Бакс 256 Скарга Опубліковано: 25 січня 2013 fiales, у феродо вроде 6 разновидностей колодок и коробки раных цветов, но еслибрать феродо то или красные или никакие, хотя и красные не ахти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jet 20 Скарга Опубліковано: 28 січня 2013 забыл сказать - диск посажен неправильно (совмещены отверстия диска и ступицы) и снять при помощи направляющих нельзя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 28 січня 2013 Jet, Так сними вместе со ступицей и под пресс. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Горный Мастер 37 Скарга Опубліковано: 28 січня 2013 ВД и молоток не помогают Попробуй уксусной эсенцией (токо аккуратно!), разъедает почище вэдэшки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 29 січня 2013 Думаю брати диски "Феродо" і колодки "Finwhale", варто чи ні? чи колодки Феродо шукати краще? Також хто що може сказати про таких виробників як "ХОЛА" та "ДОРОЖНЯ КАРТА"? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
саха 2 Скарга Опубліковано: 29 січня 2013 Привіт всім. Також став вибір передніх торм дисків і колодок - питання одне чи варта брати торм диски брембо з торм колодки трв - чи може шукати дешевших виробників - підкажіть оптимальну конфігурацію диски - колодки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Горный Мастер 37 Скарга Опубліковано: 29 січня 2013 Думаю брати диски "Феродо" і колодки "Finwhale", варто чи ні? чи колодки Феродо шукати краще? Краще шукай. питання одне чи варта брати торм диски брембо з торм колодки трв Варто, бо й так багато шлаку в дешевому сегменті. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 29 січня 2013 Вже взяв Феродо диски i зеленi колодки. На днях буду ставити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 30 січня 2013 Поставив щойно диски Феродо та зеленi колодки. В магазинi де я брав диски з колодками червоних не було, а на ринку бариги хочуть 120 грн за комплект червоних i 100 за зеленi8 ) В мегазинi ж взяв за 60, тому плюнув i поставив їх. Але така фiгня - тре метал об метал на одному колесi, скорiш за все то та жестянка яка прикриває диск з середини. Диски сiдали туго, дотягували їх болтами... Сказали менi що якщо не перестане терти то приїхати... Ну подивимось... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
саха 2 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2013 Привіт всім. Я також став щасливим власником тормозних дисків брембо + тормозні колодки трв , за тормозні колодки -100грн заплатив ,кому цікаво можу сфоткати колодки і диски ,на наступних вихідних буду ставити на авто Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Горный Мастер 37 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2013 став щасливим власником тормозних дисків брембо How many? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2013 зеленые феродо - параша полная, и трв однозначно лучше чем феродо, пох какой серии Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2013 How many? в комлекте идет 2, а если ты имел ввиду "сколько стоят", то это "how much?" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
саха 2 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2013 300 грн два диски Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IL28 2 Скарга Опубліковано: 14 березня 2013 Посилання Кто что думает?? Кстати цены на этом сайте просто шикарные! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aranja 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2013 кто пробывал колодки brembo с их дисками? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 22 березня 2013 Aranja, а что там пробовать, норм тема, хотя я бы колодки предпочел ТРВ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kriyk 15 Скарга Опубліковано: 26 березня 2013 Брембо супер. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Т-34 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2013 Поделитесь мнением о тормозных дисках Metelli - стоит брать или нет Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 27 березня 2013 Т-34, метелли хорошая контора, но судя по цене - вряд ли ты там увидишь оригинал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Т-34 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2013 Дмитрий, а сколько тогда стоит оригинал и где можно купить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2013 Т-34, смотри личку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_D 3 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2013 Посилання Кто что думает?? Кстати цены на этом сайте просто шикарные! Я брал зимой эти, тогда стояли 215грн., но поставил только два дня назад, как только тепло пришло))) Вроде нормальные, но за два дня ничего сказать ещё нельзя, но вроде все хвалят FERODO. А сайт действительно хорош, заказывал запчасти пару раз, жаль они стёклами не занимаются((( И кузовщиной тоже( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
foxxx 0 Скарга Опубліковано: 14 травня 2013 почти месяц от последнего сообщения) как ФЕРОДО? полет нормальный? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_D 3 Скарга Опубліковано: 16 травня 2013 Да нормально всё - тормозит, не бъет, не ведёт в сторону Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах