feb73 4 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 80лвл Это че за зверь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 Это че за зверь? Я что то тож них... нифига не понял. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 feb73, nasa, вот вы сяло!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 Есть подозрение что ноги растут от "WoW"? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 nasa, да скажет кто-нибудь по-русски наконец. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 (змінено) 80-го уровня мужики не празднуют 8-е марта..... Я уже 81-го уровня - у меня каждый день, если я захочу, 23 февраля З.Ы. - А вот, походу, видео с мужиком достигшим 82-го уровня <iframe width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/PrC3OK-Cuac" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Змінено 14 травня 2011 користувачем Nimax Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 10 березня 2011 только у меня видео не воспроизводится? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 10 березня 2011 только у меня видео не воспроизводится? Там сверху ссылка, скачай и посмотри... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 10 березня 2011 MuMik, а уровни как определяются? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 10 березня 2011 АрхиМужык назначает..... Ну вот ты например празднуешь 8-е марта??? Если нет то уже 80-го уровня если да - надо рассматривать как конкретно, при каких обстоятельствах, с кем ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 11 березня 2011 Я буду!!! А водку можно с собой взять??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 11 березня 2011 Что за праздник ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 11 березня 2011 Без праздника - просто принесу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 11 березня 2011 только ЗА !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 11 березня 2011 А ты пить будешь??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 11 березня 2011 а почему бы и нет ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Anatoliy_Nik 3 Скарга Опубліковано: 11 березня 2011 Я буду!!! А водку можно с собой взять??? Без праздника - просто принесу Миша, красавец!:bi::bi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 12 березня 2011 она завелась Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 12 березня 2011 походу не принесу с собой... приеду на машине - будем мне фары менять и ссыкунцы на веерные Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 12 березня 2011 Я буду - нужна будет помощь знатоков и пара умелых рук . думаю Жекины подойдут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 12 березня 2011 MuMik, не, я по мопедам)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 12 березня 2011 хде брал , почем ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 12 березня 2011 5 грн на комсомольской у небезызвестных ребят Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Anatoliy_Nik 3 Скарга Опубліковано: 12 березня 2011 Меня точно не будет. Заболел ветрянкой сижу дома на карантине, весь в зелёнке. Но всем собравшимся привет пламенный! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 12 березня 2011 Ууууууууууу Толян, какая утебя сурьезная болезнь Выздоравливай. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах