koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2011 ...наклейку могу предоставить практически в любое удобное время-они у меня!..большая или маленькая???...я точно тебе не скажу -давно дело было-но по моему направляющих и бархаток мне хватало......но -это ВАЗ-нет двух одинаковых автомобилей-у каждого свои "приколы"!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2011 Игорян, трохи не то. в мене безконтактний. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2011 ...и еще одна темка-а что если нам попробовать рвануть в Львов на 1-е Мая???....и потусим,и с тамашними ребятами+ драг посмотрим(насколько я понимаю кто-то с наших будет участвовать полюбом)...заодно можем попробовать Луцких расшевелить ....правда екскурсии как таковой не получится-но....свои мысли выкладываем чем-пораньше,что б было время на сбор и организацыю!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2011 (змінено) Цього року у мене на Львів не виходить. Берестечко, Луцк,Тараканов ...можна. А може Остріг? В музеї там кажуть нові експозиції. А на день народження "копійки" щось будем творить? Змінено 3 квітня 2011 користувачем K-452 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2011 на 1 травня припадає проводна неділя!!! ви православні чи штунди якісь зомбовані? я сам не сказав би шо сильно віруючий, але наших традицій я стараюсь дотримуватись. п.с. уточню свій запит. мне треба не восмьорочний трамблер а жиговський тільки безконтактний. НЕРОБОЧИЙ. по наших ринках облазив - всі беушки прості. може хто знає де достать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2011 (змінено) от себя скажу: - в Тараканов не хочу - надоело уже тож 3 или 4 раза туда ездили за последние несколько лет... - в Кременец можно (но я недавно был) - смотреть особо не на что - походить в центре, залезть на гору Бона. Есть там правда ещё развлечение - санная трасса - 10 грн за один спуск - когда нету снега ставять сани с полозьев на катки. Я правда по льду катался в обычном режиме - прикольно. - в Луцке (опять же я не так давно был) нормально можно походить по замку и по иезуитским подземельям костела. Можно съездить в Адреналин-сити на крытые картинги - устроить заезд кругов на 10... По баблу наверное выйдет самая дорогая поездка, но будет насыщенной. - в Острог тоже можно - вариант Кременца. Лично я там по музеям не ходил, но если Славик рекомендует... - В Берестечко опять же не против - так как был очень давно. А и само собой на провидну недилю не поеду. И 7-го(-8-го) числа тоже у меня не выходит... Змінено 4 квітня 2011 користувачем SLIP Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2011 В Берестечку десь в травні - червні проводяться фестиваль "Козацькі забави". Не знаю, як зараз, але раніше цікаво було.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2011 ...итак..тогда предлагаю прогуглить насчёт "Козацьких забав " в Берестечку,и можно будёт рвануть ....и потусим,и так сказать морально "обаготимся"...)))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2011 ...итак..тогда предлагаю прогуглить насчёт "Козацьких забав " в Берестечку,и можно будёт рвануть ....и потусим,и так сказать морально "обаготимся"...)))))))) Можна. Але я так зрозумів, що цей фестиваль проходить не один день. Треба взнати якого дня буде найцікавіше. Та щоб не приперлось якесь бидлувате цабе з верховної ради. Як наприклад Литвин, або сам проффффесор. Тоді буде не до забав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2011 Кстати на счет картов в Луцке +1 я дааавно на них сидел... Если кто будет еще гоняться то я очень даже за Острог был не так давно но просто гуляя по нему Можно еще рвануть в Корец - Велыки Межырычы - Невирикив ну это если дикий туризм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2011 ..ну вот в последних упоминаниях-там нет ничего интересного такого что б аж-аж...это разве что так-прогулятся.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2011 Можно было б с новочкой в Хотин или Камянец-Подо... ...... Но сейчас в палатке холодно потому это более "тратный" вариант... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2011 ну это то да-холодно еще на "ночлеги"... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2011 а я в тараканові ще ніразу не був. стидоба в луцькому замку на мою думку не дуже цікаво. у всякому разі ще раз бажання не маю. в остріг було б цікаво, тільки треба попробивати основні точки і скласти програму. саме круто було б по львову потусуватись, але то трохи далека дорога і для багатьох буде накладно (а я на ці вихідні їду у львів, ну дуже прикольно в криївці) з ночівлею дійсно ще зарано. сеструхи мої по всяких таких місцях розїжають часто. попитаю може шо прикольне підскажуть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2011 в Луцке есть пещеры и картинг (в пещерах не был три раза ездил тра раза не попадал блин) Вообщем надо бы на выходных собраться и решить в живую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2011 пропоную до розгляду маршрут на остріг з наступними пунктами огляду: 1. джерело св. миколая с. гільча 2. острозька академія 3. Луцька вежа - Острозький Музей книги та друкарства, Татарська надбрамна башта, Костел Успiння Дiви Марiї. 4. Замок князiв Острозьких, "Вежа мурована", Нова (Кругла) башта, Богоявленська церква, Надбрамна дзвiниця 5. нетішинске море - панорама на атомку з берега водосховища 6. троїцький монастир-фортеця с. межиріч 7. руїни замку с. новомалин протяжність маршруту від дому до дому не більше 150 км. подивитись буде на що. за день можна рипнуть і ше й встигнути закусить шашликом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2011 Маршрут неплохой. Но мы наверное уставшие будем - может лучше на шашлык в какое-то заведение? или всё-таки самим делать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2011 Маршрут хорош, но устанем.. точней водители устанут... Можно что то упростить и тогда есть вполне время успеть на шашлык-машлык... Джерело и Акакдемия имхо ничего интересного нету действительно нету... но это мое мнение Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2011 згідний, можна трохи упростити 1. остріг 2. водосховище (гарно дуже, варто подивитись) 3. монастир-фортеця шашлик можемо поїсти на зворотньому шляху в хвилинці під верховом, заклад дуже хороший, правда не дуже дешевий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2011 ...со стороны мнения водителя-лутше это всё обездить...посмотреть...а потом,поставив машыны,собратся всем в каком-то заведении и покушать как шашлычка,так и чего-то покрепче!!!!!....и при этом всем кто хочет!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2011 якшо ми після всього розїдемось по домах ставити машини то навряд чи вже зберемось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2011 Я за расширенную программу. Шашлык в данном случае не главное. Лучше по-больше всего обозреть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2011 а теж більш схильний шоб побільше. українська натура то шо, приймається програма "остріг" а насиченість обговорюєм? чи будуть варіанти? якшо приймається то я попробую більше інфи роздобути по кожному пункту. і взагалі, на яке число це все має бути? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2011 Якщо не 9-го травня, то тоді 14-15? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2011 мені було б краще 8/9 чи 22, тому що на 13-14-15 у мене міроприємство" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах