Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

в мене сидіння якісь від тойоти,попав на халяву за 500 гривень дві взяв,у знайомого брата,а на базарі потрьопані 40 баків просять без знижки

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

чого ж не айс,дуже навіть айс))),кріплення робляться дуже легко,треба обрізати вуха ,і планки стають такі самі як у жигі,а якшо по ширині не підійдуть то полуавтомат в руках свій є)))

Зображення

Змінено користувачем sergio

Поділитися повідомленням

так як я маю мінімум інстументу, то мені простіше 07 сидіння вкинути, щоб не заморочуватись з кріпленнями))) як би вмів користуватись полуавтоматом (і ще й мав би його), то це взагалі було б круто!!)))) а так, роблю поки все те, що можна відкрутити і прикнутити назад))

Facktor, будеш тут, обов'язково подивись!!))) Посилання

сидів, рився в гуглі в пошуках якоїсь прикольної наклейки на авто, бачу в Донецьку зробили все те, про що ми говорили.... можна було б попросити в них це все в корелівському форматі, виправити "Донецьк" на "Луцьк" і наші наклеєчки будуть))))

Поділитися повідомленням

Хлопці, хто буде їздити зимою і тормозити мирно на світлофорах, дивіться в зеркала.... мене сьогодні догнала ззаді баба на мерсі кубіку, погнула задню панель, бампера, ліве крило бампером погнуло трошки.... панель скоріше всього буду переварювати, крило думаю відрехтується.... так обідно, поїхав називається спокійно в коледж((((

Поділитися повідомленням

вона хоть бабло дала,чи ви мєнтів викликали?якшо хочеш можу допомогти з переваркою)))лонжерони хоть не погнуло?

Поділитися повідомленням

розібрались без мєнтів, дала бабло на місці, оставила номер.... з переваркою ше не знаю.... думаю можна буде відрихтувати.... зечекаю тата, далі будем дивитись, як буде краще!!! Правда прийдеться купити нового бампера з усіма кріпленнями та кликами..... нічого страшного особо нема.... поки мав час в коледжі, пофоткав, фотки виложу трошки пізніше, так як фоткав на цифровичок одногрупниці.... ситуація звичайно не з приємних....

sergio, дякую, буду мати на увазі, в разі чого.....

Поділитися повідомленням

Дуже дякую за підтримку!!!)))) в разі чого обов'язково буду свистіти!!!))) та і сам не проти допогти!!! якщо потрібно щось, звертайся, чим зможу тим допоможу...)))

Поділитися повідомленням

Обіяці фото...

Підкажіть, хто що може сказати по ситуації....

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

от таке гарне диво догнало мене на світфорі))) добре, що хоть швидкості були малесенькі....

Поділитися повідомленням

ну панель можна рихтанути,крило тоже і затянути волосянкою,крило для прочності можна з середини 3-ма точками прихватити,бампер можна ще поносити,але краще поміняти(на варшавці він десь 150 грн)...,а кріплення бампера зігнулись чи ввійшли всередину лонжерона?

Поділитися повідомленням

ндаа. непруха. тому я зимою і не їжджу. Вроді як нічого страшного. відремонтується.

Якщо вже надумаєш переварювати корму, то шукай панель від 2101.

Ну і сам знаєш - поможу чим зможу.

Поділитися повідомленням

Я б задоволенням переварив корму на 01 (тим більше, що вони знову є у вільному продажу), але буду ще пробувати рихтувати.... в мене сусід займається рихтовкою, піду до нього, запитаю що до чого, як все може обійтись, чи риштувати чи переварити кусок....

Кріплення бампера погнулось + не знаю, чи пішло що в середину, чи ні.... залізо відновиться, добре, що ніяких травм нема... трошки шия болить правда))

пізніше зустрічався з "мадамою" яка мене вдарила, в етозі 2 відбитка моїх кликів на бампері + тротитуманка мерсовска + подертий бампер = в етозі вони попали на немалу суму... також каза, якщо витрати на відновлення будуть перевищувати, то зідзвонитись, будем шось рішати через оформлення ДПТ (хоч я цьому взагалі не вірю, як зараз можна буде оформити ДТП через певний період часу)

Поділитися повідомленням

просто їй без оформлення дтп не дадуть страховки це поперше, а подруге в неї можуть забрати права,а потретє це може бути підстава,можеш попасти на ремонт ще і її кубіка рубіка,посовєтую тобі найти якогось типа "свідка" по цьому ділу,і розказати як все було)))

Поділитися повідомленням

та за свідка можна і когось з вас взяти, так як і друзів.... ну, ясно що ніхто нікого знати під судом не буде....

Поділитися повідомленням

Обіяці фото...

Підкажіть, хто що може сказати по ситуації....

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

от таке гарне диво догнало мене на світфорі))) добре, що хоть швидкості були малесенькі....

То бігом поміняйся з ним

Поділитися повідомленням

То бігом поміняйся з ним

ага ключі на капот і ану віддавай свого запорожця квадратного

Саня я оце в суботу бачив того кубіка вроді вже все ціле,(на ньому мадам така темна із волністими волосами їздить?)

Поділитися повідомленням

да да!!! вона сама.... ну то ясно, шо з кубіком все гуд, бо в той же день в неї забрали кубіка, щоб зробити..... та, хай їздяє, і дивиться куда їде.... я був противником жінок за кермом, зараз став ще більшим....

а я б мож і помінявся, якби ще хтось заправляв і обслуговував)))) та і якось думаю не дуже дивився б кубік з клубною наклейкою))

Змінено користувачем Ghost_Rider

Поділитися повідомленням

да да!!! вона сама.... ну то ясно, шо з кубіком все гуд, бо в той же день в неї забрали кубіка, щоб зробити..... та, хай їздяє, і дивиться куда їде.... я був противником жінок за кермом, зараз став ще більшим....

а я б мож і помінявся, якби ще хтось заправляв і обслуговував)))) та і якось думаю не дуже дивився б кубік з клубною наклейкою))

Було б цікаво

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз