magentis 2 Скарга Опубліковано: 10 червня 2013 А лучани де?! Соромно повинно бути, Рівне відкликнулось, а Луцьк? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 20 червня 2013 Так, щось не дуже народ активно зустрів пропозицію... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vic 6 Скарга Опубліковано: 29 червня 2013 Всем привет Киев.Увидев одно сообщение что в Луцке нет Вазов,так вот одна точно ехает по городу.у меня на Вышкове село,на сегодняшний день там моя семья отдыхает.Луцк город бомба,приезжаю не могу нарадоваться ПРОБОК НЕТ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
guitarman 15 Скарга Опубліковано: 1 липня 2013 Vovan, SLIP, здорова старики, а я вернулся, если не забыли ещё Луцькі пацани нас дофіга...гуртуймося!!!!! є пропозиція організувати зустріч Луцька на мегашашликах да і ще питання, хто з вас має білу копійку (соррі якщо 11 або 13 не роздивлявся) з наклейкою клубу на задньому склі як у мене и ошивається на Щусєва???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 1 липня 2013 Всім привіт! Нарещі я пароль свій згадав на сайт УРАААА Рома передзвони мені зараз!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 2 липня 2013 guitarman, Ти собі новий профіль створив? Я памятаю шаху, коли вона ще була місцями погрунтована. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
guitarman 15 Скарга Опубліковано: 2 липня 2013 SLIP, вона і зараз погрунтована.....був від неї відлучений аж на 3 роки!(( а тепер ще й примяте крило і капот(( знов фарбування відкладається....... SLIP, правда після того як ти її бачив вона була поварена вже в мене...готівався в похід за фарбою.....ф от.....знов грунт,наждачка....шпаклівка....навряд цього року пофарбуюхоча б знову підготувати...... кому цікаво є бортовий журнал машини на сторінці АВТО ОДНОКЛУБНИКОВ.....ВАЗ-2106 "guitarman" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
guitarman 15 Скарга Опубліковано: 7 липня 2013 я так розумію, клубний пікнік у луцьку нікого не цікавить? шкода, доведеться мабуть до ровенчан примкнути, там хлопці жвавіші...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 10 липня 2013 я так розумію, клубний пікнік у луцьку нікого не цікавить? шкода, доведеться мабуть до ровенчан примкнути, там хлопці жвавіші...... Та ні - в нас теж все глухо... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
guitarman 15 Скарга Опубліковано: 13 липня 2013 блін......шкода Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aahh 1 Скарга Опубліковано: 16 липня 2013 можна було б на шашличок махнути..давайте приєднуйтесь іі вирішим... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
guitarman 15 Скарга Опубліковано: 17 липня 2013 aahh, ну я уже приєднаний, а от щось більше нікого крім нас не видать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
guitarman 15 Скарга Опубліковано: 23 липня 2013 (змінено) Блін.....Луцькі, ви вибачте звичайно, але ви ТОРМОЗА, до того ж дискові!!!!!!!!Інші їздять на пробіги, спільні клубні екскурсіїї з сімями, на озера, на шашлики......а Луцьк сидить як у негра в Ж......все це так сумно aahh, тебе вищесказане не стосується, друже)) Змінено 26 липня 2013 користувачем guitarman Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 24 липня 2013 Народ, кому цікаво, ласкаво просимо на зустрічі Smotra.ru_Lutsk кожної суботи о 20:00 біля ВНУ з сторони маг. "Сонечко"! Там навіть приїзджають залишки ВАЗ клубу луцького, який певний період досить такий впевнено розвивався)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
guitarman 15 Скарга Опубліковано: 24 липня 2013 что за Луцкий ВАЗ клуб? и почему мы должны ездить на чьи то слёты...вместо того чтобы собраться самим? мы клуб или не клуб а? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 25 липня 2013 Vovan, SLIP, здорова старики, а я вернулся, если не забыли ещё Луцькі пацани нас дофіга...гуртуймося!!!!! є пропозиція організувати зустріч Луцька на мегашашликах да і ще питання, хто з вас має білу копійку (соррі якщо 11 або 13 не роздивлявся) з наклейкою клубу на задньому склі як у мене и ошивається на Щусєва???? Роми машина. Вона вже продана разом з наклейкою Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
guitarman 15 Скарга Опубліковано: 26 липня 2013 Facktor, ясно, справді давно її не бачив. ну а в тебе яка? що за знак питання замість моделі авто? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
guitarman 15 Скарга Опубліковано: 26 липня 2013 так кароче!!! Починаємо складати списки хто їде, орієнтовно неділя 4 серпня (за доброї погоди) місце обговорюється, щось типа Гаразджі.....щоб і ліс, і вода, прикольні краєвиди.....можна в Траканівський форт колоною зганяти корое ведемо записи в форматі: 1) Ім`я, мобільний 2)........... і тд. Час пішов. так кароче!!! Починаємо складати списки хто їде, орієнтовно неділя 4 серпня (за доброї погоди) місце обговорюється, щось типа Гаразджі.....щоб і ліс, і вода, прикольні краєвиди.....можна в Траканівський форт колоною зганяти корое ведемо записи в форматі: 1) Ім`я, мобільний 2)........... і тд. Час пішов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergio 1 Скарга Опубліковано: 30 липня 2013 что за Луцкий ВАЗ клуб? и почему мы должны ездить на чьи то слёты...вместо того чтобы собраться самим? мы клуб или не клуб а? ну з такими настроями ти багато людей наскликаєш,нада ж якось попрощє Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Avaz 1 Скарга Опубліковано: 31 липня 2013 Вчора всі вийшли сухими з води ніхто не плавав поплавком чи заліг на дно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergio 1 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2013 в мене на грибоєдова все люкс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
guitarman 15 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2013 ну з такими настроями ти багато людей наскликаєш,нада ж якось попрощє Ну, по ходу, що з такими, що не з такими, а зібралось всього ніфіга......кароче...тема знята з порядку денного. Я звісно розумію, що в усіх свої справи, сімї........але проблема в іншому.....тут, схоже, нема переконаних членів клубу, просто так посидіти інколи на форумі і не далі. От в рівному, Львові інша справа.....в Криму також хлопці збираються, спілкуються....а у нас застій. Прикро! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2013 ... От в рівному, Львові інша справа...( не така вже й райдужна ситуація в рівному як здається. останній раз збирались аж минулого літа і то було цілих 2 чоловіки... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2013 шукаю салон під перетяжку. задню сідушку маю. треба передні сідушки і карти. ніхто такого добра не має? vaz2101.org/showthread.php?t=57858 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2013 Привіт всім! Хто підкаже автошроти Ваз в Луцьку? треба таку деталь, тяга що йде з від регулятора тиску гальмівної рідини до заднього моста Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах