Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2015 я в их форуме вообще не шарю Дык Веталь шарит и шарится там постоянно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2015 Creativ4eg, Я вот не много почитал,вроде без колхоза не станет.А там не знаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2015 Creativ4eg, якщо є зайвий ВУТ з 2110 або можна взяти задешево то ставиться на ура з допомогою якоїсь матері і проставки... якщо нє, то бери 08-й, без гімору поставиш, різниця в роботі невелика есть ВУТ 2110. если его можно запилить, то смысл брать новый (б/у не знаю как и что). а вот с проставкой это печаль( не хотелось бы там лишнего гемороя( Creativ4eg, Я вот не много почитал,вроде без колхоза не станет.А там не знаю. печально( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2015 печально(Та может и не так уж и печально,может есть какой способ.Надо почитать ещё. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2015 Мало того що внеї відсуутній кардан, весь передок в поперек так в неї щей вакума немає.... Жах!!)))) Коли вже на Київ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2015 Мало того що внеї відсуутній кардан, весь передок в поперек так в неї щей вакума немає.... Жах!!)))) есть у нее ВУТ, но он не работает Коли вже на Київ? в понедельник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2015 Мало того що внеї відсуутній кардан и шо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2015 в понедельник Creativ4eg, Я тебе открою тайну,сегодня понедельник! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2015 Creativ4eg, Я тебе открою тайну,сегодня понедельник! некст фридей, йоу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2015 Ти що балбес?? В понеділок даже кораблі з гавані не виходять!! Потрібно у вівторок, щоб було в толок!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2015 Creativ4eg, Я тебе открою тайну,сегодня понедельник! а в наступний понеділок некст фридей, йоу. ваще это по нашему пятница нужно говорить "некст мандей":multi: Ти що балбес?? В понеділок даже кораблі з гавані не виходять!!Потрібно у вівторок, щоб було в толок!!! выходные так совпадают что придется в понедельник, следующий))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2015 нужно говорить "некст мандей"Вот вот! а в наступний понеділокТа я понял,то я шучу.А то Веталь сурьёзный какой то. некст фридей, Это вообще,в следующий свободный день. Creativ4eg, На 08 форуме пишут,нарасти шток,и ставь.Правда пока не уточнили каким образом нарастить,сварка наверно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2015 Creativ4eg, На 08 форуме пишут,нарасти шток,и ставь.Правда пока не уточнили каким образом нарастить,сварка наверно. можно использовать вот такую штуку как пример типа распилить сам шток, потом удлинитель и законтрить двумя гайками. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2015 (змінено) Creativ4eg, Можно,и так,я ещё почитаю,что мне там напишут,сообщю. Змінено 27 квітня 2015 користувачем alexart 1 Creativ4eg відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2015 alexart, ок, спасибо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2015 Creativ4eg, Пока,что так. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2015 alexart, ну значит будем думать насчет резьбовой втулки. тем более времени будет вагон Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2015 ну значит будем думать насчет резьбовой втулкиДёшево,и сердито!Мож ещё чего скажут,то скину.Хотя втулка нормально будет,имхо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2015 втулка нормально будет,имхо. как то не надежно как по мне( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2015 как то не надежно как по мне(По принципу наконечников рулевых можно сделать.А так,сварка рулит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2015 я у себя наваривал кто то втулки ставит, кто то их 2х сваривает одну лиж бы ходило 1 alexart відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2015 alexart, короче говоря есть идея смотрим на ВУТы 2108 2110 видим разницу, длина штоков очень разная. возможно шток 08 мы сможем просто поставить на 2110 ВУТ и на этом будет крышка. что то мне подсказывает что разница там не большая Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2015 я у себя наваривалкто то втулки ставит, кто то их 2х сваривает одну лиж бы ходило Creativ4eg, Вот и у нас отписали,навари,и не парься! видим разницу, длина штоков очень разная.возможно шток 08 мы сможем просто поставить на 2110 ВУТ и на этом будет крышка. что то мне подсказывает что разница там не большая Creativ4eg, Сейчас я на 08 форуме напишу,можно ли его заменить.Хотя,если можно,то зачем наваривать,или втулки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2015 .Хотя,если можно,то зачем наваривать,или втулки? так я же не знаю наверняка можно или нет. если можно заменить его, то так и сделаю, если нет, то буду варить/вкручивать в резьбовую втулку или как она там Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2015 так я же не знаю наверняка можно или нет. если можно заменить его, то так и сделаю, Creativ4eg, Пока не пишутОх и заморочено у них всё,насколько у нас проще,и удобней сайт. Но,то дело привычки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах