 2019 Каябы пружины фигня. Просаживаются очень быстро. По какой причине с каябами так я не в курсе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах