yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2011 Народ! хотсь з наших ставив собі Полонезівську 5-ти ступку?? У Димки стоит скоростная. Но лучше взять ВАЗовскую 5ку. Там лучше передаточные числа (не проверял) и нету проблем с запчастями (проверено). Дим, гудеть Полонез будет всегда. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2011 з приводу днів. краще всього в неділю. по суботах арбайтать по господарству треба. а там як масть ляже... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2011 Неділя підходить. Куди їдемо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2011 У Димки стоит скоростная. Но лучше взять ВАЗовскую 5ку. Там лучше передаточные числа (не проверял) и нету проблем с запчастями (проверено). Дим, гудеть Полонез будет всегда. Пізно вже ставити ВАЗівську 5-ст... Вже куплена місяців 2 тому Полонез... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 18 травня 2011 (змінено) Кос. - Гудіть чучуть і вить, свистіть це різні речі. Піпєц коробці Змінено 18 травня 2011 користувачем bag2525 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 18 травня 2011 Кос. - Гудіть чучуть і вить, свистіть це різні речі. Піпєц коробці Плохо((( надо разибрать и смотреть... где то кто то мне говорил что там 90% трабл это синхронизаторы... Все отписались кто хотел? Веталик если не отпишется позвоню... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 18 травня 2011 ...итак-по поводу этих выходных-звыняйте-но у меня в пятницу в ЗАГСе ждут-так что в субботу малёк не до того...а на счёт следующих выходных-там посмотрим..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 19 травня 2011 Я в неділю 90% поїду на природу. Бажаючі скласти компанію - дзвоніть. Сьогодні після роботи теж на 90% що їду. Немає бажання нюхати асфальт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 19 травня 2011 Значит дата 29.05. Против никто не отписалса. Вопрос куда? Тараканов нет. Есть след варианты: 1. Львов. 2. Острог и то что рядом. ... еще? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 19 травня 2011 Львів я за тільки, що в мене план аквапарк , а потім і по місту можна походить. Остріг я за Інші варіанти я за Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitek 1 Скарга Опубліковано: 19 травня 2011 Народ подскажите где у нас можно пленку нормальную для тонировки преобрести и по какой цене? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 19 травня 2011 Остріг за, інші варіанти за. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 19 травня 2011 ...пока из того куда смогу-Острог...ито под вопросом...а на счёт остального...хз.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 20 травня 2011 Як і писав вище - був на природі. Це Вам для аскоми " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Підтвердження чудовому настрою " rel="external">Посилання Пропонують задній бампер з кликами (СССР) за 230грн. Як думаєте нормальна ціна? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 20 травня 2011 Пропонують задній бампер з кликами (СССР) за 230грн. Як думаєте нормальна ціна? Якщо стан ідеальний то біля 200 його ціна... тому думаю до 200 можна сторгуватися і брати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
leone28 1 Скарга Опубліковано: 20 травня 2011 Народ!У кого есть наклейки клуба и может поделится с одноклубником?Вышлите по адресу м.Ровно ул. Д.Галицького 12/8 Мализдерский О.М. или можем договорится о встрече. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 21 травня 2011 Отже у нас новий член клубу. leone28, І наскільки я в курсі це його перше власне авто і це ВАЗ Так що ласкаво просимо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 23 травня 2011 хелоу, брати по разуму. їздив на цих вихідних на шашличок водойма біля с. мала мощаниця" rel="external">Посилання здолбунівського р-ну гарна, мальовнича дика водойма з чистою водою, з піщаним та глиняним дном. гарна, холмиста місцевість, прикольний ліс. став по під берег оброслий кущами, тому зручно ловити на поплавок, "близький" фідер, або з човна попід кущами. в ставку є окунець, карасик, карпик. в основному розказували про улов 1-2 кг. карпиків а минулого року кажуть навіть 6-тку взяли. рибаків багатенько, хоча місць для "конкретного" лову маловато, саме зручно з 1-2 поплавчанками пробратись між дерев до води. зато природа класна, для відпочинку саме то... "но есть один момент..." це доїзд до даної водойми... [color="#0000ff">ость тут перевірений маршрут" rel="external">Посилання починається веселуха із здовбиці при повороті на мізоч. пару кеме з горем пополам, далі оте назвати "асвальтовим покриттям" язик не повертається. з мізоча на півче та суйми бруківка з проваллями як після бомбардування. дорога від суйм до ступно зображена тільки на цій карті і мабуть то помилка картографа, тому що дороги там нема. точніше вона колись може і була там вимощена бруківкою, але останній раз там проходили ще партизани в 2-гу світову. та бруківка заросла травою, а це означає що навіть возів там не було дуже давно. котловани та ями. доречі, людей ми там не бачили зовсім. за ступно ще десь 2-3 км взагалі по полях і ось вона водойма! ух ти яка красотіща! з розмов з місцевими - по-перше, люди отетеріли від пояснень звідки і кудою ми сюди приїхали, вони думали шо там кінець географії, аж ні, там ше й машинами їздять... по-друге, місцеві приїжають на водойму з запасом консерв та харчів на декілька днів, тому що земля там глиниста і якшо капне дощик - амбєц, не виїдеш звідти як не тужся. також розказали що прориватись нам звідти треба в сторону дубно через бондари "весь час по праву руку". доїхали ми до місця де ями на дорогах закінчились. а закінчились тому шо дорога закінчилась. коли в такій ситуації починає накрапати дощ, деякі органи починають періодично зжиматись. тим більше в машинах дружини та діти... потрібно розвернутись і все-таки разок взяти "по ліву руку". в сосновці вже проявились радості цивілізації - тверде покриття та магазин. продавчиня сказала шо ми врятовані і їдем правильно в сторону дубно. далі дорога середньої паршивості і з дубно вже самі знаєте. ітого - біля 5 годин в дорозі та біля 120 км проїхано. з них: ~30 по поганій дорозі, ~20 по хреновій дорозі, ~20 по бездоріжжю. витрати палива колосальні. якшо пішла 2 передача - це "скоросний участок". правда шашлик з'їли, сухо переночували, діти довольні, дружини бурчать не сильно. водойма прикольна, але більше підходить для власників БРДМ чи ЗІЛ-131 а не для культурно-масового відпочинку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 23 травня 2011 гарна, мальовнича дика водойма з чистою водою, з піщаним та глиняним дном. гарна, холмиста місцевість, прикольний ліс. став по під берег оброслий кущами, А фото є? Бо жінка швагра родом з Ступного, але ГАДА ТАКАЯ!!! про цю водойму ані слова. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 23 травня 2011 фоток з ландшафтами мало. ось, може шось видивишся " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 24 травня 2011 Такс, пора выбирать куда попдем: в Львов на Острог вариант DerSieger Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 24 травня 2011 я більше схильний до острога. по львову я вже вигуляний достатньо, по криївках та мазохах покічманив, в усіх музеях і підземеллях бував. тим більше незабаром планується сімейна їздочка у львів до хресної на черговий вигул. а остіг тільки з вікна машини бачив. тому маю таку ось думку. yan_kos, якшо ти в списку під фразою "вариант DerSieger" мав на увазі мощаницю, то цей маршрут я пропоную навіть не розглядати в силу віддаленості та поганої дороги. а з датою шо вирішили? я шось прощолкав... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 24 травня 2011 (змінено) Львів вважаю більш затратною частиною. Але в силу тих причин, що не разу не бував по культурній програмі, тому вирішив запропонувати ( див. раніше).В Острозі бував, але головне для мене - зібратись, а не читати де хто бував. Прошу закруглятись з організаційними питаннями та нарешті визначитись чи їдемо ми 29.05.2011р. По варіантам думаю виграв Остріг+шашлик ( якщо варіант поїздки в інше місце - повинен відразу поступити протест ). DerSieger От раніше риба була... В воду без трусів не зайдеш. А зараз вода така стала, що і в трусах зайти страшно :bh: Змінено 24 травня 2011 користувачем bag2525 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 26 травня 2011 Якщо стан ідеальний то біля 200 його ціна... тому думаю до 200 можна сторгуватися і брати Поки торгувавсь то сплавили бампер:bh: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 27 травня 2011 Ау, то що з 29.05.2011р.? Бачу всі газують аж резина горить Я в неті сьогодні до обіду, потім в село на городи. Тому на вихідних або звоніть, або до понеділка ( в неті) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах