Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 січня 2017 Надьожно и красиво, в Жигуле? Отсыпте что курите))Нізя тобі такого))) 2 denis13 та Земляк відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 17 січня 2017 Надьожно и красиво, в Жигуле? Отсыпте что курите)) Вы чего самый мой любимый борт не видели? Там надежности пипец до марса и обратно на одном баке. Надьожно и красиво, в Жигуле? Отсыпте что курите))Нізя тобі такого))) Не каждый способен раскурить то что не курится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 17 січня 2017 @denis13, Если можно ссылку) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 17 січня 2017 @optimus prime,http://https://www.drive2.ru/l/2388164 Я шо тот рекламный агЭнт. 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 січня 2017 @denis13,якраз кронштейни в підсилювач порогу впираються. В мене там дно рівне після переварки, піддомкратників нема. Всьо гут буде. Потім сфотаю. Фото видно. @denis13, Если можно ссылку)Та вже два рази її тут давали) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 січня 2017 @denis13,ось фото про те, що казав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 17 січня 2017 Не видно Может с домашнего будет видно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 січня 2017 Не видно Может с домашнего будет видноПерезавантаж. Я кронштейн продольного перевернув. Для тих, хто не в курсі, на БМВ так: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 17 січня 2017 @Andriy1352, Тут не все курят, то шо ты куришь Не видно Но то такЭ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 січня 2017 @Andriy1352, Тут не все курят, то шо ты куришь Не видно Но то такЭ. Тут я художнік і я так бачу) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 січня 2017 @Andriy1352, Тут не все курят, то шо ты куришь Не видно Но то такЭ. Чим ти дивишся? Все видно. І з телефона і з компа. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 17 січня 2017 Andriy1352, А я кажу зробити раму! Зайве можна буде втяти. Бо інакше виникне різно рівнева еклектика. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 17 січня 2017 @Andriy1352, Тут не все курят, то шо ты куришь Не видно Но то такЭ. Чим ти дивишся? Все видно. І з телефона і з компа. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 січня 2017 Andriy1352, А я кажу зробити раму! Зайве можна буде втяти. Бо інакше виникне різно рівнева еклектика.Міряю діагоналі і відстані від чого тіки можна. Машину навіть по рівню виставив. А рама з лонжеронів інтегрованих хіба не то альо? @Andriy1352, Тут не все курят, то шо ты куришь Не видно Но то такЭ. Чим ти дивишся? Все видно. І з телефона і з компа. Чуваків бородатих бачу) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 17 січня 2017 Андрюха,не видно фото( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 17 січня 2017 Дядька, я не против что бы вы велив бортовику еще и смету работ,шр почем,цена вопроса, а вдруг дело то дармовое,и ломанется народ подвески устанавливать) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 січня 2017 @optimus prime,якщо робити самому, то не набагато дорожче класичного моста. Якщо комусь за роботу платити то нелешево вийде, хоча перекриється надійністю в майбутньому. Як закінчу-підведу якийсь підсумок. Андрюха,не видно фото(та шож такоє?? Хто ще не бачить? Я з трьох браузерів бачу. Andriy1352, А я кажу зробити раму! Зайве можна буде втяти. Бо інакше виникне різно рівнева еклектика.Я думав то очєпятка... аж ні, то таке слово є)))Вперше прочитав таке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 17 січня 2017 всё видно, парят моск они) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 17 січня 2017 Мне с моба не видно.Пк не работает(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 січня 2017 Мне с моба не видно.Пк не работает((Може нет слабий? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 17 січня 2017 Так везде видно по форуму. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 17 січня 2017 Andriy1352 Зарес вгадаю В Т Я Т И!? ))) Згадав що хотів написати, бо як я кажу, ближче до тепла сам буду ставити такій самий міст до своєї машини. СТАПЕЛЬ тоді кузов можна менше травмувати, як що міст жорстко буде стояти по місцю відносно кузова. Тобто маємо вже два способи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 січня 2017 Не втяти(я ж наші слова розумію) )-еклектика. Травмувати, маєш наувазі можлива деформація при відрізанні чогось? То тут таких ризиків нема. Так везде видно по форуму.Значить в тебе з Денисом нема доступу))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 17 січня 2017 Andriy1352 Травмувати, маєш наувазі можлива деформація при відрізанні чогось? То тут таких ризиків нема. Справа в тому що мені не раз потрібно було зайти в середину авта і кожного разу кудись тікали сантиметри, тож я вирішив на далі не збирати подібні речі, без того щоби не закріпляти кожну деталь жорстко, по відношенню одно до одного. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 січня 2017 Ну тут інша ситуація. Яж не бризковики замінюю. Кріплення по попередньо висверлених отворах. Потім скрутка і обварка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах