Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

А мо замість чорного - золотий

Чи він з серебром не буде дивитись?

До речі мо хто знає майстрів котрі з титанів роблять "лялю"?

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
bag2525, не, золотой точно фтопку. разве что черный и золотой - но успешных примеров внедрения такой раскраски я не видел...

Поділитися повідомленням

На "Авангарде"есть покрасочный бокс(там знакомые)у них есть опыт с покраски катков.Свяжемся,сездим,покажу,можно даже завтра.

Поділитися повідомленням

На "Авангарде"есть покрасочный бокс(там знакомые)у них есть опыт с покраски катков.Свяжемся,сездим,покажу,можно даже завтра.

Дякую. Зв'яжемось тільки після першого. Сьогодні Львовяни з роботи приїжджають тра на них час потратить (розвелось кураторів, а робочих мало:bh::bl::evil::evil:) .

Поділитися повідомленням

Я вроді за, тільки треба обновити дати і дт...

Бажано вирішити це сьогодні до 17:00, бо на вихідних я не буду мати доступ до нету.

Або позвоніть мені хтось;)

Поділитися повідомленням

Я так розумію дата повинна співпадати з вихідним днем?

Щоб було не тільки бажання, але й можливість.:)

Поділитися повідомленням

а на чем мы остановились? Едем 8-го по укороченной программе предложенной Виктором?

Поділитися повідомленням

Во засада! 8-го я на роботі :(

А як на рахунок 9-го після параду?

Змінено користувачем K-452

Поділитися повідомленням

koza-nostra, в ролі кого ти йдеш на весілля?...

9-го навряд чи щось толкове у нас получиться.

за себе кажу - 13,14,15 я на фесті, а далі х/з як масть ляже - сезон + с/г повинність + відпустки = ймовірність спільної покатушки ~ 0.

Поділитися повідомленням

Витёк-пока в какчестве гостя!!!!!!!...моё чуть попожжей))...та да...наверное надо перенести....

Поділитися повідомленням

Витёк-пока в какчестве гостя!!!!!!!...моё чуть попожжей))...та да...наверное надо перенести....

На твоє буде ескорт з жигулів:multi::multi:;);)?

А замикати колону будуть велосипедисти

Поділитися повідомленням

хто знає, шо за такі регулярні автопаті проходять на стоянці новуса шо на черняка навпроти китайської кабачіни? якісь клубні, а шо за одні не можу ніяк роздивитись на наклейках. причому так раз в тиждень вєрняк тусуються. іноді буває до 15 машин...

Поділитися повідомленням

Димон-ну с Копами то поришаем-я вот за двохколёсных переживаю-как бы Косу скучно не было...аль не отстал!:multi::bm:

Вить-а на счёт Гаражей-у нас с ними дружба что-то не получается..и пробеги сделать пытались вместе-и потусить-без толку...а жаль....

Кос-не злись-шутю))

...Мы тебя первым отправим!!!!!..во главе колонны!!!!!!!!!!!!

Поділитися повідомленням

Ну что? еще одни выходные прокурили бамбук....

Значит так коль всем не выходит ждать всех не будем... А что бы понят "кому когда" все отписались даты мая когда может ехать. тоесть

21, 22, 30, 31

За 2 дня думаю все отпишуться кому интересно и тогда на какой день больше всего в тот и едем. Кто не смог сам виноват. Ездить нужно. Всем никогда не получиться. Так что...

[color="DimGray">З.Ы. BYOB расстрелять! Вот Андрюху вернем в праведную веру и будем единственым авто клубом, которого нет в том бреде.

[color="DimGray">З.З.Ы. Кстати один из этих "хороших людей" меня подрезал позавчера выезжая с второстепенной дороги. Кстати такое уже не первый раз.

З.З.З.Ы. Еще раз напомню не нарушайте ПДД и будьте людьми на дороге и не только. Все мы лицо клуба проступок одного это проступок каждого в клубе.

Змінено користувачем yan_kos

Поділитися повідомленням

А что бы понят "кому когда" все отписались даты мая когда может ехать. тоесть

21, 22, 30, 31

Дати можливих виїздів bag2525:

22.05.2011р.

29.05.2011р.

Можливо вийде підлаштуватись і під інші дати.

До речі - дружина вже запиляла - хоче щоб я звозив її в Львів, в Аквапарк тому хто бажає було б не погано ( але це не вже і навіть не на цей місяць).

Ну что? еще одни выходные прокурили бамбук....

Для клубу прокурили однозначно, а от для сім'ї та для душі думаю кожен з нас провів - чудово;););)

Ось найшов:

Запчастини до ВАЗ 2101-06, куповані за «союзу» до 02 моделі 1973 р. випуску , торг, тел.0665451715

Посилання

Поділитися повідомленням

Мне однозначно выходит только в воскресенье - ибо в другие дни куча работы. Так что 22 и 29 тоже preferable dates.

А насчёт Львова - моя жена тоже просит свозить её во Львов - правда её не аквапарк больше интересует - а так погулять по центру.

Поділитися повідомленням

В мене стоїть, але вже починає гудіть. Шукаю заміну. Хош полялякать звони 050-443-85-57 Діма

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз