Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Ну про зустріч то я точно не скажу в таку слякоть їхати

краще коли весна сухенько гарненько шашличок

Щоб з дитиною на природу і оцей автодром подивиться а то тільки на картінгу бачив одним оком за км

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

=) я бачив раз по теліку шо є день копейки

шо їй шось 40 років виповнилось то по 24каналу показували і лімузіни і всяку хренотовину прикольну таку

кароче в мене буде мегакапейка )))

Поділитися повідомленням

Ghost_Rider,Вісімка? може то дев'ятка червона була з китовим хвостом?

Поділитися повідомленням

HOSPODARUK на зустріч не обов"язково машиною. Приходь пішоходом. Якщо буде мороз, то я теж без машини буду.

Ghost_Rider в четвер або пятницю. З наклейками встигнеш?

Поділитися повідомленням

на зустріч, також не обіцяю, що буду машиною.... скоріше всього, що пішкарусом....

Vovan, можливо і 09, точно вже не пам'ятаю, та і не намагався запам'ятати....

Facktor, з найклейками до кінця тижня також справлюсь... завтра поїду в факторію, якщо вони працюють і виконають мені завтра порізку оракалу, то відразу і заберу як тільки зможу....

HOSPODARUK, Ще зробим.... потрібно просто буде взяти нормальний фотік, вибрати нормальну погоду, пофоткатись і виложити десь....

доречі, Львів створив свою папку, можна було б і нам свою створити, а можна було б і взагалі організувати свій сайт ВАЗів окремо, от там взгаламі можна було б створювати що завгодно, так як буде починатись все з нуля практично!)))

Поділитися повідомленням

Не треба спішити. Коли клуб сформується остаточно, тоді можна буде говорити і про сайт і про портфоліо. Більша частина активних учасників на форумі взагалі не сидить.

Головне приїжджайте на зустрічі і приймайте активну участь в житті клубу

Поділитися повідомленням

Facktor, Спішити я і не збирався... думав до нового року ще поріжу, не встиг, от вже все обговорено, більш менш підігнано, поріжу, поклеїм, будем трошки вирізнятись від толпи))))

Поділитися повідомленням

Сьогодні вирізав наклейки, взяв кусок монтажки.... от тільки не знаю, як монтажкою ділитись.... напевно докупляти прийдеться....

Поділитися повідомленням

=) хто буде на машині і якщо будуть погодні умови дозволяти, то відразу і поклеємо!)))) тільки взяти очищувач для скла і декілька ганчірок!!)))

Поділитися повідомленням

Народ, якщо хтось буде ще щось друкувати в "факторії" то беріть окрему флешку.... ато я здуру закинув на свою з усіма своїми файлами.... так вони мені половину музики вбили вірусньою....((((

Поділитися повідомленням

Народ, якщо хтось буде ще щось друкувати в "факторії" то беріть окрему флешку.... ато я здуру закинув на свою з усіма своїми файлами.... так вони мені половину музики вбили вірусньою....((((

Ти компутерщик музика не може вбитись вірусом - вірус програма яка до цеплюється до файлу але стантартно до програм які запускаються або авторани або червяки і тд просто якись дятел витер тобі і все а спригнув о пля вірус ))) Кароче ідея сайту хароша але 5 чоловік не зробить сайт легше в асьці спілкуватись але якшо хтось ізвас вебер або програмер то можна запуститись я дам хостінг і можу дати імя з доменом по ходу то уже треба дивитсь суть форума я шукав оновлення до 2101 і побачив шо таких пальнутих як я багато )))) і дуже сильно обрадувався - тепер голова пухне від інформації шо тут є а це саме головне шо люди шукають ІНФА Вот вам і мисля на досуг ))

Поділитися повідомленням

Там цікава система, яка з усіх папок поробола .ехе-шнікі.... нод32 не бачив цього, др. вебом тільки повбивах їх, разом з усім вмістом...

Поділитися повідомленням

Нарешті форум почав нормально працювати!!))))))

Макс, що там з зустріччю??? розкажи які плани маєш???

Поділитися повідомленням

Оскільки завтра свято, то пропоную перенести на суботу ближче до вечора.

Скажімо на 16,00 біля ВНУ

пишіть хто точно буде

Поділитися повідомленням

Зустріч відбулася. Хто прийшов, той молодець

Забув сказати. обговорили пропозицію Вована і вирішили їхати в Почаїв. Звідси питання:

1. Хто буде їхати?

2. Хто буде їхати своєю машиною?

3. Коли їдемо?

І на рахунок наклейок. Хто хоче клубну наклейку, збирайтеся на один день хоча б 2-3 машини і тоді поклеїмо у Віті в гаражі.

Поділитися повідомленням

Я хотів набагато раніше. Можливо в лютому.

також обговорювали можливості поїздок в Броди (привіт Толіку :)) і в Рівне весною.

Поділитися повідомленням

зато вже 2 машинки клубних з наклейками катається по Луцьку)))

доречі, поїздка в почаїв я думаю була б кращою, коли все зелене.... їдеш і око милується))

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз