bag2525 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 А мо замість чорного - золотий Чи він з серебром не буде дивитись? До речі мо хто знає майстрів котрі з титанів роблять "лялю"? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 bag2525, не, золотой точно фтопку. разве что черный и золотой - но успешных примеров внедрения такой раскраски я не видел... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Игорян 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 На "Авангарде"есть покрасочный бокс(там знакомые)у них есть опыт с покраски катков.Свяжемся,сездим,покажу,можно даже завтра. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2011 На "Авангарде"есть покрасочный бокс(там знакомые)у них есть опыт с покраски катков.Свяжемся,сездим,покажу,можно даже завтра. Дякую. Зв'яжемось тільки після першого. Сьогодні Львовяни з роботи приїжджають тра на них час потратить (розвелось кураторів, а робочих мало:evil:) . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2011 в остріг їдем, ні? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2011 Я вроді за, тільки треба обновити дати і дт... Бажано вирішити це сьогодні до 17:00, бо на вихідних я не буду мати доступ до нету. Або позвоніть мені хтось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 1 травня 2011 Я так розумію дата повинна співпадати з вихідним днем? Щоб було не тільки бажання, але й можливість. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 1 травня 2011 а на чем мы остановились? Едем 8-го по укороченной программе предложенной Виктором? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 2 травня 2011 (змінено) Во засада! 8-го я на роботі А як на рахунок 9-го після параду? Змінено 2 травня 2011 користувачем K-452 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 2 травня 2011 ....8-го иду на свадьбу!.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 2 травня 2011 koza-nostra, в ролі кого ти йдеш на весілля?... 9-го навряд чи щось толкове у нас получиться. за себе кажу - 13,14,15 я на фесті, а далі х/з як масть ляже - сезон + с/г повинність + відпустки = ймовірність спільної покатушки ~ 0. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 2 травня 2011 я 9-го иду на празднование годовщины крещенника... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 3 травня 2011 Переносим ближче до червня??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 5 травня 2011 Витёк-пока в какчестве гостя!!!!!!!...моё чуть попожжей))...та да...наверное надо перенести.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 6 травня 2011 Витёк-пока в какчестве гостя!!!!!!!...моё чуть попожжей))...та да...наверное надо перенести.... На твоє буде ескорт з жигулів:multi:;)? А замикати колону будуть велосипедисти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 6 травня 2011 хто знає, шо за такі регулярні автопаті проходять на стоянці новуса шо на черняка навпроти китайської кабачіни? якісь клубні, а шо за одні не можу ніяк роздивитись на наклейках. причому так раз в тиждень вєрняк тусуються. іноді буває до 15 машин... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 6 травня 2011 DerSieger, это Посилання У меня на Жигуле тоже их наклейка есть - но на встречах бываю редко. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 7 травня 2011 Димон-ну с Копами то поришаем-я вот за двохколёсных переживаю-как бы Косу скучно не было...аль не отстал! Вить-а на счёт Гаражей-у нас с ними дружба что-то не получается..и пробеги сделать пытались вместе-и потусить-без толку...а жаль.... Кос-не злись-шутю)) ...Мы тебя первым отправим!!!!!..во главе колонны!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 10 травня 2011 Кос - Я теж писав не в обіду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 10 травня 2011 Итак....товарищи-что решаем с поездкой????...какие даты кто теперь предложит??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2011 (змінено) Ну что? еще одни выходные прокурили бамбук.... Значит так коль всем не выходит ждать всех не будем... А что бы понят "кому когда" все отписались даты мая когда может ехать. тоесть 21, 22, 30, 31 За 2 дня думаю все отпишуться кому интересно и тогда на какой день больше всего в тот и едем. Кто не смог сам виноват. Ездить нужно. Всем никогда не получиться. Так что... [color="DimGray">З.Ы. BYOB расстрелять! Вот Андрюху вернем в праведную веру и будем единственым авто клубом, которого нет в том бреде. [color="DimGray">З.З.Ы. Кстати один из этих "хороших людей" меня подрезал позавчера выезжая с второстепенной дороги. Кстати такое уже не первый раз. З.З.З.Ы. Еще раз напомню не нарушайте ПДД и будьте людьми на дороге и не только. Все мы лицо клуба проступок одного это проступок каждого в клубе. Змінено 16 травня 2011 користувачем yan_kos Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2011 А что бы понят "кому когда" все отписались даты мая когда может ехать. тоесть21, 22, 30, 31 Дати можливих виїздів bag2525: 22.05.2011р. 29.05.2011р. Можливо вийде підлаштуватись і під інші дати. До речі - дружина вже запиляла - хоче щоб я звозив її в Львів, в Аквапарк тому хто бажає було б не погано ( але це не вже і навіть не на цей місяць). Ну что? еще одни выходные прокурили бамбук.... Для клубу прокурили однозначно, а от для сім'ї та для душі думаю кожен з нас провів - чудово;) Ось найшов: Запчастини до ВАЗ 2101-06, куповані за «союзу» до 02 моделі 1973 р. випуску , торг, тел.0665451715 Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 16 травня 2011 Мне однозначно выходит только в воскресенье - ибо в другие дни куча работы. Так что 22 и 29 тоже preferable dates. А насчёт Львова - моя жена тоже просит свозить её во Львов - правда её не аквапарк больше интересует - а так погулять по центру. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2011 Народ! хотсь з наших ставив собі Полонезівську 5-ти ступку?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2011 В мене стоїть, але вже починає гудіть. Шукаю заміну. Хош полялякать звони 050-443-85-57 Діма Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах